Icon

Landmand i udlandet

Et job på en farm i udlandet kan være en god oplvelese uanset om du har en baggrund som landmand eller ikke.

Den seneste tids krise i USA har gjort det sværere at finde jobs indenfor landbrug, men det er stadig muligt, hvis man har erfaring som landmand - uddannet arbejdskraft er der stadig behov for på amerikanske landbrug. Så ønsker du at arbejde i USA, er det en stor fordel at have en baggrund fra landbruget.

I Australien forholder det sig anderledes - her er der stort behov for arbejdskraft på landet, og vores samarbejdspartner, der har kontakt til flere end 1500 arbejdsgivere, kan placere både uddannet og ufaglært personale på australske landbrug.

At arbjede i udlandet giver ikke kun værdifuld erfaring, men man får også venner for livet og indsigt i en anden kultur. Det er noget særligt at køre traktor på landet og kigge på kænguruerne i landskabet!

 En ung mand der har arbejdet på landbrug i Australien skriver:

 

"Mine erfaringer fra det 14 måneder lange ophold på farm i Australien har givet mig et værdifuldt perspektiv på det danske landbrug.
- At leve og arbejde på en australsk farm har vist mig, at man kan klare sig med få maskiner, enkelte redskaber og kun lidt værktøj." 

En skærende kontrast til de veludbyggede maskinparker, der i stigende grad kendetegner de danske bedrifter. Derfor anbefaler han også andre unge danskere, der gerne vil arbejde indenfor landbruget, at tage ud.  

" Man lærer på den måde at udnytte det forhåndenværende, og kan samtidig se med friske øjne på alt det, der tages for givet i ens hjemland."