Icon

WORKING HOLIDAY - AUSTRALIEN

Backpacking!

Drømmer du om at rejse i Australien? Forståeligt! Der er ingen grænser for hvad du kan opleve som backpacker Down Under!

Kunne du f.eks. tænke dig at slå vejen ind forbi Cairns for at passe og pleje Australiens unikke dyrearter? Eller er du den rå type, der har en cowboy eller cowgirl i maven som kan udfoldes i den australske Outback?
Er du måske mere til at nyde livet på en tropisk sandstrand på Whitsunday's eller stå en stjerneklar nat foran det majestætiske operahus i Sydney?
Kan du forestille dig det vilde sus der løber gennem kroppen på en når man tager springet og springer Bungy Jump i Cairns eller når man endelig tager sin første bølge på SurfCamp på 7-mile Beach!

Se Charlottes billeder og læs om hendes oplevelser i Australien med ALOTT her

CitatStart.jpg

Hej ALOTT!

Jeg er netop kommet hjem fra Thailand, som var mit sidste stop på min tur fra februar, som talte Australien og en spontan smuttur til Fiji.

Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker og oplevet ting, som er once in a lifetime, ting som jeg aldrig aldrig vil være foruden - både på godt og ondt!

Jeg har intet dårligt at sige om jeres selskab, kun rosende ord om det I gør så godt for unge mennesker, som jeg selv, der er helt grønne, og ikke ved hvor man skal begynde at arrangere sin tur.

Det har været FANTASTISK! Og jeg ville gøre det igen til enhver tid!! Nu skal jeg bare lige indfinde mig med den danske hverdag igen, hvilket bestemt ikke er let :)

Kærlig hilsen
Frederikke

CitatSlut.jpg