Icon

Bliv au pair i USA med Au Pair in America

Her er muligheden for at få et spændende og lærerigt år!

Au Pair in America er den mest erfarne organisation, der formidler au pairs til USA, og var den første der fik godkendelse som visum sponsor af de amerikanske myndigheder, så du er i gode og professionelle hænder. Det er din størst tryghed. 

USA som au pair destination er et sikkert valg, fordi au pair programmet er overvåget og reguleret af den amerikanske regering. Det gør det til en af de mest sikre og pålidelige måder at opleve livet i USA på.

Chancen for at rejse ud og gøre noget helt anderledes end man plejer, skal man tage når den byder sig. ALOTTs samarbejdspartner American Institute for Foreign Study (AIFS), har siden 1964 hjulpet tusindvis af piger til at gøre netop dét, ved at arrangere au pair ophold i amerikanske familier. Alle sammen kontrollerede og godkendte værtsfamilier.

ALOTT kan, som de eneste i Danmark, tilbyde programmet EduCare, der giver dig mulighed for at studere i op til 6 timer per uge, mens du passer børn i skolealderen i op til 30 ugentlige timer. På den måde har du mulighed for at snuse til studielivet i USA, hvis du går med tanker om at tage et semester her, når du skal i gang med dine studier.

KORT FORTALT

Pris fra (TILBUD): 450 Euro,- inkl. fly 
Alder: 18-26 år
Kvalifikationer: Engelsktalende, 
babysittererfaring, kørekort,
ren straffeattast
Varighed: Fra 12 mdr
Ankomst: Hele året rundt
Løn: Ja
Bør bookes: Gerne 3-4 mdr inden afrejse
Registrer dig her: SØG NU
Linda

Kontaktperson: Joan

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

Hvad vil det sige at være au pair i USA?

Læs mere på den engelske Au Pair in America side

At være au pair betyder at du vil komme til at bo hos en amerikansk værtsfamilie og hjælpe dem i det daglige, mod at få kost, logi, flybillet samt lomme- og studiepenge. Du får dit eget værelse og mulighed for at skabe kontakt med andre unge amerikanere og fra resten af verdenen.


Udtrykket au pair betyder noget i retning af "på lige fod" og det er hensigten med et sådant ophold, at man bliver en del af sin værtsfamilie og tager del i dagligdagen på lige fod med resten af familiemedlemmerne.

Du skal under dit au pair ophold være til rådighed for opgaver i din værtsfamilie i op til 45 timer per uge, med børnepasning og forefaldende opgaver i hjemmet. Timetallet kan variere fra familie til familie, nogle har brug for færre timer, men du skal ikke forvente mere end 45 timer på en uge. Minimum 3 timer per uge skal du gå på kursus, og det betaler din familie for dig med op til 500 USD. Du bestemmer selv, hvad du vil studere.

At tilpasse sig en ny kultur er en udfordring, og du vil komme hjem stærkere, mere erfaren, og med en stor oplevelse i bagagen foruden at have forbedret dine muligheder for studie og job.

Danske au pairs er populære i USA, og der er stor efterspørgsel fra amerikanske familier. Større end vi kan følge med til, så kontakt os hurtigt, hvis dette er noget for dig.

Det er ikke tilladt at være au pair i USA uden at gå gennem en organisation, men hvorfor ikke også bare gøre det? Der er masser af fordele for ansøgere på dette program, og det er en af de billigste måder at rejse ud i verden på.

GENEREL INFORMATION

Au Pair in America er det første au pair program i USA, der blev godkendt at de amerikanske myndigheder, og kunne i 2016 fejre 30 års fødselsdag. ALOTT har arbejdet sammen med dem siden 1994 og kan stå inde for den høje kvalitet og den store omsorg de har for deltagerne på programmet. 

Hvor i USA?

Der findes værtsfamilier på au pair programmet over hele USA, fra øst til vest, nord til syd ja, sågar på Hawaii! De fleste au pair familier findes, hvor der bor flest mennesker, dvs i det nordøstlige hjørne af USA, såsom New York, Boston, Washington DC, Philadelphia og omegn.

Nøje udvalgte værtsfamilier

Du vælger selv din værtsfamilie - naturligvis! 
Det er vigtigt for at du får et godt ophold i USA, at du er ved en familie, du selv har valgt, og har de rette forventninger til. Du kommer i kontakt med forskellige familier, der har valgt at tale med dig ud fra, om de mener, du vil passe ind i deres familie. Dette foregår typisk på skype, så du kan få så god en fornemmelse af dem som muligt.

Og husk så mavefornemmelsen. Det er mere vigtigt, at du kan lide familien, end at de bor et bestemt sted eller har en lækker bil. 

Alle værtsfamilier har haft besøg af den Community Counsellor, der bliver din kontaktperson. Værtsfamilien har, lige som du, lavet en ansøgning, før de bliver acceperet på programmet. De familier, der er på programmet, er blevet grundigt informeret om, hvad det vil sige at have en au pair i hjemmet. Mange familier har haft au pairs før, og gør alt hvad de kan for at du har det godt hos dem. 

Orientation

Det er vigtigt, at du er velforberedt til din oplevelse i Amerika. Derfor er der, lige siden Au Pair in America programmet blev grundlagt i 1986, blevet afholdt et omfattende træningskursus på et 4-stjernet hotel kun ca. en times kørsel fra New York; alt sammen omhyggeligt udarbejdet af et erfarent og professionelt træningsteam. Dette kursus starter allerede hjemmefra, hvor du via din profil tager del i en pre-departure orientation, så du er helt klar til at tage imod al den gode information ved kurset i New York. 

Kurset, der blev grundlagt af Au Pair in America, blev en stor succes, og de amerikanske myndigheder besluttede at gøre det obligatorisk for alle organisationer, der formidler au pairs til landet. Kurset er sammensat, så du er bedst muligt forberedt til de opgaver, der venter dig som en del af en amerikansk værtsfamilie.

Den 3-dages orientering i USA inkluderer bl.a.:

 • Dag 1: Ankomst, velkomst og introduktion til programmet.
 • Dag 2: Du vil deltage i diskussioner om kulturelle forskelle, livet i USA, forventninger fra amerikanske værtsfamilier og instruktion i børneudvikling. Sikkerhedskursus ved pasning af både større børn og spædbørn bl.a. undervist af instruktører fra American Red Cross.
 • Dag 3: Du vil deltage i interessante diskussioner om oplevelser, du kan få under dit ophold og modtage værdifuld information om, hvordan du får mest ud af dit år i Amerika.

Du vil få kost og logi under hele kursusforløbet. I løbet af kurset tilbydes en frivillig sightseeingtur til New York City. Denne koster ca. 85 USD, og du bedes medbringe beløbet i kontanter, hvis du ønsker at deltage.

Du vil, så vidt det er muligt, blive indkvarteret på hotellet efter, hvor i landet du er blevet placeret. På den måde har du gode muligheder for allerede her, at knytte venskaber med andre au pairs, der skal til samme område som du.

Programmet slutter om eftermiddagen den tredje dag, og så rejser du til din værtsfamilie samme aften. Denne rejse bliver også arrangeret for dig. Du vil efter sådan et kursus kunne rejse til din værtsfamilie med følelsen af at være godt forberedt til det forestående år, men vi kan ikke love at du ikke har sommerfulge i maven!

Startdatoer

Au Pair in America har hver måned flere afgange til USA. Her kan du se, hvornår du kan rejse:

 

2018
September: 5. + 10. + 17. + 24.
Oktober: 1. + 15. + 22.
November: 12. + 26.
December: 10. + 27.

2019
Januar: 7. + 21.
Februar: 4. + 19.
Marts: 4. + 18.
April: 1. + 15. + 29.
Maj: 13. + 29.
Juni: 10. + 24.
Juli: 8. + 15. + 22. + 29.
August: 5. + 12. + 19. + 26.
September: 4. + 16. + 23.
Oktober: 7. + 9. + 21. + 28.
November: 4. + 18.
December: 2. + 11. + 28.


Disse datoer gælder for alle programmer; Standard Au Pair, Educare og Au Pair Extraordinaire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist

Gerne mindst 12-16 uger før ønsket afrejse.

Dine opgaver

Opgaverne omfatter typisk: børnepasning, lektiehjælp, bleskift, lettere rengøring, indkøb, kørsel til og fra skole/aktiviteter og hvad din familie ellers har brug for dig til.

Au Pair tider

Tidspunkterne hvor du skal være til rådighed varierer meget fra familie til familie, og ligger typisk mellem 25 til 45 timer pr uge - som regel med 2 fridage i ugen.

Gode lommepenge!

Lommepengene for au pair programmerne følger mindstelønnen i USA

Se her hvad du tjener som au pair.

 • Au Pair in America Lommepengene for au pairs til US$ 196 pr uge
 • EduCare in America Lommepengene for EduCare deltagere til US$ 147 pr uge
 • Au Pair Extraordinaire Lommepengene for extraordinaire au pairs til US$ 250 pr uge

Husk at lægge en mindre beløb til side til skat. Der følger mere information om dette på orientation.

Udover lommepenge modtager du også kost, logi, flybillet, basisforsikring, kursus med ophold ved ankomst, skolepenge mm.

Hvem er du?

For at kunne deltage i au pair programmet, er der nogle krav fra de amerikanske myndigheder og værtsfamilierne, der skal opfyldes, for at du kan få en placering og det nødvendige visum til dit ophold.

Dette skal du opfylde:

 • Være mellem 18 og 26 år (begge inklusive)
 • Have et gyldigt kørekort
 • Have dansk pas
 • Være til rådighed 12 måneder som au pair hos en værtsfamilie
 • Være sund og rask og aflevere en lægeerklæring
 • Have afsluttet mindst 10. klasse med Folkeskolens Udvidede Afgangsprøve
 • Tale engelsk på et rimeligt niveau
 • Ikke have en kriminel baggrund, og kunne fremvise en ren straffeattest
 • Være indforstået med programmets regler
 • Have mindst 200 timers nylig børnepasningserfaring fra almindelig babysitning for ikke-familiemedlemmer 
  Hvis du skal passe børn under 2 år skal de 200 timer være erfaring fra denne aldersgruppe. Hjælp på en lokal skole, spejderleder, ungdomsklub o.s.v. tæller også. ALOTT kan hjælpe dig med at specificere din erfaring.  
 • Skal du passer børn under 6 måneder, kræves en kighoste vaccination

Undervisning

Dit år i USA kan også bidrage til dine evner og kvalifikationer. Vi kalder det: et kvalifikationsår!

Visumreglerne kræver at du tager et kursus efter eget valg ved f.eks. et lokalt college, svarende til tre ugentlige timer i løbet af skoleåret. Du kan vælge at tage engelsk, amerikansk historie, gymnastik, rejse, fotografi, film og teater eller noget helt andet - valget er dit. Der vil være et bredt udvalg af fag til rådighed på skolerne i dit lokale område.

Din værtsfamilie vil betale omkostninger til undervisning med op til 500 USD. Dette beløb kan normalt dække udgifter til f.eks. et engelskkursus. I de tilfælde, hvor du vælger et dyrere kursus end de 500 USD, du modtager fra din værtsfamilie, betaler du selv differencen.

Du vil modtage mere information om mulighederne i dit område, når du er blevet placeret.

Derudover vil du også lære en masse om amerikansk kultur og få udfordret dine engelskkundskaber alt imens du snuser til det amerikanske studiemiljø.

Visum

Au Pair in America gør det muligt for unge kvinder mellem 18 og 26 at tage sig af børnene i en amerikansk familie med et såkaldt "J-1 Visa" fra de amerikanske myndigheder.

Au Pair in America står som sponsor for dit J-1 visum. Det koster ca. 1000 kr, og søges efter at du har accepteret din værtsfamilie.

Au pairs som ankommer til USA uden et J-1 visum risikerer deportation og bøde og afskæres eventuelt fra at vende tilbage til USA i fem til ti år fremover. Derudover har de intet støttesystem i tilfælde af ulykke eller ved problemer med værtsfamilien.

Det er et krav fra de amerikanske myndigheder, at man skal møde op personligt på den amerikanske ambassade, for at aflevere sin visumansøgning. Alt dette får du naturligvis hjælp til.

Support - hvad nu hvis..?

Hvad nu hvis noget ikke går helt som forventet. Hvad nu hvis jeg ikke fungerer med min værtsfamilie, eller hvis børnene ikke kan lide mig? Det er helt naturligt at være lidt bekymret for hvordan det skal gå, når man overvejer at tage et år til USA som au pair.

Vær ikke bekymret! Som au pair in America har du flere forskellige at trække på, hvis du har brug for råd eller hjælp til et eller andet.

Som den vigtigste kontakt har du din lokale Community Councellor. Hun bor i dit område, og du har mulighed for at tale med hende face-to-face, så ofte du har brug for det.

Så er der hovedkontoret i USA og rekrutteringskontoret i London, som du også må bruge.

Og endelig, hvis du er usikker på, hvordan du skal formulere et problem på engelsk, kan du altid kontakte ALOTT i Danmark, og så vil vi hjælpe dig. Masser af muligheder for support og ingen grund til bekymring.

Community Counsellors - din kontaktperson

Din amerikanske værtsfamilie bor i et af de 165 clusters spredt over hele USA. Din Au Pair in America Community Counsellor vil:

 • Interviewe værtsfamilien for at sikre, at de kan tilbyde dig et passende og sikkert hjemmemiljø.

 • Kontakte dig inden for få dage efter din ankomst hos værtsfamilien og jævnligt mødes med dig for bl.a. at sikre at du og din værtsfamilie opfylder jeres pligter og ansvar overfor hinanden.

 • Desuden arrangere sociale aktiviteter for dig og de andre au pairs i området og hjælpe dig med at vælge passende kurser.

Cluster: Betyder klynge, og er den gruppe, som en Community Counsellor er tilknyttet. Et cluster kan bestå af mellem 5 og 40 værtsfamilier med deres au pairs. En Community Counsellor bor som regel centralt i clusteret, men aldrig mere end en times kørsel fra sine au pairs/værtsfamilier.

 

13. måneds rejse

Efter at du har afsluttet dine 12 måneder hos værtsfamilien, kan du vælge at rejse rundt i USA i op til en måned, eller du kan vende hjem med det samme, hvis du hellere vil det.

Mange au pairs rejser med venner rundt og besøger Amerikas større byer og seværdigheder, mens andre køber spændende ture, som for eksempel busrejser eller campingophold.

Som du ved har USA et væld af kendte steder, man må se når man "nu alligevel" er her! Der er stor forskel på øst og vest og nord og syd, og det er bestemt værd at rejse rundt når du har fri/ferie, for at få den fulde oplevelse.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge denne periode, og din Community Counsellor kan give dig detaljer, om de rejsemuligheder vi tilbyder.

 

OBS - Vær forsigtig!

Der findes svindlere på nettet, der, via internetbaserede au pair sider, laver falske værtsfamilie profiler, og den vej lokker unge kvinder til at overføre penge for en placering - er du i tvivl så lad være!

 “Please note that Au Pair in America has no direct affiliation with public au pair matching sites.  If you post an applicant profile on a public au pair matching site and a family contacts you, do not send personal details (eg passport info) to them and never agree to wire or transfer money using money transfer companies such as Western Union or MoneyGram. 

Remember, neither Au Pair in America or any other reputable business or organisation would ever ask for personal details or money to be wired/sent over the Internet.  If you think you are being targeted by a scammer, email  call +44 207 581 7322 or visit the Au Pair in America website: www.aupairinamerica.com.”

Du kan læse mere om internet sikkerhed her

video

 


PRIS 

Nedenfor finder du en oversigt over økonomien i programmerne Au Pair og Educare in America. Bemærk at du først betaler programgebyret, når du har fundet din værtsfamilie.

BEMÆRK at vi kører et tilbud i øjeblikket. Hvis du kan have din ansøgning klar og den godkendt inden 15. december 2018, så er der penge at spare!

Programgebyr Au Pair og Au Pair Extraordinnaire 450* Euro (normalpris 645 Euro) inkluderer bla. basisforsikring i 12 måneder og flybillet, og så kan du selv bestemme, hvorfra i USA du ønsker at flyve hjem.

- Programgebyr Educare 670* Euro (normalpris 900 Euro) inkluderer basisforsikring i 12 måneder og flybillet, og så kan du selv bestemme, hvorfra i USA du ønsker at flyve hjem.

- Ønsker du udvidet forsikring med højere dækning og gyldighed i 13 måneder, kan den tilkøbes for kun 530 Euro (ca. kr. 3950 kr.) for hele perioden.

* rabatten gives hvis du kan have din ansøgning færdig og godkendt før 15. december 2018 - så skynd dig :-)

Hvis du synes det virker en anelse uoverskueligt, så tag meget gerne kontakt med Joan (se øverst til højre), så kan hun hjælpe dig med at få overblikket. 

Overblik over dine udgifter

Her finder du et overblik over udgifterne i forbindelse med dit au pair ophold i USA.
Foruden programprisen til au pair programmet på 450 Euro (normalt 645 Euro), der inkluderer flybillet og basisforsikring, skal du påregne følgende udgifter:

 • Visumgebyr til den amerikanske ambassade i DK: 160 USD. Beløbet følger kursen på USD, og kan derfor ændre sig en smule. Tjek altid før indbetaling, som sker direkte til den amerikanske ambassade.
 • Lægeerklæring: ca. 400 kr. (afhængigt af prisen ved din læge).
 • Internationalt kørekort ca. 50 kr.
 • Transport til interview.
 • Transport til amerikanske ambassade i København.
 • Transport til lufthavnen i Danmark ved afrejse til USA.
 • Program betaling afhængigt af hvilket program du vælger (645 eller 900 € - få rabat i 2018).
 • Valgfri udvidet forsikring 530 Euro (ca. 3950 kr.)
 • Udgifter til tuberkulose vaccine eller røntgen kontrol, hvis du ikke allerede har det. Ikke altid nødvendigt. 

INKLUDERET I PROGRAMMET

Alt dette og mere får du som au pair gennem ALOTT

 • Chancen for at tilbringe et år i en af 165 spændende amerikanske byer.
 • Gratis flyrejse fra København til New York og enkeltbillet til området, hvor værtsfamilien bor. 
 • Gratis hjemrejse til Danmark, når dit år er komplet fra en by i USA du selv vælger.
 • Dit eget værelse og alle måltider i en familie du selv vælger.
 • Løn på 195 USD pr. uge i 51 uger*. (Au Pair Extra deltagere vil modtage 250 USD pr. uge).
 • To separate ugers ferie med ugentlig løn og mindst en hel weekend fri hver måned.
 • Mulighed for at rejse rundt i USA i den 13. måned - dit visum gælder i 13 måneder.
 • En basis sygeforsikringsdækning på 50.000 USD.
 • Et undervisningstilskud på 500 USD - visumreglerne kræver at du studerer et fag svarende til 3 timer per uge i løbet af skoleåret. Hvilket fag bestemmer du selv.
 • En 4 dages orientering tæt ved New York City med fuld kost og logi på 4-stjernet hotel, hvor du bliver indlogeret sammen med andre au pairs.
 • Under hele au pair opholdet får du hjælp og vejledning fra en Community Counsellor, adgang til en 24 timers gratis nød-linie, et program med sociale aktiviteter sammen med andre au pairs.
 • Hjælp til at søge et J-1 Visa, den eneste lovlige måde at blive au pair i USA på.
 • Du bestemmer selv hvorfra i USA, du ønsker at rejse hjem efter dit au pair ophold.
 • En god mulighed for at forbedre dit engelsk.

* Lommepengebeløb følger den amerikanske mindsteløn.


GET SOCIAL!

Klik på logoet og like vores au pair gruppe på FACEBOOK. Besøg ALOTTs au pair gruppe på FACEBOOK
Mød andre au pairs og følg med i hvad der sker.
 

Her kan du læse gode tips på ALOTTs BLOG

Har du lyst til at følge Mettes liv i USA, så klik ind på hendes BLOG

Se vores Au Pair instagram her

Og der er mere! Tag et kig på Au Pair in Americas egne sociale platforme her til højre. 

GOD FORNØJELSE! 
 

Har du set nok og er du den næste der skal af sted?
Så tilmeld dig her