Icon

WILDLIFE - frivilligt arbejde med dyr

Er du over 18 år? Elsker du dyr, er du klar på udfordringer og har du en positiv holdning til livet?

Så tag med ALOTT og bliv frivillig på vores Wildlife programmer i Afrika, Australien, Thailand, USA, New Zealand, Canada eller Costa Rica, hvor du kan give dyrene og naturen en hjælpende hånd!

Du behøver ikke have hverken et helt eller et halvt år til rådighed, men kan også gøre det selvom du bare har nogle uger eller få måneder til rådighed.

Hvad enten du har en forkærlighed for løveunger i Afrika, elefanter i Thailand, Austraiens sjove dyr som kænguru, wombats, delfiner og koaler, eller heste i USA, NZ og Afrika, så kan vi hjælpe dig med at komme afsted. 

Rul længere ned på siden, og se hvad vi har til dig. Det er vildt!

En af de opgaver du kan blive sat til, når du arbejder med løver i Zimbabwe, er at gå i naturen med de unge løver, som på billedet her - det er en af de mange uforglemmelige oplevelser du kan få - hvis du tør!


Wildlife Africa - LoveALOTT

Her arbejder du med dyr fra den afrikanske savanne og bush, som har behov for hjælp. Vi tilbyder frivilligt arbejde i Zimbabwe, Sydafrika, Botswana, Zambia og Namibia. Nogle unikke projekter, hvor du kommer helt tæt på dyrene.

Wildlife Volunteer i USA - CareALOTT

Tag med ALOTT til fascinerende USA og hjælp dyrelivet som frivillig på diverse projekter i Florida eller San Diego.

Wildlife Volunteer i Australien - GiveALOTT

Eksklusivt for ALOTT deltagere, kan vi tilbyde ophold i dyreparker i det tropiske Australien. Arbejde behind the scenes i disse unikke parker, med australsk dyreliv.

Wildlife NEW ZEALAND - HelpALOTT

Som de første i Danmark tilbyder ALOTT nu et fascinerende og spændende ophold i New Zealands tætte frugtbare skove, fyldt med dyr, der kun findes det ene sted i verden.

Wildlife Volunteer i Thailand LearnALOTT

Vær frivillig i de frodige bjergskove i det nordlige Thailand sammen med den lokale befolkning, der er kendt for deres historie med elefantpasning og kom til at arbejde helt tæt på disse meget sofistikerede og intelligente kæmper.

Disse lokalsamfund har et helt specielt forhold til deres elefanter, og der er blevet startet et program, der har specialiseret sig i at få elefanter, der er blevet brugt i cirkus og til at tigge på gaden, tilbage i deres naturlige miljø og ind i beskyttede skove.

Du vil igennem dit frivillige arbejde lære om elefanters opførsel af elefanteksperter, og til gengæld skal du undervise de lokale i engelsk, for at hjælpe disse familier i fremtiden, så de ikke falder tilbage til deres tidligere liv.  

Thailand, smuk natur, elefanter og søde mennesker venter på dig!

Wildlife Volunteer i Costa Rica - SaveALOTT

Hjælp med at beskytte de truede jaguarer, mens du lever og arbejder i Costa Ricas regnskov. Denne chance er ikke enhver forundt!

Siden 1950'erne er bestanden af jaguarer i Sydamerika styrtdykket fra over 400.000 til et svimlende lavt antal af kun 14.000!

Vores team i Costa Rica hjælper via dataindsamling og tracking, med at følge bestandens udvikling på Costa Ricas smukke Karibiske kyst i Tortugero National Park.

Gennem studier af jaguarens adfærd og fødekilder, kommer du til at hjælpe med at indsamle vigtig information, og på den måde hjælpe til med at bevare og beskytte disse prægtige dyr.

Og gennem praktisk træning får du muligheden for at forstå regnskoven og det varierede dyreliv, der er så afhænging af regnskovens eksistens.

Følg sporene fra den majestætiske jaguar i palmer, sol og varme på Costa Ricas karibiske kyst. Bliver det bedre?