Icon

Vil du tilbage til USA?

Savner du dit liv som au pair in America? Vågner du op, og ønsker dig tilbage i USA?

Hvis du allerede har deltaget i et officielt amerikansk au pair-program, kan du vende tilbage til endnu en amerikansk au pair oplevelse!

For at kunne ansøge igen skal du allerede have gennemført 12 måneder på et amerikansk au pair-program, og du skal have boet uden for USA i mindst 2 år. Du kan enten vende tilbage til din tidligere værtsfamilie, hvis de stadig er på vores program, eller du kan vælge en ny familie i et helt ny område. Som returansøger kan du også vælge et af vore andre programmer, hvis du opfylder programkravene.

Sådan her gør du!

 

  • Kontakt ALOTT, så vi kan slette din gamle email adresse. På den måde får du mulighed for at oprette din profil på ny
  • Så udfylder du din ansøgning som du har gjort tidligere
  • Når den er komplet kommer du til interview - dette kan evt. være via skype
  • Så snart din ansøgning er godkendt bliver den cirkuleret blandt værtsfamilier i USA