Icon

CARE ALOTT for Australian Wildlife


WILDLIFE PARKS

Her har du muligheden for at opleve livet bag scenen i en australsk dyrepark i det tropiske Nord Australien på turistvisum.

Der er brug for dig bag kulisserne, hvor du vil komme til at hjælpe med pasning af Australiens unikke dyrearter, alt fra de stærke kænguruer, dovne koalaer og nuttede wombats til krybdyr og de sjældne cassowarries i en dyrepark der fokuserer på udendørs og naturlige omgivelser  for dyr og gæster i Wildlife Habitat i feriebyen Port Douglas.
___

Er du mere til byliv, så kan vi dette projekt i Cairns, som er kendt for at være en stor backpackermagnet for unge fra hele verden, som gerne vil være tæt på troperne og The Great Barrier Reef. Her kommer du til at stifte bekendtskab med hele tre naturparker, hvor du hjælper til med de daglige opgaver på programmet Cairns Combo.
 

TASMANIAN DEVIL CONSERVATION

Måske har du lyst til at hjælpe med at redde den udrydningstruede lille fætter, den Tasmanske Djævel, i Kronprinsesse Marys hjemegn, Tasmanien.  Her samarbejder vi med flere forskellige projekter, for den charmerende djævel er truet på sin overlevelse.


Alle vores projeker i Australien, tilbydes i Danmark kun gennem ALOTT, så her får du en unik oplevelse i sikre rammer uanset, hvad du vælger.

Programmerne er meget efterspurgte, så vent ikke med at forhør dig og gerne i god tid, hvis du overveje en af disse muligheder.


Se her hvad tidligere deltagere i Parken oplevede.

Great Barrier Reef er lige i nærheden - vil du lære at dykke?