Icon

Skal muligheden for at blive au pair i USA forsvinde?

Vil du hjælpe med at redde J-1 visummet?

Der er fra Trump administrationen blevet meldt ud, at der muligvis vil ske ændringer med J-1 visummet, som er det visum, der gør det muligt for dig at komme til USA som au pair.  

Denne mulige ændring sker p.g.a. Trumps "Buy American, Hire American" filosofi, som betyder, at alle arbejdspladser i USA skal gå til amerikanere - ikke udlændinge. 

Intet er dog fast besluttet endnu, så derfor gør vi alt, hvad vi kan får at gøre vores syn på J-1 visummet klart for Trump, ligesom vores samarbejdspartnere i hele verden gør. Det vil være et kæmpe tab for ikke bare USA, men resten af verden hvis J-1 visummet bliver afskaffet! 

Hvordan kan du hjælpe?

Der er 4 forskellige måder, du kan hjælpe os med at dele vigtigheden af J-1 visummet. Det er forskelligt, hvor meget det kræver af dig, så vælg den mulighed der passer dig bedst. 

  1. Du kan kontakte den amerikanske ambassadør i København, hvor du beder den amerikanske ambassadør i Danmark, Laura Lochman, kontakte the US department of state og fortælle, hvor vigtigt dette visum er. Du kan bruge dette færdige udkast - som meget gerne må personliggøres. Du kan sende det til: Office.Copenhagen@trade.gov og som emne kalde det: Save the J-1 visa.
     
  2. Du kan dele din historie på de sociale medier og fortælle, hvorfor visummet er specielt for dig. Brug gerne #SaveJ1 i dine forskellige opslag. Du må meget gerne like og dele dette Facebook opslag på de sociale medier.
     
  3. Du kan dele din historie og opfordre andre til at dele deres historierAmericans for Cultural Exchange siden. 
     
  4. Du kan underskrive og dele dette Save the J-1 Au Pair Program brev. 

 

Vores Au Pair in America programmer fortsætter, som de altid har gjort, og vi opfordrer dig til at ansøge til programmerne for at vise din støtte til J-1 visummet, hvis du overvejer at rejse ud som au pair.