Icon

HESTETOSSET?

Er du vild med heste? Vil du gerne have kontakt med heste på din rejse?

Hos ALOTT er vi selv en smule hestetossede, og det har hen over årene ført til, at vi har et pænt stort udvalg i programmer, der på den ene eller anden måde involverer arbejdet med heste. 

Programmerne spænder meget vidt, og ligger spredt ud under de forskellige programtyper, så vi har her samlet mulighederne, så du kan få overblikket, hvis du gerne vil have heste ind i din rejseoplevelse.

Sydafrika - Wildlife Horse Safari

Hver dag trænes hestene, og der er jævnlige rideture ud i den afrikanske bush. Om eftermiddagen hjælper man på naboens vildtreservat, hvor du kan se alle de kendte afrikanske dyr.

Sydafrika - Wildlife Horse Safari

Zimbabwe - Horses & Lions

Dette unikke center er hjem for både løver og heste, der skal have daglig pleje. Træneren er tidligere landsholdstræner i polo, så her er også polostævner, når der er sæson for det.

Horses & Lions - Zimbabwe 

Florida - Horse Rescue

På Horse Rescue programmet bliver du en del af et professionelt team, og er med til at hjælpe og rehabilitere skadede og misrøgtede heste i Florida. Du hjælper med alle de daglige opgaver.

Heste i nød - horse rescue

Australien - Jackaroo/Jillaroo

Synes du at tanken om at vågne op på landet, drikke 'billytea', sadle din hest og ride ud i bakkerne i den Australske outback lyder tiltalende? Her er chancen for at blive en rigtig cowboy.

Jackaroo/Jillaroo

FarmALOTT

I Australien er farmene så store, at man kan fare vild. Her finder man store kvægstationer, fåreavlere og plantebrug og her driver man kvæg med helikopter. Prøv kræfter med livet på en farm.

FarmALOTT

New Zealand - Homestay

Her får du mulighed for at leve på, arbejde med og lære om livet på landet på New Zealand. Det vil sige en kulturel udveksling, hvor du indgår i alle de daglige opgaver på en farm.

Homestay New Zealand

Canada - Homestay

På Ranch homestay programmet i Canada bliver du en del af en canadisk familie, der bor på landet, og tager på lige fod med resten af familien, del i de daglige gøremål på ranchen. 

Canada Homestay