Icon

Mød vores dygtige interviewere

ALOTT og Au Pair in America har et netværk af interviewere fordelt over hele landet, så du ikke skal rejse i flere timer for at komme til interview.

Vores dygtige og meget dedikerede interviewere har i mange tilfælde selv været au pair i USA og har haft et ønske om at holde kontakten til programmet, vedligeholde engelskkundskaberne og hjæpe andre piger til en stor oplevelse i USA.

Kunne du tænke dig at blive ambassadør for Au Pair in America. så læs mere her. 

Hils på dem her - de glæder sig til at hjælpe dig til et spændende år i USA:

JOAN sidder på ALOTT kontoret i Sønderborg

Da Joan i 1994 kom ind i branchen med formidling af unge til udlandet, var Au Pair in America det første program, hun fik ansvaret for. Meget er sket med au pair programmet siden; f.eks. skulle man hvert år afvente den amerikanske kongres, om de ville bekræfte godkendelsen til at få au pairs til USA. Programmet er nu permanent, og mange af Au Pair in Americas programprincipper bruges i dag som standard for andre au pair programmer.

Joan er den eneste af interviewerne, der arbejder med programmet på fuld tid, så kan du ikke komme i kontakt med din interviewer, kan Joan træffes på telefonen i dagtimerne på 74 42 11 88. Hun elsker sit arbejde og hører gerne fra dig!

LOUISE, København og sydøst Sjælland

Louise har efter sin hjemkomst fra sit au pair ophold i USA, netop afsluttet en kandiat i læring og forandringsprocesser. Hun kunne også forandre og indstille sig på en anden måde at leve på og siger, at hun havde et "FANTASTISK ÅR I USA!"

Hun elsker at hjælpe andre deltagere til en god oplevelse i USA.

MATHILDE, København

Mathilde Ramsgaard har arbejdet som au pair i USA i 21 måneder fra 2010 - 2012. Hun boede i Alpharetta (Georgia) i 6 mdr. og i Raleigh (North Carolina) i 15 mdr.
Mens hun var afsted, rejste hun rundt i det meste af USA og har derfor efterhånden meget erfaring indenfor kulturen og sproget.

Mathilde er vild med at dele hendes oplevelse som au pair med andre, og elsker at inspirere folk omkring sig. Hun har rejst i disse lande: Thailand, Spanien, Tyrkiet, Frankrig, Norge, Sverige og ikke mindst USA.

CHARLOTTE, Vestsjælland

Charlotte er interviewer på Sjælland og bosiddende i Holbæk-området. Hun har selv været au pair med Au Pair in America i 1997-1998, hvor hun var bosiddende i Connecticut på østkysten, men har rejst rundt i det meste af USA. Charlotte er uddannet pædagog og arbejder også som skole-pædagog.

Charlotte har rejseerfaring fra USA, Canada, Thailand, Singapore, Indien, Egypten og det meste af Europa.

CHRISTINA, Fyn

Christina har været tilknyttet au pair programmet i 15 år og har hjulpet masser af unge forventningsfulde ansøgere af sted på deres store drøm om at blive au pair i USA.

Christina er selv mor til 2 og kan sætte sig ind i, hvad der er vigtigt for forældre, når de skal vælge en au pair til deres familie.

Christina er med sin store interviewer erfaring en god kontakt for dig, der bor på Fyn.

CAMILLA, Sydsjælland, Lolland og Falster

"Jeg hedder Camilla og er lige kommet hjem efter 2 år som au pair i USA. Jeg var 1 år i Newburyport (Massachusetts) og 1 år i Raleigh (North Carolina)

Jeg fik så mange gode veninder og havde de bedste host kids, man kunne ønske sig.

Det var 2 fantastiske år, som jeg ikke ville være foruden. Og kan kun anbefale au pair programmet og vil rigtig gerne dele ud af min erfaring og hjælpe andre unge piger ud som au pair. "
 

CHRISTINA KISBERG, Syd- og Sønderjylland

Christina er nyeste interviewer i Sønderjyllands-området og glæder sig til at hjælpe kommende au pairs med deres ansøgninger. Christina har tidligere været tilknyttet ALOTT som koordinator, men arbejder i dag som advokatsekretær.

Christina er selv mor til to dejlige børn og ved hvad der skal til for at være en god au pair. 

Og passionen for at rejse – og at hjælpe unge med at komme afsted – er der stadig!

LINE, Aalborg og omegn

Line har været EduCare au pair i USA i 2 år (2013-2015) og elskede det! Hun boede i Chicago, Illinois og efterfølgende i Leawood, Kansas - begge to fantastiske oplevelser, hvor hun i dag stadig er i kontakt og ses med sine værtsfamilier.

Hun er rigtig glad for at rejse og har derfor rejst meget rundt i USA samt Mexico, og rejser stadig meget efter hun er kommet hjem. 

Line har været rigtig glad for au pair programmet og alle de oplevelser det har givet hende, så siger at hun virkelig ser frem til at hjælpe kommende au pairs med at få samme fantastiske oplevelse. 

                               

NATHALIE, Århus og omegn

"Mit navn er Nathalie og jeg er 27 år. Jeg bor i Århus med min kæreste, og til dagligt læser jeg nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet.

Jeg var au pair i USA fra nov, 2012 til dec, 2013. Den første måned tilbragte jeg hos en værtsfamilie i New Jersey, hvorefter jeg tilbragte resten af mit år hos min værtsfamilie i Atlanta, Georgia.

Jeg havde en fantastisk tid i Atlanta og fik rigtig mange venner, både au pairs og amerikanere, som jeg stadig har kontakt til. Værtsfamilien kom til at betyde rigtig meget for mig, og jeg snakker stadig med dem jævnligt.

Jeg glæder mig enormt meget til at hjælpe andre med at få en ligeså dejlig oplevelse i USA, som jeg selv havde!"

LINDA, Randers

Linda har været au pair i USA og har nu selv børn.

Hun har været interviewer for Au Pair in America programmet siden år 2000. Og så skriver hun nogle fantastiske interviewrapporter!


Vores kontakter i London

 

 

140LindaJ.jpg

Ellen er vores daglige
kontakt på alle ansøgninger,
der kommer fra Danmark
  Linda er daglig leder
på hovedkontoret for
rekruttering i London