Icon

New Zealand

Hovedstad: Wellington (Auckland er største by)

Befolkning: 4.12 mio.

Areal: 270.534 km2 (Danmark 43.000)

Valuta: New Zealandsk Dollar (NZD)

Rejs med ALOTT til New Zealand, hvis:

- ... du er klar på at opleve alt fra smukke dybblå bugter, eventyrlige sandstrande til snedækkede bjergtinder.
- ... du vil udforske en kultur, der er langt fra vores egen. Maori-kulturen.
- ... du vil udfordre dig selv og dine grænser. På New Zealand finder du nemlig et væld af ekstremsporter.
- ... du vil rejse og vokse i landet, som Maorierne kaldte "Aotearoa" - "de lande, hvide skyers land." Smukt, ikke sandt? :)

Aktiviteter i New Zealand:

Work & Travel - Giv dit livs rejse et pift med anderledes job og prøv på den måde noget, du aldrig har prøvet og aldrig vil komme til at prøve igen. Sådan kan man også give sin døende økonomi et kunstigt åndedræt i 8. måned man er væk.

FarmALOTT New Zealand - Arbejd på landet i New Zealand og få løn for det samtidig.

Ranchstay New Zealand - Er du til heste og sorslået natur? Eller bare det aktive liv på landet som medlem af en New Zealands landmandsfamilie? Så er dette programmet for dig.

ALOTT Adventure New Zealand - Oplev hele New Zealand med et hold unge backpackere. Dette tilbud er specielt ideelt for den der rejse alene, da du rejse rundt med en gruppe gennem hele New Zealand.

Praktik i New Zealand - Hvis du vil forbedre dit CV, dit engelsk og styrke din selvstændighed, så tag til NZ og forbedr dine kompetencer i et land, hvor du kan gå ud og springe bungy jump, ro i kajak eller stå på ski, når du har fri fra arbejde. Hvor fedt er det!

Wildlife New Zealand - ALOTT giver dig som de første i Danmark mulighed for at tage til New Zealand og arbejde med beskyttelse af skovene og ikke mindst landets nationalfugl Kiwien.