Icon

Det siger vores kunder

Her kan du se nogle af de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Foruden de nedenstående, kan du også, rundt omkring på vores sider nederst, finde citater fra glade kunder, under hvert program finder du et punkt der hedder MØD EN DELTAGER. Her kommer der løbende nye tilbagemeldinger ind.

Hvis du er in teresseret i at tale med en tidligere deltager, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi sætte dig i forbindelse med en der har prøvet et ophold med ALOTT. God fornøjelse!

SEE ALOTT - LEARN ALOTT - TRAVEL ALOTT

AUSTRALIEN


 Efter et helt fantastisk rejse år, er jeg lige vendt hjem til lille Danmark igen!
Vil bare sige tak for jeres gode arbejdsindsats der gjorde det nemt for mig at rejse afsted velvidende om at alt var iorden. Super insats fra Dk og fra TravelAlott i Australien.

Julie Lindegaard Larsen


 Hvor skal jeg dog begynde? Australien ! Fantastisk land og de flinkeste mennesker! 7 ½ måned Down Under har været de bedste måneder i mit liv. Jeg tøvede med at tage beslutningen for det var mange penge og lang tid, men hvor er jeg glad for at have gjort det. Det er en oplevelse man ikke kan få andre steder.

Østkysten er fantastiks, byerne eder ligger er så forskellige og anderledes ebd alt man kender, nogle af mine yndlings var Surfers paradise, Brisbane, Cairns og Port Douglas – hvor har jeg mange minder og oplevelser fra de steder + mange flere.

Outbacken er et must, at sove i swag nær Uluru, at se naturen og køre i firehjulstrækker rundt er en super og anderledes oplevelse!

Når man er der så lang tid, får man også oplevet alle de mange årstider i Australien, fra sommer i Sydney og hele vejen op til Cairns, til hedebølger i Alice Springs til vinter i Sydney – helt utroligt.

Jeg nåede desværre ikke at besøge vestkysten, men så er det jo bare en super grund til at vende tilbage til dette fantastiske land !!!

Min egen vinding har helt klart været et forbedret engelsk, nye venner, selvtillid, at stå på egne ben og den største oplevelse i mit liv!

Heidi Thomsen


 Jeg oplevede simpelthen så meget! Jeg synes det var super fest, at komme ud og arbejde på en rigtig australsk farm, så man ligesom får oplevet egentlig at fungere ude på landet og opleve kulturen indefra og ikke kun som turist. Det var fedt at starte med denne oplevelse, da mit engelsk blev forbedret vildt meget.

Om det australske folk:
”Du føler dig bare velkommen med det samme og det er super nemt at snakke med dem.”

Gry Terp Petersen


 Surf campen var noget af det sjoveste jeg prøvede i Australien! Så fedt at lære at surfe, sjove instruktører og en masse søde mennesker som jeg blev rigtig gode venner med. 

”Jeg kan virkelig godt lide hele måden programmet er bygget op på – det er en dejlig og sikker måde at komme ud og opleve verden på.”

”Jeg synes det er kanon at I opfordrer dem der rejser samme dag til at mødes i lufthavnen – så får man venner allerede inden rejsen rigtig er begyndt. Så har ikke andre end positive ord og tanker om ALOTT.”

”De 3 måneder jeg rejste rundt i Australien, har været de bedste måneder i hele mit liv! Jeg har oplevet mere på den korte tid, end jeg ellers nogensinde har oplevet.”

”Jeg kan godt mærke, at jeg ser anderledes på nogle ting og på livet generelt efter jeg har været Down under. Og det synes jeg kun er positivt.”

Eva Kronholm Jensen


 Jeg synes at det er et godt program, og jeg er rigtig glad for at jeg rejste med jer. Det er dejligt og betryggende at vide, at der er styr på alt mht. visum, billetter, transport til / fra lufthavnen, og at man er tilsluttet et sted i Australien, hvor man altid kan komme, hvis man har spørgsmål.

Louise Lørup Jørgensen


 Det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde, er at have rejst til Australien med ALOTTs Work and Travel program. En oplevelse jeg aldrig vil glemme.

René Snede


 Utrolig velinformerende program, både fra AOTTs og fra WTC’s side. God hjælp hvis nødvendigt og dejligt at have i baghånden, at der altid er hjælp og råd at hende.

Vil du anbefale andre at rejse med ALOTT:
"ABSOLUT! Det giver en enorm tryghed at rejse på denne måde, og jeg tror man får mere ud af rejsen. TAK."

Katharina Grosen Andersen


 Jeg følte mig meget tryg ved at være en del af Work & Travel programmet. Meget god service.

Lasse Lind


 Fedt at komme ud på egen hånd, men stadig have en organisation i ryggen, så man ikke er helt alene. Fede oplevelser, Australien er et skønt land!

"Da jeg sad i flyet og fløj ind over Sydney med 7 fremmede mennesker der skulle det samme som jeg, kunne jeg ikke lade være med at tænke ”Hvad laver jeg her, hvad har jeg rodet mig ud i?”
Men den følelse blev hurtigt erstattet af en dejlig følelse af at opleve ting, og være ude i verden, og jeg kom til at nyde tiden i Sydney sammen med 5 piger, der hurtigt blev mine gode venner.
Jeg kan ikke beskrive hvor dejligt det var at have nogle at læne mig op ad den første svære tid væk fra familien, jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort af mig selv, hvis jeg ikke havde haft dem og hovedkontoret i Sydney til at hjælpe mig."

Kristine Møller Christensen


Vil du anbefale ALOTT?

 Det er let og der er ikke noget der bliver overset. Man husker det hele, og hvis man får brug for hjælp er der altid nogen man kan henvende sig til.

Janni Bohn


Kommentar til Partnerorganisationen i AUS:
 Man kunne altid kontakte dem, meget hjælpsomme og de tog sig tid til én – hvilket betød meget.

Vil du anbefale ALOTT Work & Travel-program:
”God service, meget hjælpsomme, man føler sig godt rustet med jer i baghånden.”

Rikke

FarmALOTT Australien


 Her i Australien går det godt. Efter en god varm weekend på Rainbow Beach gik turen ind i landet til træningsfarmen. Vi var kun 4 "elever" i den uge, så vi fik en masse ud af det.

I går torsdag ankom jeg til min første farm, hvor jeg er lovet arbejde i hvert fald den næste måned. Farmen ligger syd for byen Lightning Ridge.

Mvh Brian Bonde


 Jo tak, det går godt, er glad for mit nuværende job, så det er dejligt. Rejser rundt i det meste at den Australske outback med en trailershop, der sælger westernudstyr.

Mange hilsner Josefine

KINA

 

 Jeg ville bare lige fortaelle at vi, Kina gruppen, er kommet godt frem og allesammen har det super sjovt :D! Tusind tak for hjaelpen med at komme hertil. Kina er virkeligt et amazing land, og man bliver overrasket over noget nyt hver dag.

Mange varme Beijing-hilsner Christian :), Kina

NAMIBIA

 
 Hejsa, nu flyver jeg fra København om nogle timer, og ville bare lige skrive og sige tak for al din hjælp.

Venlig Hilsen Andreas Pietras Bøgh


 Det er simpelthen det mest fantastisk jeg nogen sinde har oplevet. Men billeder siger mere end ord - så hvis du vil vide mere eller noget i den stil, kan du jo skrive :D

Mvh Christina Jørgensen


 Det har været alle pengene værd og jeg har fået nogle fantastiske oplevelser med dyrene som slet ikke kan beskrives og som jeg helt sikkert vil huske resten af livet.

Med venlig hilsen Sheila Sørensen


 Vi havde 6 dejlige uger!

Mange Hilsner Sebrine & Tina

CANADA


 Det er godt nok længe siden, men det kan måske skyldes at jeg har nydt livet og ikke tænkt så meget på Danmark! Sæsonen er allerede i sin slutning og tiden er gået rigtig stærkt herovre!

Hilsen Kasper


 

 Det går rigtig godt herovre, er jo et dejligt sted at være, og man møder jo mange herlige mennesker. Og griner sommetider lidt for mig selv, når jeg tænker tilbage på jeres info materiale. Et sted skriver I, at man skal tage gode sko med, da man kommer til at gå mere end man forventer. Og hvor har I da ret.

Hilsen Kenneth Schmidtke


 

 Håber du har det godt for jeg nyder virkelig livet herovre i Canada. Dog har vi så meget at lave i firmaet og i fritiden at jeg helt glemmer at skrive hjem.

Mvh Lasse Lauridsen


 

 Nu er der vel gået en 6 til 7 uger siden jeg kom herover og indtil videre har det jo været en fantastisk oplevelse, nyder at være i bjergene den flotte natur. Bliver svært den dag jeg skal tilbage til Danmark. Jeg fik klaret det hele i Vancouver sammen med INTERnex.

Hilsen Ulrik


 

 Saa er jeg naesten faerdig med min tid i Banff paa Hidden Ridge Resort i Banff. Ville lige sende en kort hilsen til dig, med tak for at hjaelpe mig til jobbet - det har vaeret en fantastisk sommer! Jeg planlaegger nu at rejse rundt i Canada og USA lidt tid og derefter vende tilbage til Banff og finde et nyt job. 

Nichlas Thomas Jacobsen