Icon

CANADA

Befolkning: 33 mio indbyggere

Areal: 9.093.507 km2 (Danmark: 43.000)

Valuta: Canadisk dollar (CAD)

Rejs med ALOTT til Canada, hvis:

- ... du vil opleve verdens næststørste land, med dets uendelige vidder på natursiden med spejlblanke søer, The Rockies og et fascinerende naturliv. 
- ... og på en og samme rejse kan du opleve landet travle og topmoderne metropoler, som Toronto, Montreal og Vancouver.
- ... du vil på eventyr og klatre i bjergene, sejle og hygge i parkerne om sommeren og stå på ski og fyrer den af om vinteren.
- ... du er frisk på at møde en masse søde unge fra hele verdenen, der også tager afsted for at have det sjovt, lige som dig.

Aktiviteter i Canada:

Work & Travel - Kombinér dit canadiske eventyr med nye og anderledes job rundt omkring i Canada. Udfordringer og eventyr er der nok af!

Ranchstay Canada - Er du til heste og sorslået natur? Eller bare det rolige liv på landet som medlem af en canadisk landmandsfamilie? Så er dette programmet for dig.

Praktik i virksomheder - Udfordr dig selv og forbedr dit CV ved at komme i praktik i en virksomhed et sted i Canada. Når du har fri kan du altid klatre lidt rundt på The Rockies eller tage en dukkert i en af de mange, mange smukke søer.

    

 🍁 OBS; VISUM TIL CANADA 🍁
Ved du allerede nu at du gerne vil til Canada og arbejde næste år? 

Danmark får tildelt 350 Working Holiday Visums til Canada hvert år, og der hurtig væk! Så du skal være oppe på dupperne, hvis du skal have et Working Holiday Visum til Canada. 

ALOTT vil gerne hjælpe dig med, at komme af sted til Canada, så DU skal ikke kigge hver eneste dag i 2016 for at se, hvornår de udløber. 

Hvis du tilmelder dig nu, skal vi nok sørge for at holde øje med det. Du skal ikke tænke på depositum eller noget andet, før vi kontakter dig, når der er tid til at søge visum. 

Hvis du er i tvivl, så ring til 74 42 11 88 og hør mere