Icon

PROGRAMTYPER & PRISER - AUSTRALIEN

Vi tilbyder følgende program-muligheder til Work & Travel Australia:

Abu Dhabi 14800,- DKK
Down Under via Hong Kong 14900,- DKK

Dubai*Bangkok

15900,- DKK
Go Pacific 16800,- DKK
Thai Explorer - NY LAVERE PRIS! 18500,- DKK

Alle ovenstående programpakker indeholder dette

Vil du mere? Så se vores Jorden Rundt-tilbud her

Prisen for et Work & Travel ophold i Australien afhænger af hvilken flyrute du vælger. Programpakkerne indeholder alle dem samme service men der er prisforskel på de forskellige ruter. Se priserne nedenfor. I første omgang vælger du hvilken rute du ønsker at flyve samt ønsket afrejsedato.

Efter tilmelding vil du modtage en liste med de byer, du kan stoppe i, så du kan planlægge din rute inden du rejser til Australien. Spørg endeligt hvis du er i tvivl eller ønsker gode råd fra vores rejsekonsulenter. 

Flyruter

Abu Dhabi 14.800
Flyrute ud af København til Sydney via en europæisk lufthavn og Abu Dhabi.

Fordele: Hvis du vil billigst muligt til Australien med vores komplette servicepakke. Du kan vælge at flyve hjem fra Melbourne, Sydney eller Brisbane. Inkluderer stopmulighed i Abu Dhabi, hvis dette ønskes. Modsat mange af Abu Dhabi´s nabolande i Golfen, har landet bibeholdt sine lokale traditioner og charme. Byen Al Ain er en populær turistby og anses som Abu Dhabis spirituelle hjerte. Byen er bygget på 7 oaser midt i ørkenen og har været beboet i mere end 3,000 år. Byen figurer på UNESCO´s liste over verdens naturarv.
Eksempel på rejseplan: København - Sydney // Brisbane – Abu Dhabi – London - København


Down Under via Hongkong 14.900 - ny lavere pris!
Flyrute ud af København til Sydney via London og Hongkong. Højsæsonstillæg på ca. 2000 kr for udrejse i perioden 21. juni-15. august og 10.-29. december.

Fordele: Du kan vælge at flyve hjem fra Melbourne, Sydney, Adelaide, Brisbane, Cairns, Perth eller sågar New Zealand. Bemærk at turen mellem Australien og New Zealand ikke er inkluderet, så du behøver ikke at beslutte, hvornår du tager til New Zealand, før du rejser hjemmefra. Inkluderer stopmulighed i Hong Kong, hvis dette ønskes.
Eksempel på rejseplan: København - Sydney // Cairns - Hongkong – London - København


Dubai * Bangkok Kr. 15.900
Flyrute ud af København til Sydney via Dubai og Bangkok. Højsæsontillæg på ca. 2000 kr for udrejse i perioden 15 juni -31. juli og 15. december -15.januar

Fordele: Turen går via Dubai og Bangkok, og du kan derfor vælge at lave stop her, på ud eller hjemrejsen. Du kan vælge at flyve hjem fra Melbourne, Sydney, Brisbane eller sågar New Zealand. Bemærk at turen mellem Australien og New Zealand ikke er inkluderet, så du behøver ikke at beslutte, hvornår du tager til New Zealand, før du rejser hjemmefra. Inkluderer stopmulighed i Singapore i stedet for Bangkok, hvis dette ønskes.
Eksempel på rejseplan: København - Sydney // Sydney - Bangkok – Dubai - København

Go Pacific 16.800
Flyrute ud af København via London, Los Angeles og Auckland.

Fordele: Turen går via USA og New Zealand, og du kan lave stopover i mange byer på rejsen. Du kan for et tillæg på ca 3500 kr. vælge at lave et stop på enten Tonga, Cook Island, Fiji, eller Samoa på enten ud eller hjemrejsen. Vil du hellere flyve via Asien i stedet for USA er det muligt at flyve via Hongkong for samme pris.
Eksempel på Rejseplan: København – Los Angeles // San Francisco – Sydney – Auckland – Los Angeles – København


Thai Explorer 18.500 - Ny lavere pris!
F
lyrute ud af København til Sydney via London og Bangkok. Prisen inkluderer en uges ophold og aktivieteter i Thailand på udrejsen.

Fordele: Man har en uges guidet ferie på vej Down Under. I Bangkok, hentes man i lufthavnen og har en uges guidet ophold i Thailand. Turen går fra nord mod syd og omfatter både tempelbesøg, elefantridning og overnatning i flydende huse. Programmet inkluderer masser af aktiviteter og oplevelser i Thailand før turen går videre til Australien. Det er en god og behagelig måde at formindske jetlag på! Bemærk at turen fra Syd Thailand tilbage til Bangkok ikke er inkluderet i prisen. Se mere på vores hjemmeside.
Du kan vælge at rejse hjem fra Sydney, Melbourne Brisbane, Perth. Du kan også rejse hjem fra Auckland på New Zealand for et tillæg på ca. 1000kr. men turen mellem Australien og New Zealand er ikke inkluderet.

Eksempel på rejseplan: København – Bangkok - Sydney //Brisbane - Bangkok - København

Regler

Priserne gælder for deltagere mellem 18 og 25 år og studerende til og med 32 år. Billetterne er gyldige i 12 måneder. Kontakt os, hvis du falder udenfor reglerne, så vil vi prøve at finde et alternativ til dig.

Stoppene undervejs inkluderer ikke overnatninger. // betyder at strækningen mellem disse to byer ikke er inkluderet. Billetterne kan datoændres ved et gebyr på rejsen, såfremt der er plads på din bookingklasse. Vi garanterer ikke for pladser på bestemte afgange, men gør, hvad vi kan for at opfyldte dine ønsker om afrejse en bestemt dato.

De Australske myndigheder kræver at man har et beløb til rådighed ved indrejse svarende til 5000 AUD. Beløbet skal man have til rådighed enten i form af en opsparing, kassekredit eller andet. Myndighederne laver ved indrejse stikprøver og man skal på forlangende kunne fremvise f.eks. en kopi af sit kontoudtog eller et brev fra sin bank, hvor der står at man har adgang til beløbet.

Lufthavnsskatter, visumgebyr og forsikring er ikke inkluderet i pakkepriserne.

CitatStart.jpg

Vil bare sige at I gjorde det så fantastisk godt sidst jeg brugte jer, at jeg gerne vil prøve igen :o)
Pil Z.

CitatSlut.jpg