Icon


Er du skoletræt, træt af at sidde ved kassen eller bare frisk på nye eventyr?

Måske har du brug for at samle erfaring i 3-6 måneder til din kvote 2 ansøgning? 

Kribler det i dig, for at komme afsted på nye eventyr og uforglemmelige oplevelser og bare dase på palmer i solen, som Victor ovenover?

Eventyret begynder HER!

.......................................................................................................................................................................................................................

Tag på sabbatår med ALOTT!

Du kender det. Du sidder hjemme i kolde Danmark og kigger på billeder på Facebook af Lise, der lige har været et halvt år ude og rejse og Thomas, der lige er kommet hjem fra sit livs oplevelse i Australien. Hvor er det bare snyd… Men hey cupcake! Så er det tid til, at gøre noget ved det nu!

Du er sikkert typen, der elsker at have det sjovt, være på eventyr og få fede oplevelser med andre friske unge mennesker. Hvem er egentlig ikke det?
Så hvorfor sidder du hjemme og liker billeder på Facebook, når du kan tage med ALOTT ud i verden og se det hele med dine egne øjne?

Intet andet sted i verden finder du et mere velfungerende og upbeat backpacking miljø end du gør Down Under. ALOTT giver dig mulighed for at få pengene til at række lidt længere ved hjælp af et Working Holiday visum.

Med sådan en lille fætter, kan du nemlig komme til at arbejde forskellige steder i Australien i mindre perioder, og på den måde tjene penge, så de penge, du har sparet sammen ikke er væk efter 2 måneder.

Når du så har fri, kan du jo altid tage ud og surfe lidt, tage på overlevelsestur i regnskoven, ro i kajak i krystalklart vand, springe bungyjump, springe ned fra en klippe eller hvad du nu lige står og har lyst til, sådan en onsdag eftermiddag.

Eller vil du noget lidt anderledes?

  • Rejse til Afrika og passe vilde dyr
  • Tage til Kina - eller Laos - for at lære børn engelsk
  • Tage på working holiday i New Zealand eller Canada
  • Blive oplært som vaskeægte Cowboy
  • Forbedre dit CV EKSTREMT meget, ved at tage et praktikophold i USA, Canada, Australien eller New Zealand. Eller hvad med eksotiske Mauritius?
  • Være Au Pair i USA, New Zealand eller Australien og blive fuldstændig flydende i engelsk
  • og meget mere selvfølgelig. Føl dig hjemme og kig dig omkring på siden. Det kan være din drømmeeventyr ligger lige for næsen af dig!

En ting er sikkert – du skal have dit kamera med, for du kommer til at tage nogle fantastiske billeder!

Du får mange fordele, når du rejser med ALOTT. Vi sørger for skattenummer, søger visum, sørger for afhentning i lufthavnen og meget mere der er nødvendigt til netop din rejse, For vi skræddersyr manger rejser og sammensætter den efter hvad DU vil.

Ja, vi sørger generelt bare for at du får en dejlig tur uden store bump på vejen. Og kommer der alligevel bump, så er vi klar til at hjælpe dig – uanset hvor i landet du er – 24/7.

VI sørger for alt det kedelige, og i mellemtiden kan DU så koncentrere dig om at have det hyldende morsomt langt væk fra sne, slud og snottede næser.

Vi glæder os til at se dine farverige og varmende fotoalbums! :)