Icon

Mød ALOTT'erne

JOAN

Teach & Travel China
Teach & Travel Vietnam 
Au Pair in America 
Praktik i udlandet
Programudvikling

Joan har i mange år arbejdet i rejsebranchen med speciale i backpacker- og ungdomsrejser, og har selv rejst i følgende lande: Europa, Canada, USA, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, Kenya, Zanzibar, Namibia, Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, New Zealand, Singapore, Kina.

LINDA

Work & Travel desitnationerne
FarmALOTT 
Bali og  Fiji
Au Pair Australia

Linda, en af vores Aussie Specialists, har mange års erfaring med at yde god service, og det er lige hvad hun gør! Har boet et år i USA, hvor hun arbejdede som au pair og har rejst i disse lande: Australien, Singapore, Afrika, USA og Europa.

MARIA

Frivilligt arbejde (teach) i verden
Wildlife Volunteer - arbejde med dyr
Marine og Dyk
Ranch Homestay

Maria har tonsvis af relevant erfaring og et fantastisk drive. Blandt andet fra en baggrund i hotelverdenen, og som udlært receptionist i udlandet er servicen i højsædet.

Maria har boet i Japan og Skotland, og rejst som backpacker i Thailand og Japan samt opholdt sig en måned i junglen på Borneo. Desuden har Maria rejst rundt i USA, Canada og Europa.

CAMILLA

Visumansøgninger
Forsikring
Forsendelse
Sociale medier

Camilla arbejder hos ALOTT hovedsageligt med visumansøgninger til hele verden og rejseforsikringer, og så står hun for alt, hvad der har med brochurer, printning og forsendelser at gøre. Hun vedligeholder desuden vores hjemmeside.

Camilla har været i USA af flere omgange, den ene gang et år som udvekslingsstudent i Californien. Hun har desuden rejst i Australien, New Zealand, Canada, Mexico, Sydafrika, været et smut på Hawaii og så naturligvis rundt i Europa. Her i foråret 2015 er  hun nu på vej til et 5 ugers ophold i Sydafrika - God tur Camilla!

STEN

IT
Administration
Bogholderi

Sten har rejst i følgende lande: Skandinavien, Europa, USA, Canada, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya.