Icon

PROJEKTER MED FOKUS PÅ DYK OG MARINEBIOLOGI

Dyk i Sydafrika

Mærk adrenalinet, når en stor hvidhaj svømmer lige imod dig. På dette projekt kommer du til at arbejde med dedikerede marinebiologer og andre frivllige fra hele verden.

Marine Conservation Sydafrika

Dyk i Mozambique

Snorkel med hvalhajer i idylliske Mozambique, hvor der også vil være mulighed for at tage dykkercertifikat. Den store fordel her, er at alt grejet kan lånes.

Kruger to Coast

Dyk i Fiji

Bliv en del af Fijis kultur, få et anerkendt dykkercertifikat, og brug dine nyerhvervede dykkerevner til at yde frivilligt arbejde på Marine programmer, som gavner øko-systemet rundt om Fiji. Her gør du en forskel for naturen.

Fiji - De venlige øer

Dyk i Mexico

Rejs til det Karibiske Havs turkise vand og tilslut dig vores Conservation Team, få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke og fascinerende Mesoamerikanske koralrev, der er verdens næststørste rev.

Tag med til Mexico

Dyk i Seychellerne

Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Her vil du få mulighed for at lære en masse om dykning samt havets dyr og planter. 

Seychellerne venter!

Dyk i Australien

Se også vores spændende dyk og marine kombination i Australien - i verdens største rev The Great Barrier Reef - hjem for Nemo og alle hans venner!

Eye on the Reef