Icon

Hvad er Au Pair in America

Som au pair i USA bor du som et familiemedlem i en amerikansk familie i mellem 12 og 24 måneder. Her indgår du i familiens hverdag, og dine opgaver består af at passe familiens børn. Det er et ansvarsfuldt arbejde, og du skal derfor have noget erfaring med børnepasning, for at kunne blive au pair i Amerika.

Vi placerer dig i et nyt miljø, hvor du, til gengæld for børnepasning, vil opleve en ny kultur, få nye venner og gode engelskkundskaber. Resultatet af at være aupair i USA er, at du udvikler dig personligt og forbedrer dine muligheder for fremtiden.

Deltagere på vores Au Pair in America program passer børn i alle aldre - børn fra tre måneders alderen, og helt op til de større børn i folkeskolen. Dine opgaver strækker sig typisk i op til 45 timer pr uge, og for dette modtager du ugentligt 196 USD samt kost og logi.

Du bliver en vigtig del af din værtsfamilies dagligdag, og det er ikke ualmindeligt at au pair og den amerikanske værtsfamilie holder kontakten i mange år fremover - vi har mange historier om rejser over Atlanten for at deltage i bryllupper, graduation og andre vigtige begivenheder, hvad enten det er i USA eller i au pair'ens hjemland.

Lille økonomisk udgift, store perspektiver

Au pair-programmet er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i det store eventyr, selvom du har begrænsede økonomiske ressourcer, fordi du under dit ophold modtager ugentlige lommepenge.

Da din værtsfamilie sørger for kost og logi, skal du heller ikke selv stå for disse udgifter, ligesom flybillet, firedages kursus ved ankomsten i USA og ugentlige timer på et lokalt college alt sammen er en del af det du modtager.   

 

Au Pair in America

I USA kan du blive enten Au Pair eller Educare ledsager, og du binder dig for et ophold på 12 måneder. Her er utroligt mange goder, til en meget lille udgift.

Alle au pairs og Educare ledsagere giver tilsagn om at deltage i programmet i 12 måneder. Herefter er der mulighed for at søge forlængelse med yderligere 6, 9 eller 12 måneder.  


Har du ikke et helt år til rådighed som au pair i USA, har du også mulighed for at blive au pair i Australien. På grund af visumreglerne for et Working Holiday Visum, binder man sig for max. 6 måneder hos værtsfamilen. Bemærk at her er nogle andre fordele og krav end på au pair programmet i USA. Se mere ved at klikke på billedet herunder.

Au Pair i Australien

Visummet du skal søge til at bive au pair i Australien er gyldigt i 12 måneder, så det er op til dig, om du vil tilbage til Danmark umiddelbart efter dit au pair ophold, om du vil forlænge din au pair oplevelse i en anden familie, eller om du vil udnytte tiden og rejse rundt i Australien den resterende tid. Fordi du rejser med et Working holiday visum, må du tage lønnet arbejde i den sidste periode op til et år.

Au Pair i New Zealand

En superfed måde at få forbedret dit engelsk på og opleve en anden kultur. Du har mulighed for at rejse rundt på egen hånd efter du har været Au Pair, eller vælge endnu en placering på 3 måneder ved en ny familie.

Au Pair i Chile

Chile er et mekka hvis man vil opleve Latin America fra de bedste sider - de er økonomisk stabile og her er meget fredeligt. Her møder du nye venner for livet - udvider dine horisonter, lærer at stå på egne fødder og samtidig lære spansk blandt de lokale.