Icon

MØD EN DELTAGER FRA DYK & MARINE

Her kan du møde nogle af vores deltagere, der har været på vores Dyk & Marine program. Se hvad de skriver, nyd deres dejlige billeder og bliv inspireret til en tur under havets overflade.

Hvis du selv skal af sted så husk dit kamera. Sådan en oplevelse får man ikke igen!


Maria i Sydafrika

Første dag kommer du ud som "gæst" på båden for at komme i hajburet og se hvordan det hele fungerer. Derefter er du med på båden som frivillig og hjælper med alt fra at sætte snacks op, lave varm chokolade til gæsterne, hjælpe dem med våddragterne, og meget mere. Du får rig mulighed for at se hajerne, og nogen gange - hvis antal gæster passer til det - vil der være plads til dig i buret også. Kaptajnen vil spørge os frivillige engang imellem, om en af os vil i - og så er det selvfølgelig bare at sige ja med det samme! Hvidhajen er et utrolig fascinerende dyr, og det er fedt at høre marine biologerne, som er med på alle ture, forklare gæsterne om disse prægtige dyr - og om alle de andre dyr, som vi ser på turen. Pilrokker, sæler og delfiner er også daglig kost. Alt efter sæson kan der også ses hvaler.

- Læs mere om Marias rejse her. 

Sara i Sydafrika

Ved at klikke her og læs alt om Sara's oplevelser på Dyk & Marine program i Sydafrika.

Mille på Fiji

Ved at klikke her kan du læse alt om Milles fantastiske tur med vores Dyk & Marine program på Fiji

Mettes møde med The Great White Shark

 Man føler sig lidt klaustrofobisk og virkelig skræmmende til at starte med, men efterhånden bliver frygten ”overtaken” af begejstring!- Mette. Læs mere om Mettes tur lige her.