Icon

PROJEKTER MED FOKUS PÅ DYK OG MARINEBIOLOGI


- Dyk i Fiji

Fiji – også kendt som ”De venlige øer” i det sydlige Stillehav. Over 300 øer, azur blåt vand med et fantastisk dyreliv og en kultur fra en helt anden verden. Bliv en del af Fijis kultur, få et anerkendt dykkercertifikat, og brug dine nyerhvervede dykkerevner til at yde frivilligt arbejde på Marine programmer, som gavner øko-systemet rundt om Fiji. Her gør du en forskel for naturen.

Ud over at du ”giver noget tilbage” med dit ophold, så får du en oplevelse, der er så enestående, at du får en gave for livet. Du bliver optaget i en landsby med velkomst ceremoni og alt hvad dertil hører – du vil for resten af dit liv være velkommen tilbage til din anden familie her.

Skal du med til Fiji?

- Dyk i Mexico

Rejs til det Karibiske havs tyrkise vand og tilslut dig vores Conservation Team, få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke og fascinerende Mesoamerikanske koralrev; verdens næststørste rev.

Teamet arbejder intenst med at overvåge revets generelle "helbred", og du vil bidrage ved at overvåge revet, lave skemaer over skildpadders æglægning og mange andre opgaver. På den måde får du et godt kendskab til det fascinerende miljø under vandet. 

Disse projekter består via et samarbejde med højtstående organisationer som f.eks. Amigos de Sian Ka'an, et mexikansk NGO, der er kendt for deres bevarelsesprojekter.

Med sådanne samarbejdspartnere kan frivillige være sikre på at deres arbejde bliver taget alvorligt, og at dine ture under vandet får en betydning.

Tag med til Mexico!

- Dyk i Seychellerne

Rejs til det krystal klare vand af den Indiske Ocean som et medlem af en ekspedition og arbejd på et vigtigt marinekonserverings projekt på de flotteste øer SEYCHELLERNE!

Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Det er et rigtigt paradis, med tropisk vejr, hvide strande og fantastisk vand!
Her vil du få mulighed for at lære en masse om dykning og marine dyr – samt planteliv. Du kommer til at arbejde med koralrev forskning, undersøge skaldyr, forskning omkring hval hajer skildpadder og skildpaddernes redder.

Seychellerne venter!

- Dyk i Australien

Se også vores spændende dyk og marine kombination i Australien Eye on the Reef - i verden største rev The Great Barrier Reef