Icon

PROJEKTER MED FOKUS PÅ DYK OG MARINEBIOLOGI

- Dyk i Sydafrika

Mærk adrenalinet, når en stor hvidhaj svømmer lige imod dig. På dette projekt kommer du til at arbejde med dedikerede marinebiologer og andre frivllige fra hele verden - en kæmpeoplevelse, hvis man er vandhund!  

Marine Conservation programmet i Sydafrika denne vej.

- Dyk i Mozambique - grupperejse

Snorkel med hvalhajer i idylliske Mozambique, hvor der også vil være mulighed for at tage dykkercertifikat. Den store fordel her, er at alt grejet kan lånes. Så du må selvfølgelig gerne, men behøves ikke bøvle med at tage dit eget udstyr med.

Kom med til Mozza!

- Dyk i Fiji

Fiji – også kendt som ”De Venlige Øer” i det sydlige Stillehav. Over 300 øer, azur blåt vand med et fantastisk dyreliv og en kultur af en helt anden verden. Bliv en del af Fijis kultur, få et anerkendt dykkercertifikat, og brug dine nyerhvervede dykkerevner til at yde frivilligt arbejde på Marine programmer, som gavner øko-systemet rundt om Fiji. Her gør du en forskel for naturen.

Ud over at du ”giver noget tilbage” med dit ophold, så får du en oplevelse, der er så enestående, at du får en gave for livet. Du bliver optaget i en landsby med velkomst ceremoni og alt hvad dertil hører – du vil for resten af dit liv være velkommen tilbage til din anden familie her.

Skal du med til Fiji?

- Dyk i Mexico

Rejs til det Karibiske Havs turkise vand og tilslut dig vores Conservation Team, få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke og fascinerende Mesoamerikanske koralrev, der er verdens næststørste rev.

Teamet arbejder intenst med at overvåge revets generelle "helbred", og du vil bidrage ved at overvåge revet, lave skemaer over skildpadders æglægning og mange andre opgaver. På den måde får du et godt kendskab til det fascinerende miljø under vandet. 

Disse projekter består via et samarbejde med højtstående organisationer som f.eks. Amigos de Sian Ka'an, et mexikansk NGO, der er kendt for deres bevarelsesprojekter.

Med sådanne samarbejdspartnere kan frivillige være sikre på, at deres arbejde bliver taget alvorligt, og at dine ture under vandet får en betydning.

Tag med til Mexico!

 

- Dyk i Seychellerne

Rejs til det krystalklare vand ved det Indiske Ocean som medlem af en ekspedition, og arbejd på et vigtigt marinekonserveringsprojekt på de smukkeste øer: SEYCHELLERNE!

Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Det er et rigtigt paradis med tropisk vejr, hvide strande og fantastisk vand!
Her vil du få mulighed for at lære en masse om dykning samt havets dyr og planter. Du kommer til at arbejde med koralrevforskning, undersøge skaldyr, forskning omkring hvalhajer, skildpadder og meget mere.

Seychellerne venter!

- Dyk i Australien

Se også vores spændende dyk og marine kombination i Australien Eye on the Reef - i verden største rev The Great Barrier Reef