Icon

Praktik i udlandet - et klogt valg for din fremtid

Praktikophold i udlandet giver dig mulighed for at få indblik i den virkelige verden, med hands-on erfaring fra mange forskellige brancher. Et praktikophold i udlandet gavner dine karrieremuligheder i Danmark og i udlandet.

I praktikken kommer du til at arbejde med projektopgaver og/eller deltage i de daglige arbejdsopgaver for på den måde at få indsigt i, hvordan en udenlandsk virksomhed fungerer.

Det er en fantastisk mulighed for at omsætte den teori, du har lært i skolen til praksis samtidig med at du udvider dit virksomhedsnetværk.

Hvor det er nødvendigt med en forhåndsgodkendelse af din praktikplads, hjælper vi også med det. Vores samarbejdspartnere har erfaring med at kvalitetssikre indholdet.

Type og niveau af dit praktikforløb vil afhænge af dine erfaringer, din uddannelse, det ønskede geografiske område for placering samt årstid og varighed af praktikperiode.

ALOTT arbejder kun med de bedste udbydere på hver destination - samarbejdspartnere med masser af erfaring, kontakt til hundredevis af praktikvirksomheder og meget højt serviceniveau.

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, når vi arrangerer din praktikplads i udlandet!


 

VI VIL GERNE KOMME FORBI...?

I over 15 år har ALOTT i samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner rundt om i Danmark sendt studerende i praktik i udlandet.

Hvis din praktik-vejleder ikke kender til os, er du meget velkommen til at få ham/hende til at kontakte os, så vi kan tage en snak om mulighederne for udlandspraktik.

 

Praktik med dyr

Er du veterinærsygeplejeske- eller læser du til dyrepasser, så kan ALOTT hjælpe dig med praktikophold i udlandet via vores Wildlife programmer. Husk dog altid først at kontakte Maria på: 74 42 11 88 eller maria@alott.dk, for mere information omkring reglerne, der afhænger af dit studie.

Uddannelsesinstitutionerne skal altid godkende den studerendes praktik, og vi arbejder i øjeblikket på, at få forhåndsgodkendt så mange som muligt, for bedst muligt at kunne hjælpe de studerende! 

Se i øvrigt her på vores blog, hvad nogle tidligere praktikanter har været i praktik som. 

  CitatStart.jpg
For det første havde jeg aldrig rejst udenfor Europa og aldrig alene før. Så det var en stor ting for mig at skulle til Canada. Internex fandt en velegent praktikplads til mig. Det var en perfekt mulighed.. jeg havde sådan en god tid. Søde kolleger og god kaffe! De var også glade for at have mig til at hjælpe dem. Nu er det tid til at tage hjem igen, men jeg vil sige at jeg har haft en vidunderlig arbejdsoplevelse her i Canada.”  Jesper