Icon

Camp Thailand

Rejs med ALOTT til fantastiske Thailand og oplev det ”ægte” Thailand.

Hvis du gerne vil undervise lokale børn i Engelsk, få et TEFL-bevis og hjælpe på et Elephant Projekt i Surin – så er her programmet for dig!

Med et TEFL bevis i hånden er du klar til at tage underviserjobs i alle lande, hvor engelsk er fremmedsprog. Du bliver nemlig certificeret engelskunderviser, og dette er en god deal, for det er inkluderet i programprisen.

Ud over det, får du masser af andre fede oplevelser med i pakken: Bamboo rafting, terrænkørsel på ATV, thai boksning – så her finder du den ultimative rejseoplevelse, hvor du samtidig giver en hjælpende hånd i lokalsamfundet.

Oven i hatten oplever du den tryghed, der er ved at være sammen med en gruppe mennesker i alle 22 dage. Hvis sol, nye venner, fede oplevelser og gode minder lyder som noget, du har lyst til at bruge 22 dage på, så skynd dig at tilmeld dig vores program!

Du vil rejse herfra med et evigt minde om og kærlighed til det thailandske folk. Camp Thailand kombinerer alt det bedste Thailand har at tilbyde!

-- Get out of Europe! Get out of your comfort zone!
Come and do Camp Thailand! --

KORT FORTALT

Pris fra: 11.500 kr.
Alder: fra 18 år
Kvalifikationer: Positiv, åben & social
Varighed: 22 dage
Ankomst: Hele året
Max deltagere: 60
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Ditte

Kontaktperson: Ditte

 
 • 74 42 11 88

GENEREL INFORMATION

Hvor i Thailand?
Rejsen starter i Bangkok, derefter går turen videre til Buriram og Surin.

Startdatoer

5. Januar – 26. Januar 2017 8. Juni – 29. Juni 2017
19. Januar – 9. Februar 2017 29. Juni – 20. Juli 2017
9. Februar – 2. Marts 2017 20. Juli – 10. August 2017
2. Marts – 23. Marts 2017 10. August – 31. August 2017
23. Marts – 16. April 2017 31. August – 21. September 2017
6. April – 27. April 2017 21. September – 12. Oktober 2017
27. April – 18. Maj 2017 12. Oktober – 2. November 2017
18. Maj – 8. Juni 2017 2. November – 23. November 2017

 

Ansøgningsfrist
Grupperne bliver hurtigt fyldt op, så søg i god tid, gerne 3-4 måneder før ønsket afrejse. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, for at se om der er plads tættere på afrejse.

Alder
Fra 18 år

Antal deltagere
Der er plads til ca. 60 deltagere på hver camp.

TUREN DAG-FOR-DAG

Programmet her, er et bud på hvordan dine dage kan komme til at se ud, dit ophold kommer til at indeholde alle aktiviteterne, men der kan være byttet rundt på dagene.

Dag 1: Afhentning kl. 14.00 fra Bangkoks Suvarnabhumi International Airport. Samme aften skal du ud og spise sammen med dine nye Camp Thailand venner

Dag 2: Bangkok Tour, hvor du besøger det berømte Wat Prho Tempel, The Grand Palace, The Golden Mountain, en bådtur rundt i Bangkoks kanaler og en Tuk Tuk-tur. Eksklusiv roof-top party på en privat klub.

Dag 3: Turen går til campen. Få smurt stemmebåndet - første aften på campen byder på masser af karaoke.

Dag 4: Dagstur til Surin Lake. Nyd en hel dag på de flydende husbåde, eller lej en banan –eller sofabåd!

Dag 5: Dagen starter med infomøde om programmet, derefter TEFL/TESOL og Thai kursus #1. Om eftermiddagen kan du være med til en omgang Muay Thai boksning.

Dag 6, 7 og 8: Nu er det tid til at gøre en forskel! 3 dage med engelsk undervisning i Thai Summer Camp skoler. Børnene er så glade for camp deltagerne - husk en kuglepen, for ungerne vil helt sikkert bede om din autograf.

Dag 9: Elefanter! Frivilligt arbejde på Country Road's Elephant Project med overnatning. Du vil bruge dagen på at fodre elefanterne, gå tur med dem og bade med dem i den nærliggende flod. Så er det tid til elefant selfies!

Dag 10: Første del af dagen vil du bruge på den lokale skole, med at undervise børn i engelsk.

Dag 11: Programmet står på udflugt+overnatning i Silk Village. Oplev thailivet, se hvordan de laver silke, smag på silkeorme og lær thaidans.

Dag 12: TEFL/TESOL og Thai sprogkursus #2. Engelskundervisning om eftermiddagen.

Dag 13: Engelskundervisning i lokale Thai Summer Camp skoler. Om eftermiddagen er der udflugt til den lokale flod. I dag vil du også modtage dit TEFL-certifikat, og fejre det om aftenen med Thai BBQ fest.

Dag 14: En hel dag fri til at udforske området, hvis du ikke har tilmeldt dig Cambodja turen.

Dag 15 og 16: Engelsk undervisning, hvis du ikke har tilmeldt dit Cambodja turen.

Dag 17: Engelskundervisning om morgenen, bagefter rejser I til øen Koh Chang

Dag 18, 19, 20 og 21: Mini ferie! De sidste 4 dage tager i på eventyr på den smukke ø Koh Samet. Tilbring de sidste par dage med afslapning på stranden og tanning i godt selskab. Du kommer med til alt fra beach parties til snorkelture. Som afslutning vil der blive afholdt en stor afskedsfest den sidste aften på Koh Samet – den perfekte punktum for dit ophold.

Dag 22: Sidste dag på programmet. Det er tid til at sige farvel til dine camp venner og rejse tilbage til Bangkok.

De fleste aftener er der masser af sjove aktiviteter f.eks. karaoke, spilaftener og jeres helt egen Camp Thailand’s got talent! Så har du et gemt talent, så er det tid til at begynde at øve.

EKSTRA:

Dag 14-16: Mulighed for Cambodia tour. Vil du til Cambodja? Så har du muligheden fra dag 14-16. På Cambodia touren besøger I Angkor Wat, fantastiske vandfald og en masse andre sights langs Siem Reap. Turen koster 2.200 kr. 2.000 kr. Lige nu spare du 10% på din Cambodia Tour. (+ ca. £15 til et cambodiansk visum, betales i Thailand)

Er 1 dag hos elefanterne alt for lidt, har du nu muligheden for, efter campen, at tage en ekstra uge, hvor du lever og bor på elefantprojektet. Pris 3.300 kr. 3.000 kr. !!!Lige nu giver vi ligesom på Cambodja touren -10%!!!

Hvem er du?

 • Du ønsker en samlet pakke, hvor du får lov at opleve noget af det allerbedste fra Thailand
 • Du ønsker at rejse med den tryghed en gruppe giver
 • Du er udadvendt, social, venlig
 • Du er god til børn
 • Du er total klar til at opleve en ny og spændende kultur
 • Du er god til engelsk

Highligts

 • Tæt på den thailandske kultur
 • TEFL-certificat
 • Bangkok tour
 • En oplevelse af at give tilbage til samfundet
 • Et up close og personligt møde med Thailands elefanter
 • Nye internationale venner
 • Enestående oplevelser og nye eventyr
 • Cambodja tur (kan tilkøbes)
 • Én ekstra uge på elefant projektet (kan tilkøbes)

Visum

Alle danskere kan få et gratis turistvisum ved indrejse til Thailand med fly på 30 dage. Indrejser du over en landegrænse, f.eks. fra Cambodia, gives dog kun ret til 15 dages ophold. Hvis du planlægger at opholde dig længere tid i landet, kan ALOTT hjælpe dig med at søge om et længerevarende visum (60 dage+30 dage).

Tryghed

Thailand er generelt et sikkert sted med en meget venlig befolkning. På en rejse som denne, er du hele tiden sammen med andre unge mennesker og dygtige camp ledere, så der vil derfor ikke være nogen grund til at være bekymret for sin sikkerhed.
Du skal bare slappe af, give den gas og have det sjovt - selvfølgelig som altid med din gode sunde fornuft i rygsækken. Afhentning i lufthavnen er med i prisen – på den måde er du aldrig selv i Thailand.

TEFL/TESOL kursus

Inden du tager af sted til Camp Thailand, skal du have gennemført 8 opgaver online TEFL/TESOL kursus. 2 måneder inden afrejse vil du modtage et login, og du kan nu gå i gang med dit online kursus. Du vil blive tildelt en tutor via Camp Thailand, som du sender din opgave til. Tutoren tjekker det igennem, og sådan vil det foregå igennem alle 8 opgaver af kurset.

Efter gennemført TEFL/TESOL kursus hjemmefra, vil du få ekstra TEFL/TESOL undervisning på campen i Thailand og derved opnå 120 timer (8 opgaver) og det fulde TEFL/TESOL certifikat. (værdi ca. 7.000 kr.)

Det betyder ikke at du skal sidde 120 timer inden du må tage af sted til Thailand, de fleste kan klare sig med 40-50 timer inden afrejse - no worries!

Et TEFL/TESOL certifikat er et internationalt bevis, der giver dig ret til at undervise i engelsk i mange lande rundt om i verden, hvor engelsk ikke er hovedsprog.

Du vil blive undervidst i hvordan man interagerer med eleverne, hvordan man gør timerne sjove og interessante, og hvordan du bedst motiverer og involverer dine elever. Den erfaring man får ved at undervise andre er guld værd, din selvtillid vokser, du bliver mere tålmodig, dine kommunikationsevner forbedres. Og så ser det rigtig godt ud på CV’et, når du skriver, at du har et TEFL bevis.

PRIS

INKLUDERET I PRISEN 11.500 kr.

 • Afhentning i lufthavnen ved ankomsten til Bangkok. Afhentning kl. 14.00, på ankomstdagen
 • Buddy-liste inden afrejse
 • 22 overnatninger med indkvartering i et værelse med bunkbeds (4-6 prs. i et værelse)
 • Al transport i løbet af de 22 dage
 • 2 gratis Camp Thailand t-shirt, som du skal have på, når du underviser.
 • Support og råd ved videre rejse i Asien
 • Tur til Elephant Project
 • Masser af aktiviteter f.eks. karaoke night, ATV, thai boksning, bambusrafting, sprogundervisning i Thai
 • Der vil de dage du underviser på Thai Summer Camps skoler være gratis frokost
 • Velkomstmiddag på campen og afskedsmiddag den sidste aften
 • TEFL kursus til en værdi af ca. 7000 kr.
 • Bangkok tour


HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Fly til/fra Thailand (ALOTT kan hjælpe dig med tilbud på disse - regn med omkring 5000-7000 kr.)
 • Vaccinationer
 • Rejseforsikring (er obligatorisk og du vil blive bedt om at fremvise bevis for din forsikring før du kan starte din rejse – ALOTT hjælper dig med et tilbud på forsikring fra Gouda)
 • Lommepenge
 • Cambodia tour – dag 14-17 Pris: 2.000 kr.
 • Country Roads Elephants 1 uge Pris: 3.000 kr.
 • Transport tilbage til Bangkok lufthavn, efter campens afslutning

*** TILMELD DIG HER ***

 

Depositum
Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.
Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.
Depositum for Camp Thailand udgør 3300 kr. og indbetales lettest via vores online betaling.


Annulleringsregler
Annullering 60 dage eller kortere før ankomst: programmets fulde pris betales.
Annullering mere end 60 dage før planlagt afrejse: 3300 kr. + de faktiske udgifter som ikke refunderes, f.eks. flybillet.Det betalte depositum refunderes aldrig
For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.


Kan med fordel kombineres med:
Undervisning i Laos
Work & Travel AU
Wildlife AU
ALOTT adventures Australien
Au Pair AU
Work & Travel NZ
Grand Kiwi Tour
Au Pair NZ
Ranch Stay NZ
Phili Xplorer
Bali Xplorer
Thai Xplorer
Vietnam Xplorer