Icon

WILDLIFE AFRICA - Det er vildt!!

Christina var i Zimbabwe og fik nære venner, som man kan se..

Er du klar til et spændende eventyr som frivillig i Afrikas smukke natur?

Som frivillig arbejder du med og for dyrene. Uforglemmelige indtryk af natur og dyreliv, udfordrende opgaver, måske et fuldstændig nyt livssyn - her kan du få indtryk, som ikke findes andre steder.

Vores spændende Wildlife programmer lægger vægt på bevarelse af naturen, og giver deltagere fra hele verden mulighed for at arbejde med Afrikas dyreliv i forskellige opgaver. Vi støtter flere projekter, der strækker sig fra et tilflugtssted for sårede dyr og forældreløse chimpanser til arbejde med opdræt af løver og overvågning af elefanter, næsehorm og geparder.

Hvis du er en af dem, der har en "villig til at lære og deltage-indstilling", er frisk af helbred og har gode engelskkundskaber, så tag med ALOTT til det Afrika og udlev drømmen!

Der er store oplevelser i vente!


CitatStart.jpg

Jeg vil bare sige mange tusind tak for hjælpen med min rejse... Jeg nyder virkelig livet her på Wildlife Centre i Namibia, og har mødt en masse fantastiske mennesker...
Det er lidt underligt at jeg kun har 2 uger tilbage, tiden går bare rigtig hurtigt!!! Så jeg må bare nyde den sidste tid ekstra meget inden jeg drager videre til New Zealand...

- Jan

CitatSlut.jpg