Icon

EMMA

Emma kombinerede 4 uger på Cairns Combi i Australien, med 12 uger på Ranch i New Zealand - læs om hendes rejse her.

JONAS

Som trainee i New Zealand havde jeg en fantastisk tid, hvor jeg arbejde sammen med personer fra mange kulturer i et kanon fedt land. Læs hele historien her.

LINE

Line tog til Canada og arbejdede på en ranch. Hun har sendt os nogle rigtig fine billeder fra hendes ophold og en besked om, hvordan hun synes det har været. Klik på billedet oven over og få en lille forsmag på, hvad du måske også kan få lov til at opleve!

TINE

Tine har været på ranch stay i Canada, og har taget nogle vildt gode billeder samt skrevet en super god artikel til Hestemagasinet, som du også kan få lov til at læse, hvis du klikker på billedet ovenover.

PERNILLE

Pernille havde den helt store tur i Canada med både frivilligt arbejde og ophold på Ranch Homestay, hvor hun arbejde med heste hver dag.

En oplevelse, der fik indflydelse på resten af hendes liv..

KENT

Kent har været med FarmALOTT i Australien! Klik på billedet og se hans FEDE billeder igennem!

AMALIE

Amalie var på Ranch med væddeløbsheste i smukke New Zealand. Hun skriver blandt andet:

 

"Jeg bor nu på en stor farm i Matamata, en lille by på Nordøen, hos den sødeste familie med to børn. De har køer, hund, kat, høns og 40-60 væddeløbsheste. Faren træner hestene og coacher jockeyerne. Jeg er med faren og hestene ude på væddeløbsbanen næsten hver morgen inden solopgang, og det er ret nervepirrende at se heste i galop med 45-60 km/t i mørket...."

MARIA OG AMALIE

To veninder tog på Ranch stay i Canada i tre måneder. De tog del i det daglige liv her, hvor de hjalp med alle opgaver på gæsteranchen. De red dagligt og har blandt andet set bjørne og andre canadiske dyr i den smukke natur.

3 VENNER DROG DOWN UNDER

3 venner tog til Australien og arbejde alle tre på en farm i Australien. De har sendt os en masse gode billeder!

RENE

Denne seje fyr har rejst med ALOTT i Australien i et helt år og arbejdet på forskellige farme. En stor oplevelse i Outbacken, som du kan læse om her.

"Der har været tider, hvor man tænker, at det kunne man godt have undværet, men det ville ikke have ført til alle de andre gode ting, og den jeg er i dag, hvis ikke det var sket. Lev livet, mens du kan! Gør hvad DU har lyst til."

PETER

Peter, der er garderhusar, rejste med ALOTTs farm program til Australien og ville arbejde på landet, gerne med heste.

"Dejligt ikke at skulle spekulerer mere paa at finde job. Traenerne hernede paa farmen er meget opsatte paa at finde job til os saa hurtigt som muligt, og jeg var faktisk en af de sidste, som ikke havde job.
Men er ringede sorme lige en bonde fra Julia Creek, Ost for Mount Isa, Queensland. Han havde omkring 5000 stk. kvaeg, fordelt paa han jord. Jobbet vil naesten udelukkende bestaa i at drive kvaeg fra hesteryg, saa hvis det virkelig passer, er det jo bare det perfekte job for mig. Lige det jeg gerne ville have."