Icon

FANTASTISKE REJSER FOR DIG OVER 30

Vi har er samlet alle vores programmer som bare har lidt "ekstra". Lidt ekstra fede oplevelser til dig der er 31, 45 eller 80 år - ja ligemeget hvilken alder du har kan du få en oplevelse for livet. På de fleste af disse programmer vil der også være mulighed for at opgradere din rejse, f.eks. dobbeltværelse så man slipper for at sove i et værelse med 10 andre.

Her er dykkerprogrammer, hvor du fordyber dig i havets dyr og hvor du kan dykke ved f.eks. Great Barrier Reef. Her er programmer, hvor du er underviser munkedrenge i Laos. Og her er wildlife programmer, hvor du kommer kommer HELT tæt på dyrene på Afrikas savane.

Australien: Eye on the reef

Eye on the Reef - Se vores spændende dyk og marine kombination i Australien - i verdens største rev The Great Barrier Reef!

Dyk i Sydafrika

Marine ConservationMærk adrenalinet, når en stor hvidhaj svømmer lige imod dig.

Dyk i Fiji

De venlige øer - Bliv en del af Fijis kultur og brug dine dykkerevner til at yde frivilligt arbejde, som gavner øko-systemet rundt om Fiji.

Dyk i Mexico

Tag med til Mexico - Rejs til det Karibiske Hav og få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke Mesoamerikanske koralrev.

Dyk i Seychellerne

Seychellerne venter! - Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Her vil du lære en masse om dykning samt havets dyr og planter.

Undervisning i Laos

Munke i Laos - Bliv engelskunderviser i idylliske omgivelser, som er kendt for sine buddhistiske templer og klostre.

Elefanter i Thailand

Wildlife Thailand - Vær frivillig i de frodige bjergskove i det nordlige Thailand og arbejd helt tæt på de meget sofistikerede og intelligente kæmper, elefanten!

Wildlife Costa Rica

Dybt inde i junglen - Følg sporene fra den majestætiske jaguar og studer de store havskildpadder i palmer, sol og varme på Costa Ricas karibiske kyst.

Botswana Wildlife and Lions

Tæt på løver - Her får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på løven. Du får mulighed for, at opleve de vilde løver i deres rette element.

Namibia - Wildlife Rescue

Helt tæt på - Her kommer du tæt på de største rovdyr såsom løver og leoparder og går ture med bavianungerne.

Big 5 Welgefonden

Det ÆGTE Afrika - WELGEVONDEN betyder direkte oversat "godt fundet", og passer perfekt til dette smukke område med dybe dale, floder og bjerge.

Sydafrika - Næsehorn

Gør en forskel - Du vil tilbringe den størstedelen af din tid med at give omsorg for forældreløse næsehornsunger.

Wildlife Horse Safari i Sydafrika

Afrika på hesteryg - Helt enestående projekt med mulighed for at komme i bushen til hest og smatidg ride både dressur og spring - for den rigtigt hesteglade deltager.

Sydafrika - Big 5 Shamwari

Safari som job - Her finder du løven, leoparden, elefanten, næsehorn og vandbøffelen - samt alle de andre vilde dyr, der naturligt hører til i den afrikanske natur.

Chimpanseprojekt i Zambia

Fantastiske Zambia - Verdens største chimpanse projekt, med mere end 100 aber, der hver dag skal passes, fodres, leges med, gåes ture med og meget mere.

Lion Center Bulawayo

Løver i Afrika - Hop om bord, når turen går til Zimbabwe. Her opdrætter man løver i fangeskab, for senere at blive sat ud i det fri. Oplev det spændende projekt.

Lion Center Victoria Falls

Helt Vildt - Hovedformålet med dette projekt er, at opretholde løvebestanden i Afrika, og der kan DU være med til at hjælpe, ved at tage med løveungerne ud i bushen.

Zimbabwe - Kids and Lions

Best of both worlds - Dette er en fantastisk mulighed for at kombinere to projekter. Så hvis du elsker børn/unge og gerne vil arbejde med løver – så er dette projekt helt sikkert noget for dig!

Zimbabwe - Horses and Lions

Populær kombi - Få mere viden om heste i smukke afrikanske omgivelser, hvor du vil arbejde med heste i hverdagen, og løver i weekenden.