Icon

Frivillig arbejde med fokus på dyk og marine biologi

Gør en forskel for verdens have! 

Hvis du har en passion for livet under havets overflade, er marine-programmerne sikkert lige noget for dig. Læs mere om detaljerne under hvert program, for at finde ud af hvilket af dem, der passer dig bedst. 

Læs også her om, hvad man kan forvente sig af et liv som frivillig.

Marine Conservation i Sydafrika

Mærk adrenalinet, når en stor hvidhaj svømmer lige imod dig. På dette projekt kommer du til at arbejde med dedikerede marinebiologer og andre frivllige fra hele verden.

Marine Conservation Sydafrika

Dyk i Mozambique

Snorkel med hvalhajer i idylliske Mozambique, hvor der også vil være mulighed for at tage dykkercertifikat. Den store fordel her, er at alt grejet kan lånes.

Dyk i Mozambique

Dyk i Fiji

Bliv en del af Fijis kultur, få et anerkendt dykkercertifikat, og brug dine nyerhvervede dykkerevner til at yde frivilligt arbejde på Marine programmer, som gavner øko-systemet rundt om Fiji. Her gør du en forskel for naturen.

Fiji - De venlige øer

Dyk i Mexico

Rejs til det Karibiske Havs turkise vand og tilslut dig vores Conservation Team, få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke og fascinerende Mesoamerikanske koralrev, der er verdens næststørste rev.

Tag med til Mexico

Dyk i Seychellerne

Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Her vil du få mulighed for at lære en masse om dykning samt havets dyr og planter. 

Seychellerne venter!