Icon

Fun Week Australia

OBS - ny funweek fra maj 2015 - ænsker du at rejse fra maj og derefter, så kontakt Linda og få opdateret info.

Dette er din mulighed for at lande i Australien på den bedste, tryggeste og sjoveste måde. En uge fyldt med aktiviteter, sjov og ballade, med unge mennesker, der som dig selv lige er ankommet til Australien. De er helt sikkert ude på nøjagtigt det samme som dig - at begynde deres livs oplevelse med et brag!

 

Det er en uge fyldt med fest, farver og glade dage lige efter din ankomst til landet down under.

Se her, hvad der skal ske:

Dag 1 - Mandag:

Ankomst, velkomst & aktiviteter.

I dag starter dit eventyr i Australian og vi lægger ud med at tjekke ind på det populære trendy hostel Wake Up!, der er placeret midt i Sydney. Her kan du bruge tiden på at slappe af, komme dig over dit jetlag, udforske området og nyde Sydney. Hvis du har lyst til at fejre din ankomst, kan du tage en drink eller to på den populære Side-bar, der ligger lige under Wake Up!. Her kan du tage en "schooner" af den lokale øl. "Schooner" er det første "Aussie"-ord, du vil lære og sikkert blive godt bekendt med. Det er nemlig den lokale målestok for øl.

 

Dag 2 - Tirsdag:

Cruise, Sydney Harbour og svømmeture.

I dag vil i møde jeres tur-koordinator, der vil fortælle jer, hvad der skal ske resten af ugen. I starter med at hoppe ombord, for at udforske magiske Sydney Harbour i båd! Her vil i kunne tage must-have billeder med Opera Huset og Sydney Harbour Bridge i baggrunden.
Når billederne er taget og i har oplevet stedet vil I nyde at komme i vandet ved en af Sydneys bedste strande. Dagen slutter med et måltid ved vandet og et glas vin, ahh!

 

Dag 3 - Onsdag:

Hunter Valley, vin og ost.

Okay, venner - nu skifter vi tempo. Famøse Hunter Valley ligger kun få timers kørsel fra Sydney og er kendt for dets utrolige vine! Smag på deres udvalg af forskellige vine og lær omkring kulturen og historien i området imens du nyder synet af den smukke national park.

 

Dag 4 - Torsdag:

Surf, øl og pizza.

Nu er det tid til at leve den australske drøm, så nu tager vi ned syd for Sydney og surfer på en af Australiens bedste strande for nybegyndere!!! Lad vores søde og hjælpsomme instruktører hjælpe jer med at komme op at stå på boardet. Det er ikke så svært, som man tror! Hvis saltvandet og solen har gjort dig tørstig, slutter vi dagen med gratis øl og pizza på Scubar!

 

Dag 5 - Fredag:

Sydney Tower lunch og pubcrawl.

Vær sikker på at du er sulten i dag, for vi skal spise utrolig lækker buffet i Sydney Tower! Dette vil altså foregå på Sydneys højeste punkt, og du vil få et fantastisk 360-graders syn ud over smukke Sydney, mens du spiser i den berømte roterende Tower Restaurant.

Fredag nat står selvfølgelig i festens tegn!! I aften vil vi udforske Sydney By Night og besøge nogle af Sydneys bedste og mest omtalte backpacker barer. Vær klar - det bliver en vild nat!

 

Dag 6 - Lørdag:

Koalaer, Kænguruer og edderkopper.

I dag kan du nyde at du kan stå op, lige når det passer dig. Det er nok også en god idé efter en vild tur i byen. Tag en tur til det berømte Sydney Wildlife World. Her kan du komme helt tæt på de unikke og specielle australske dyr som kænguruer, koalaer og mange, mange flere.

 

Dag 7 - Søndag:

Strand, barbeque og Blue Mountains

Gå en tur langs en af de smukkeste kystlinjer i Sydney og end op på den mest kendte strande i verden - Bondi Beach. Tag en dukkert i havet og nyd en vaske ægte Aussie BBQ til at slutte ugen på!!

Startdatoer 2015

2015
Maj 4.
Juni 1.
Juli 6.
August 17.
September 7.
Oktober 12.
November 2.
December 7.

May 4th
June 1st
July 6th
August 17th
September 7th
October 12th
November 2nd
December 7th
 


Pris: 17.300 servicepakken inkluderer også fly tur retur til Australien

En uge fyldt med sjove aktiviteter og den bedst tænkelige måde at starte din tur i Australien på inkluderer

Ugens plan

  • Dag 1 Mandag : Ankomst til Sydney. Slap af og find dig til rette og gør dig klar til en aktionpræget uge. Der vil være mulighed for en kyst vandring med guide, hvis du orker det og ikke er ramt af jetlag.
  • Dag 2 Tirsdag : Velkomst frokost Sydney Tower og eftermiddagen tilbringes med guide og gruppen rundt for at se  Circular Quay / Sydney Harbour Bridge / The Rocks
  • Dag 3 Onsdag : WTC Orientation  om morgenen , 1 times Paddle Boarding i Sydney Harbour* om eftermiddagen og WTC Welcome “Ice-Breaker” Drinks & Snacks om aftenen
  • Dag 4 Torsdag : Blue Mountains Day Trip**  hele dagen
  • Dag 5 Fredag: Guided City Walk I løbet af dagen og WTC Pub Crawl om aftenen
  • Day 6 Lørdag : Besøg Sydney Wildlife World eller Sydney Harbour Highlights Cruise I løbet af dagen.  Free Drink & Pizza om aftenen
  • Day 7 Søndag : Check ud ELLER forlæng dit ophold på vandrehjemmet . WTC Beach BBQ inklusiv en vandretur fra Bondi to Coogee.

Prisen inkluderer ikke:

  • Rejseforsikring
  • Visum
  • Drikkevarer og andre måltider end de nævnte.

Du skal vide:
- at du skal ankomme til Sydney på den første mandag i måneden, ellers vil der være udgift for en ekstra nat på vandrehjemmet før aktivitetsugen begynder.
- at dette tilbud kører fra September - Maj. Vores vinter, deres sommer.
- at det er en utrolig god måde at ankomme til Australien på.
- at du har dit første infomøde om mandagen efter aktivitetsugen er ovre. Herefter står du for indkvarteringen og betaling af denne.

CitatStart.jpg Hej Linda :-)
Den første uge hernede havde jeg også tilmeldt mig Fun Week - det kan VIRKELIG anbefales! Når man rejser over på den anden side af jorden alene, som jeg gjorde, er det super at have den første uge planlagt, hvor man oplever det bedste af Sydney sammen med mange andre unge backpackers, der også lige er ankommet i Sydney. Ugen giver et godt fremtidsudgangspunkt, idet du får en idé om byen, du får en kontaktgruppe(har stadig kontakt til ca. 10 fra Fun Week og bor sammen med to) og du får fantastiske oplevelser.
Mvh. Clement
CitatSlut.jpg