Icon

Mød ALOTT'erne

JOAN

Teach & Travel China
Teach & Travel Vietnam 
Au Pair in America 
Praktik i udlandet
Programudvikling

Joan har i mange år arbejdet i rejsebranchen med speciale i backpacker- og ungdomsrejser, og har selv rejst i følgende lande: Europa, Canada, USA, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, Kenya, Namibia, Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, New Zealand, Singapore, Kina.

LINDA

Work & Travel Australien og New Zealand
FarmALOTT Australien/USA
Wildlife Volunteer Australia
Thai Explorer og Fiji Marine Program
Ranch Homestay New Zealand
Au Pair Australia

Linda, en af vores Aussie Specialists, har mange års erfaring med at yde god service, og det er lige hvad hun gør! Har boet et år i USA, hvor hun arbejdede som au pair og har rejst i disse lande: Australien, Singapore, Afrika, USA og Europa.

MARIA

Work & Travel Canada
Frivilligt arbejde i verden
Wildlife Volunteer Canada
Wildlife Volunteer USA 
Wildlife Volunteer Afrika

Nyeste skud på stammen og tonsvis af relevant erfaring. Maria har en baggrund i hotelverdenen, og som udlært receptionist er servicen i højsædet. Hun har boet i Japan og Skotland, og rejst som backpacker i Thailand og Japan samt opholdt sig en måned i junglen på Borneo. Desuden har Maria rejst rundt i USA, Canada og Europa.

CAMILLA

Visumansøgninger
Forsikring
Forsendelse

Camilla arbejder hos ALOTT hovedsageligt med visumansøgninger til hele verden og rejseforsikringer, og så står hun for alt, hvad der har med brochurer, printning og forsendelser at gøre.

Camilla har været i USA af flere omgange, den ene gang et år som udvekslingsstudent i Californien. Hun har desuden rejst i Australien, New Zealand, Canada, Sydafrika, været et smut på Hawaii og så naturligvis rundt i Europa.

STEN

IT
Administration
Bogholderi

Sten har rejst i følgende lande: Skandinavien, Europa, USA, Canada, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya.