Icon

Teach & Travel

Teach & Travel kalder vi vores lønnede ophold, hvor man arbejder som engelskunderviser. 

Teach & Travel KINA

Vores populære Teach & Travel program i Kina startede i januar 2006. Gennem årene og fra 1000-vis af deltagere fra hele verden, som har deltaget på programmet i Kina, ved vi, at vi er godt rustede til at kunne tilbyde en helt unik oplevelse. Programmet udbydes af de utrolig dygtige mennesker, der står bag TEFL kurset samt netværket til landets skoler.

Hvis du vælger Kina, så får du en stor oplevelse, personlig udvikling og noget meget værdifuld erfaring på dit CV.

Tag et godt valg for din fremtid.


Frivilligt Arbejde

Frivilligt arbejde i udlandet - mennesker og natur

ALOTT tilbyder frivillige ulønnet arbejde på forskellige steder i verden med vores dygtige og meget erfarne samarbejdspartnere.

Du kan blive en del af et verdensomspændende netværk af frivilligt arbejde og eventyr. Undervis unge munke og børn i Thailand, arbejd på børnehjem i zimbabwe, eller hjælp med undervsning og pleje af børn i Indien og Thailand.

Foretrækker du projekter med fokus på dyr, der har brug for hjælp, så se her under punktet Wildlife i stedet.

Det er en spændende udfordring at arbejde som frivillig, og man kan få utrolig meget med hjem i rygsækken. Alt sammen noget du kan bruge resten af dit liv. Arbejdsgivere er desuden meget begejstrede for ansøgere, der har rejst, da det viser, at de har god tilpasningsevne og ofte også gode sprogkundskaber. Du får:

  • Indblik i en anden kultur
  • Venner fra hele verden
  • Udviklet din personlighed
  • Stærke indtryk og store oplevelser
  • Du vil blive styrket i initiativ, ansvarlighed, modenhed, overblik og du lærer dig selv bedre at kende. 


    Du tager måske af sted for at gøre en forskel i verden, og du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel verden vil gøre på dig!

PROJEKTER MED BØRN OG UNDERVISNING

- Undervis og giv en hånd i Guyana

Et helt unikt projekt, hvor du kommer ind i den smukke og bjergtagende Amazonas jungle og arbejder med de lokale indianere. Her kan du gøre en forskel, for der er hårdt brug for al slags hjælp både i landsbyen og med undervisning.

Her kan du være pionér og med sikkerhed få noget erfaring ingen af dine venner har - frivillig i Guyanas regnskov er ikke tidligere set - her er din mulighed for at gøre noget som dine venner med sikkerhed ikke har prøvet!

- Undervis børn og munke i Laos

Den smukke og meget gamle by Luang Prabang, hvor du skal opholde dig, er udnævnt til et UNESCO World Heritage Site, og ligger i det nordlige centrale Laos.

Undervis i engelsk i idylliske omgivelser, hvor floderne Nam Khan og Mekong mødes. Dette vidunderlige sted er kendt for sine buddhistiske templer og klostre.  

Mange drenge og unge mænd i Laos beslutter sig for at blive munke, for på den måde, at få en god uddannelse og komme ud af fattigdommen.

Templerne og klostrene giver munkene mulighed for at få en god og billig uddannelse, selvom lærerne ofte har problemer med at finde tid til hver enkelt elev.

At være frivillig på dette projekt betyder, at du vil undervise i engelsk sammen med den lokale lærer, og på den måde give børnene den opmærksomhed, de skal have. Dette vil give dem flere muligheder i fremtiden, så de vil kunne sørge for sig selv og deres familie senere i livet.  

Du kommer til at undervise både unge munke og børn fra loklasamfundet på forskellige skoler i byen.

Ta' med os til Laos!