Icon

FANTASTISKE REJSER FOR DIG OVER 30

Vi har er samlet alle vores programmer som bare har lidt "ekstra". Lidt ekstra fede oplevelser til dig der er 31, 45 eller 80 år - ja ligemeget hvilken alder du har kan du få en oplevelse for livet. På de fleste af disse programmer vil der også være mulighed for at opgradere din rejse, f.eks. dobbeltværelse så man slipper for at sove i et værelse med 10 andre.

Her er dykkerprogrammer, hvor du fordyber dig i havets dyr og hvor du kan dykke ved f.eks. Great Barrier Reef. Her er programmer, hvor du er underviser munkedrenge i Laos. Og her er wildlife programmer, hvor du kommer kommer HELT tæt på dyrene på Afrikas savane.

Australien: Eye on the reef

Eye on the Reef - Se vores spændende dyk og marine kombination i Australien - i verdens største rev The Great Barrier Reef!

Fra 2 uger / fra 11.750,-

Dyk i Sydafrika

Marine ConservationMærk adrenalinet, når en stor hvidhaj svømmer lige imod dig.

2 uger / fra 11.200,-

Dyk i Fiji

De venlige øer - Bliv en del af Fijis kultur og brug dine dykkerevner til at yde frivilligt arbejde, som gavner øko-systemet rundt om Fiji.

Fra 4 uger / fra 23.500,-

Dyk i Mexico

Tag med til Mexico - Rejs til det Karibiske Hav og få dit PADI dykker certifikat, alt imens du overvåger det smukke Mesoamerikanske koralrev

Fra 4 uger / fra 20.800,-

Dyk i Seychellerne

Seychellerne venter! - Seychellerne er en af de mest eksotiske øgrupper i verden. Her vil du lære en masse om dykning samt havets dyr og planter. 

Fra 4 uger / fra 23.500,-

Undervisning i Guyana

Børn i Guyana - Et helt unikt projekt, hvor du rejser ind i den bjergtagende jungle ved Amazonas og arbejd med de lokale indianere. Her kan du gøre en forskel!

Fra 2 uger / fra 17.700,-

Undervisning i Laos

Munke i Laos - Bliv engelskunderviser i idylliske omgivelser, som er kendt for sine buddhistiske templer og klostre.  

Fra 2 uger / fra 13.500,-

Elefanter i Thailand

Wildlife Thailand - Vær frivillig i de frodige bjergskove i det nordlige Thailand og arbejd helt tæt på de meget sofistikerede og intelligente kæmper, elefanten!

Fra 2 uger / fra 15.500,-

Wildlife Costa Rica

Dybt inde i junglen - Følg sporene fra den majestætiske jaguar og studer de store havskildpadder i palmer, sol og varme på Costa Ricas karibiske kyst.

Fra 4 uger / fra 18.300,-

Botswana Wildlife and Lions

Tæt på løver - Her får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på løven. Du får mulighed for, at opleve de vilde løver i deres rette element.

Fra 2 uger / fra 12.800,-

Namibia - Wildlife Rescue

Helt tæt på - Her kommer du tæt på de største rovdyr såsom løver og leoparder og går ture med bavianungerne.

Fra 2 uger / fra 9.900,-

Big 5 Welgefonden

Det ÆGTE Afrika - WELGEVONDEN betyder direkte oversat "godt fundet", og passer perfekt til dette smukke område med dybe dale, floder og bjerge.

Fra 2 uger / fra 11.600,-

Sydafrika - Næsehorn

Gør en forskel - Du vil tilbringe den størstedelen af din tid med at give omsorg for forældreløse næsehornsunger.

Fra 2 uger / fra 14.900,-

Dream Horse Safari i Sydafrika

Afrika på hesteryg - Helt enestående projekt med muligheder, der i høj grad adskiller sig fra andre bevaringsprojekter, da det foregår på hesteryg.

Fra 2 uger / fra 14.600,-

Sydafrika - Næsehorn og Elefanter

#stopkillingourrhinos - Du lærer hvordan man sporer dyr med sendeudstyr, lærer at skelne mellem forskellige dyrespor og dyrenes levevis ved daglige ture ud i reservatet.

Fra 2 uger / fra 11.300,-

Sydafrika - Big 5 Shamwari

Safari som job - Her finder du løven, leoparden, elefanten, næsehorn og vandbøffelen - samt alle de andre vilde dyr, der naturligt hører til i den afrikanske natur.

Fra 2 uger / fra 10.400,-

Chimpanseprojekt i Zambia

Fantastiske Zambia - Verdens største chimpanse projekt, med mere end 100 aber, der hver dag skal passes, fodres, leges med, gåes ture med og meget mere.

Fra 2 uger / fra 12.900,-

Lion Center Bulawayo

Løver i Afrika - Hop om bord, når turen går til Antelope Park. Her opdrætter man løver i fangeskab, for senere at sætte dem ud i det fri.

Fra 2 uger / fra 13.800,-

Lion Center Victoria Falls

Helt Vildt - Hovedformålet med dette projekt er, at opretholde løvebestanden i Afrika, og der kan DU være med til at hjælpe, ved at tage med løveungerne ud i bushen.

Fra 2 uger / fra 13.800,-

Zimbabwe - Kids and Lions

Best of both worlds - Dette er en fantastisk mulighed for at kombinere to projekter. Så hvis du elsker børn/unge og gerne vil arbejde med løver – så er dette projekt helt sikkert noget for dig!

Fra 2 uger / 13.400,-

Zimbabwe - Horses and Lions

Populær kombi - Få mere viden om heste i smukke afrikanske omgivelser, hvor du vil arbejde med heste i hverdagen, og løver i weekenden.

Fra 2 uger / fra 12.900,-