Icon

CANADA

Befolkning: 33 mio indbyggere

Areal: 9.093.507 km2 (Danmark: 43.000)

Valuta: Canadisk dollar (CAD)

Rejs med ALOTT til Canada, hvis:

- ... du vil opleve verdens næststørste land, med dets uendelige vidder på natursiden med spejlblanke søer, The Rockies og et fascinerende naturliv. 
- ... og på en og samme rejse kan du opleve landet travle og topmoderne metropoler, som Toronto, Montreal og Vancouver.
- ... du vil på eventyr og klatre i bjergene, sejle og hygge i parkerne om sommeren og stå på ski og fyrer den af om vinteren.
- ... du er frisk på at møde en masse søde unge fra hele verdenen, der også tager afsted for at have det sjovt, lige som dig.

Aktiviteter i Canada:

Work & Travel - Kombinér dit canadiske eventyr med nye og anderledes job rundt omkring i Canada. Udfordringer og eventyr er der nok af!

Wildlife Volunteer - Oplev canadisk natur og dyreliv helt tæt på, som frivillig på rehabilitationscentre. Kom med bag kulisserne og få et enestående og eksklusivt indblik i, hvordan tingene kører. Der er brug for dig!

Ranchstay Canada - Er du til heste og sorslået natur? Eller bare det rolige liv på landet som medlem af en canadisk landmandsfamilie? Så er dette programmet for dig.

Praktik i virksomheder - Udfordr dig selv og forbedr dit CV ved at komme i praktik i en virksomhed et sted i Canada. Når du har fri kan du altid klatre lidt rundt på The Rockies eller tage en dukkert i en af de mange, mange smukke søer.