Icon

Velkommen til ALOTT - en Work & Travel oplevelse

ALOTT er specialister i at arrangere Working Holiday ophold. Med mange års erfaring og tusindvis af glade deltagere, ved vi hvad vi gør, når vi arrangerer DIT livs rejse.  Medarbejderne hos ALOTT gør alt, for at din store rejse skal blive en god og tryg oplevelse. Vi kender vores destinationer og samarbejdspartnere godt, så...

RING OG FÅ EN SNAK MED OS PÅ 74 42 11 88

Masser af oplevelser for livet

At tage ophold i udlandet, er det samme som at forbedre sine muligheder for både studie og job - samtidig med at du får en ordentlig en på opleveren!

Uanset om du skal have din praktik i udlandet, vil forbedre dine engelskkundskaber som au pair i USA, arbejde frivilligt med vilde dyr i Afrika, afprøve dine evner som engelsklærer i Kina eller bare have at sabbatår som backpacker i Australien, New Zealand eller Canada, så kan vi hjælpe!

SOMMERFERIE?

Vi har samlet et udvalg af de programmer du kan vælge i sommerferien. Alle programmerne har afrejsedage i juni, juli eller august, så du kan nå det i din sommerferie. Sommerferieprogrammer

TEACH & TRAVEL

Rejs med ALOTT til Kina, Laos, Guyana eller Thailand og undervis lokale børn i engelsk.

Teach & Travel

hvorfor alott?

ALOTT, 100 % danskejet, har mange års erfaring i at arrangere arbejds- og studierejser til udlandet.

Se hvorfor det er en god ide at rejse gennem os.

BLOG alott

På vores BLOG kan du læse meget mere om vores destinationer, høre andre deltageres spændende historier, få tips til at pakke den ultimative rejsetaske og meget mere...

MØD ALOTT

Kom og mød ALOTT til vores infomøder og hør meget mere om de forskellige programmer.

Se oversigten over møderne lige her!

ER DU SIKKER?

Det er helt afgørende at du er ordentlig forsikret, når du rejser til udlandet. Tag et kig på vores virkelig gode forsikringspakker her, så du ikke bliver ruineret, hvis uheldet er ude.

Tosset med heste?

🐎 Er du en rigtig hestepige/-dreng? 

Lige her kan du se en oversigt over alle de programmer, hvor du kan arbejde med heste.

 

NYE PROGRAMMER I THAILAND OG CHILE

Som de første i Danmark, kan ALOTT nu tilbyde et helt nyt program i Thailand, Camp Thailand og en række nye spændende programmer i Chile.

Læs mere om Camp Thailand

Læs mere om Chile

GRUPPEREJSER 👫

ALOTT tilbyder også grupperejser, hvor du, sammen med andre unge, får muligheden for at opleve det bedste forskellige lande har at tilbyde, på fantastiske roadtrips.

Se mere her!

Mød andre deltagere

Mød andre deltagere på ALOTTs YouTube kanalMød andre deltagere i ALOTTs FACEBOOK gruppeMød andre deltagere i ALOTTs FACEBOOK gruppe og på vores YouTube kanal. Klik på ikonerne.

Au Pair in America

Mød andre au pairs i ALOTTs FACEBOOK gruppeMeld dig ind i vores au pair gruppe på FACEBOOK og mød andre au pairs - klik på logoet.