Icon

ALOTT - SEE ALOTT, LEARN ALOTT, TRAVEL ALOTT!


Se mere om vore  medarbejdere her.

ALOTT er en privatejet rejsevirksomhed med mange års erfaring i at formidle unge til det meste af verden.

Vort mål er at arrangere indholdsrige og spændende arbejds- og studieophold i udlandet gennem vort samarbejde med seriøse og kompetente organisationer. Vi er medlemmer af de verdensomspændende organisationer FYITO (for ungdomsrejser) og WYSE (for arbejdsophold i udlandet) som sikrer den højeste kvalitet.

Når du rejser til udlandet er det afgørende at du vælger en organisation du kan stole på, og som har den fornødne erfaring til at få dig sikkert af sted, med alt hvad det indebærer, blandt meget andet visum, flybillet, forsikring og en kontaktperson på destinationen. Det er din bedste sikkerhed for et vellykket ophold. På nogle destinationer som f.eks. USA og Kina, er det slet ikke muligt at få de fornødne visa uden en organisation i ryggen. Her kan vi hjælpe.

 

 

Vi har samarbejde med nogle af verdens førende organisationer indenfor ungdomsrejser og sætter kvalitet og sikkerhed meget højt når vi sammensætter tilbud til unge, der vil ud og opleve verden. Et mangeårigt samarbejde med organisationen AIFS, American Institute for Foreign Study i USA, har givet gode erfaringer, og vi er altid fremme med det sidste nye, der findes på markedet. I 2004 kunne vi, som noget nyt, tilbyde vores meget populære Work & Travel program fra Australien i New Zealand.

Også 2005 og 2006 tilbød nye spændende destinationer; Afrika og Kina. Wildlife programmer i Namibia og Zimbabwe, der giver mulighed for at arbejde med afrikanske dyr i samarbejde med lokalbefolkningen. Derudover sendte vi første hold engelskundervisere til Kina i januar 2006 - et populært program med god fremtid.

 

I 2007 kunne ALOTT, som de eneste i Danmark, tilbyde et Work & Travel program i Canada med job før afrejse fra Danmark.

2009 kunne byde på vores FarmALOTT program, hvor unge landmænd eller ligesindede har mulighed for at komme ud at arbejde på en farm i enten USA eller Australien. Hårdt arbejde, med masser af muligheder, hvis man er interesseret i rigtigt landbrugsarbejde.

Erfaringerne viser at unge mennesker, der har haft et ophold i udlandet, får et bedre overblik, mere selvtillid og har lettere ved at beslutte sig for studie og jobretning.

Arbejdsgiverne værdsætter også disse kvaliteter og foretrækker at ansætte unge med udlandserfaring på grund af den modenhed og de sprogfærdigheder et sådant ophold giver. I 2005 meddelte Dansk Industri, at de gerne så at unge rejste til udlandet og lærte sprog, inden de startede karrieren, for bedre at kunne klare sig i vores globaliserede verden, og stå bedre i konkurrencen med unge fra udlandet.

En af styrkerne i et ophold arrangeret gennem en organisation, er at man har mulighed for støtte og opbakning, hvis noget skulle gå galt, ligesom man har et socialt netværk og en tryghed ved at have nogle retningslinjer i ryggen.

Også 2010 bringer nye spændende muligheder - hold øje med vores side!

At tilpasse sig en ny kultur kan være svært, så god forberedelse før afrejse er en af de vigtigste elementer for et vellykket ophold. Med vores gode erfaring kan vi hjælpe dig med rådgivning og de praktiske ting, så du vil kunne komme hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen, have forbedret dine muligheder for studie og job samt have fået venner og minder for resten af livet.

Hvad venter du på?

Med venlig hilsen
Joan Lott Carlsen

THERE'S MORE TO EXPLORE!! 

                 

wtc_company_pms copy.jpg


ConfLogoTr_2col_BlueSL.gif

AIFS_highres.gif

InterneXWeb.jpg

 

Gouda_logo_DK.png