Icon

ALOTT 15 år og stærkere end nogensinde

ALOTT blev grundlagt i 2001, så vi kunne i 2016 fejre 15 års jubilæum.

Virksomheden blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, efter opfordring fra partnere i udlandet, der mangelde repræsentation i Danmark. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbjede og Au Pair in America programmet i USA.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået. Vores varemærke er kvalitet og omsorg - det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere.

Vi ELSKER vores kunder og føler os dagligt priviligerede over, at vi kan hjælpe unge mennesker til en så stor oplevelse, som det er at rejse langt væk, og få hår på brystet og masser af erfaring fra andre lande, og ikke mindst lære at tro på sig selv.


Joan

Klik på billedet, for at se mere1 Klik på billedet, for at se mere
Programudvikling
Kontrakter
Administration
Au Pair in America

Joan har i mere end 20 år arbejdet i rejsebranchen med speciale i backpacker- og ungdomsrejser, og styrer til dagligt slagets gang på kontoret.

Hun har selv rejst i følgende lande: Europa, Canada, USA, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya, Zanzibar, Namibia, Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, Singapore, Kina.

"I haven't been everywhere, but it's on my list"

Linda

Klik på billedet, for at se mere
FarmALOTT US, AU & NZ
Ranch og Horse Prep NZ
Work & Travel AU & NZ
Au Pair AU & NZ

Linda, en af vores Aussie Specialists, har mange års erfaring med at yde god service, og det er lige hvad hun gør!

Hun har boet et år i USA, hvor hun arbejdede som au pair og har rejst i disse lande: Australien, New Zealand, Singapore, Afrika, USA og Europa.

"So much of who we are is where we have been"

Maria

Klik på billedet, for at se mere
Frivilligt socialt arbejde
Wildlife Volunteer
Work & Travel Canada
Marine og Dyk
Ranch Homestay Canada

Maria har tonsvis af relevant erfaring og et fantastisk drive, som du kan glæde dig til at møde. Hun har blandt andet en baggrund fra
hotelverdenen, og som udlært receptionist i udlandet er servicen helt i top.

Maria har boet i Japan og Skotland, og rejst som backpacker i Thailand samt opholdt sig en måned i junglen på Borneo. Desuden har Maria rejst i Sydafrika, USA, Canada og Europa.

"Happiness is not a destination, it's way of life"

Camilla B

Klik på billedet, for at se mere
Praktik i udlandet
Teach & Travel
Grupperejser
Markedsføring & Sociale Medier

Camilla Beck er det kreative medlem i ALOTT teamet. Hun har en bachelor i Design og Innovation med fokus på markedsføring. Hun har stor flair for service og kundebetjening fra tidligere jobs og fra sit praktikophold ved Vancouver Fashion Week i Canada.

Camilla har rejst i følgende lande: Egypten, Kina, Canada og flere gange besøgt USA. Derudover har hun også rejst meget rundt i Europa - hver gang hun har mulighed for det udforsker hun en ny by.

"Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness"

Ditte

Camp Thailand
Bali Retreat
Working Holiday Japan
Markedsføring & Sociale medier

Ditte er ALOTTs nyeste medarbejder.
Hun er Negot i Kinesisk og har boet i Shanghai i et år og taler mandarin. Med et godt øje for detalje, kreativitet og strukturering, udgør hun sammen med Camilla B ALOTT's marketing team.

Ligesom resten af teamet, elsker Ditte også at rejse og har rejst i Kina, Hong Kong/Macau, Filippinerne, USA samt diverse europæiske lande.

"Traveling. It leaves you speechless, then turns you into a storyteller"

Sten

Klik på billedet, for at se mere
IT
Administration
Bogholderi

Sten er vores hyggelige administrationsguru. Udover alt det ovenstående er han også eminent god til at sætte hylder op, skifte pærer og løfte tunge ting!

Sten har rejst i følgende lande: Skandinavien, Europa, USA, Canada, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya.

"see ALOTT – learn ALOTT – travel ALOTT "

Camilla C

Klik på billedet, for at se mere
Visumansøgninger
Forsikring
Forsendelse

Camilla arbejder hos ALOTT hovedsageligt med rejseforsikringer og visumansøgninger til hele verden, og så står hun for alt, hvad der har med brochurer, printning og forsendelser at gøre. Hun vedligeholder desuden vores hjemmeside og instagram account.

Camilla har været i USA af flere omgange, den ene gang et år som udvekslingsstudent i Californien. Hun har desuden rejst i Australien, New Zealand, Canada, Mexico, Sydafrika, været et smut på Hawaii og så naturligvis rundt i Europa.

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

ALOTT Maskot

Medarbejderne i ALOTT teamet rejser en del, derfor synes vi det var sjovt at tage en lille maskot med os rundt og fotografere den i alle verdens hjørner. Det skulle selvfølgelig være noget dansk, så valget faldt på en lille glad LEGO figur. Hvor skal du have den med hen?

Vi mener selv den er den heldigste LEGO-figur i verden!

"At rejse er at lege"