Icon

Vil du tilbage til USA?

Savner du dit liv som au pair in America? Vågner du op, og ønsker dig tilbage i USA?

Hvis du allerede har deltaget i et legalt amerikansk au pair-program, kan du vende tilbage til endnu en amerikansk au pair oplevelse!

For at kunne ansøge igen skal du allerede have gennemført 12 måneder på et amerikansk au pair-program, og du skal have boet uden for USA i mindst 2 år.

Du kan enten vende tilbage til din tidligere værtsfamilie, hvis de stadig er på vores program, eller du kan vælge en ny familie i et helt ny område. Som returansøger kan du også vælge et af vore andre programmer, hvis du opfylder programkravene.

Hvis vil være au pair igen

 

Ansøgere der tidligere har deltaget på et legalt J1 au pair program, kan søge om at blive au pair igen, hvis de opfylder følgende betingelser:

  • Du har færdiggjort dit oprindelige program efter reglerne.
  • Du har opholdt dig uden for USA i mindst de sidste 2 år.
  • De kan få en børnepasningsreference fra din tidligere værtsfamilie
  • Hvis det er mindre end 3 år siden, du var au pair, kan du søge som Au Pair Extra og få flere lommepenge
  • Er det længere siden end 3 år, så skal du have 200 timers ikke-familie børnepasnings-erfaring opnået i de sidste 5 år.
  • De kan skaffe en reference fra alle familier, du har været au pair hos, herunder eventuel rematch.
  • Du er i aldersgruppen 18-26.
     

Bemærk venligst

• Hvis du ansøger, som "Returner", skal du gennemgå den sædvanlige ansøgningsproces. Alle formularer skal udfyldes og relevante dokumenter tilføjes. Du skal have lavet en ny lægeerklæring og straffeattest samt til interview.

• Hvis din oprindelige sponsororganisation ikke var "Au Pair in America", skal du vedlægge en kopi af dit ”Completion Certificate” eller dit J1-visum.

Extraordinaire!

"Retur"-ansøgere kan ansøge om Extraordinaire programmet, så længe de har gennemført deres oprindelige au pair program inden for de sidste 3 år.

Sådan her gør du!

  • Kontakt ALOTT, så vi kan slette din gamle email adresse. På den måde får du mulighed for at oprette din profil på ny
  • Så udfylder du din ansøgning som du har gjort tidligere
  • Når den er komplet kommer du til interview - dette kan evt. være via skype
  • Så snart din ansøgning er godkendt bliver den cirkuleret blandt værtsfamilier i USA