Icon

Frivilligt arbejde i udlandet - mennesker og natur

ALOTT tilbyder frivillige projekter forskellige steder i verden med vores dygtige og meget erfarne samarbejdspartnere.

Du kan blive en del af et verdensomspændende netværk af frivilligt arbejde og eventyr. Undervis børn og unge munke i Thailand, arbejd på børnehjem i zimbabwe, eller hjælp med undervsning og pleje af børn i Indien og Thailand.

Foretrækker du projekter med fokus på dyr, der har brug for hjælp, så se her under punktet Wildlife i stedet.

Det er en spændende udfordring at arbejde som frivillig, og man kan få utrolig meget med hjem i rygsækken. Alt sammen noget du kan bruge resten af dit liv. Arbejdsgivere er desuden meget begejstrede for ansøgere, der har rejst, da det viser, at de har god tilpasningsevne og ofte også gode sprogkundskaber. Du får:

 • Indblik i en anden kultur
 • Venner fra hele verden
 • Udviklet din personlighed
 • Stærke indtryk og store oplevelser
 • Du vil få styrker initiativ, ansvarlighed, modenhed, overblik og du lærer dig selv bedre at kende. 


  Du tager måske af sted for at gøre en forskel i verden, og du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel verden vil gøre på dig!


 • PROJEKTER MED BØRN OG UNDERVISNING

  - Undervis og giv en hånd i Guyana

  Et helt unikt projekt, hvor du kommer ind i den smukke og bjergtagende Amazonas jungle og arbejder med de lokale indianere. Her kan du gøre en forskel, for der er hårdt brug for al slags hjælp både i landsbyen og med undervisning.

  Her kan du være pioner og med sikkerhed få noget erfaring ingen af dine venner har - frivillig i Guyanas regnskov er ikke tidligere set - her er din mulighed for at gøre noget som dine venner med sikkerhed ikke har prøvet!

  - Undervis børn og munke i Laos

  Den smukke og meget gamle by Luang Prabang, hvor du skal opholde dig, er udnævnt til et UNESCO World Heritage Site, og ligger i det nordlige centrale Laos.

  Undervis i engelsk i idylliske omgivelser, hvor floderne Nam Khan og Mekong mødes. Dette vidunderlige sted er kendt for sine buddistiske templer og klostre.  

  Mange drenge og unge mænd i Laos beslutter sig for at blive munke, for på den måde, at få en god uddannelse og komme ud af fattigdommen.

  Templerne og klostrene giver munkene mulighed for at få en god og billig uddannelse, selvom lærerne ofte har problemer med at finde tid til hver enkelt elev.

  At være frivillig på dette projekt betyder, at du vil undervise i engelsk sammen med den lokale lærer, og på den måde give børnene den opmærksomhed, de skal have. Dette vil give dem flere muligheder i fremtiden, så de vil kunne sørge for sig selv og deres familie senere i livet.  

  Du kommer til at undervise både unge munke og børn fra loklasamfundet på forskellige skoler i byen.

  Ta' med os til Laos!

  - Undervis i Thailand

  Rejs til den udsøgte og idylliske Andaman region og oplev hvide sandstrande og tropiske jungler. Fordyb dig i den lokale kultur og bidrag til lokalsamfundet ved at bo og arbejde i en del af Thailand, som så mange turister ikke har opdaget endnu.

  Du vil komme til at undervise engelsk i en lokal skole, så børnene kan udvikle deres sprogkundskaber, og på den måde kan forbedre deres muligheder med hensyn til uddannelse og arbejde.

  Der vil også være stor opmærksomhed på at hjælpe lokalsamfundet generelt, for at forbedre deres livskvalitet og samtidig værne om deres unikke kultur.

  Stedet skal ses - fantastisk oplevelse!

  PROJEKTER MED FOKUS PÅ DYK OG MARINEBIOLOGI


  - Dyk i Fiji

  Fiji – også kendt som ”De venlige øer” i det sydlige Stillehav. Over 300 øer, azur blåt vand med et fantastisk dyreliv og en kultur fra en helt anden verden. Bliv en del af Fijis kultur, få et anerkendt dykkercertifikat, og brug dine nyerhvervede dykkerevner til at yde frivilligt arbejde på Marine programmer, som gavner øko-systemet rundt om Fiji. Her gør du en forskel for naturen.

  Ud over at du ”giver noget tilbage” med dit ophold, så får du en oplevelse, der er så enestående, at du får en gave for livet. Du bliver optaget i en landsby med velkomst ceremoni og alt hvad dertil hører – du vil for resten af dit liv være velkommen tilbage til din anden familie her.

  Skal du med til Fiji?

  - Dyk i Mexico

  Rejs til det Karibiske havs tyrkise vand og tilslut dig vores Conservation Team, få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke og fascinerende Mesoamerikanske koralrev; verdens næststørste rev.

  Teamet arbejder intenst med at overvåge revets generelle "helbred", og du vil bidrage ved at overvåge revet, lave skemaer over skildpadders æglægning og mange andre opgaver. På den måde får du et godt kendskab til det fascinerende miljø under vandet. 

  Disse projekter består via et samarbejde med højtstående organisationer som f.eks. Amigos de Sian Ka'an, et mexikansk NGO, der er kendt for deres bevarelsesprojekter.

  Med sådanne samarbejdspartnere kan frivillige være sikre på at deres arbejde bliver taget alvorligt, og at dine ture under vandet får en betydning.

  Tag med til Mexico!

  - Dyk i Seychellerne

  Rejs til det krystal klare vand af den Indiske Ocean som et medlem af en ekspedition og arbejd på et vigtigt marinekonserverings projekt på de flotteste øer SEYCHELLERNE!

  Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Det er et rigtigt paradis, med tropisk vejr, hvide strande og fantastisk vand!
  Her vil du få mulighed for at lære en masse om dykning og marine dyr – samt planteliv. Du kommer til at arbejde med koralrev forskning, undersøge skaldyr, forskning omkring hval hajer skildpadder og skildpaddernes redder.

  Seychellerne venter!

  - Dyk i Australien

  Se også vores spændende dyk og marine kombination i Australien Eye on the Reef - i verden største rev The Great Barrier Reef