Icon

ALOTT 18 år og stærkere end nogensinde

ALOTT blev grundlagt i 2001 og still going strong

Virksomheden blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, efter opfordring fra partnere i udlandet, der manglede repræsentation i Danmark. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbejde og Au Pair in America programmet i USA.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået. Vores varemærke er kvalitet, ordentlighed og omsorg - det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere.

Vi ELSKER vores kunder og føler os dagligt priviligerede over, at vi kan hjælpe unge mennesker til en så stor oplevelse, som det er at rejse langt væk, og få hår på brystet og masser af erfaring fra andre lande. Og ikke mindst lære at tro på sig selv.

Kontakt og åbningstider denne vej.

WE CARE ALOTT!


Joan

Klik på billedet, for at se mere Klik på billedet, for at se mere
Programudvikling
Kontrakter
Administration
Au Pair in America

Joan har i mere end 20 år arbejdet i rejsebranchen med speciale i backpacker- og ungdomsrejser, og styrer til dagligt slagets gang på kontoret.

Hun har selv rejst i følgende lande: Europa, Canada, USA, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya, Zanzibar, Namibia, Sydafrika, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Singapore, Kina og Japan.

"I haven't been everywhere, but it's on my list"

Linda

Klik på billedet, for at se mere
FarmALOTT
Ranch Homestay
Horse Prep NZ
Work & Travel
Au pair verden
Praktik i udlandet

Linda, en af vores Aussie Specialists, har mange års erfaring med at yde god service, og det er lige hvad hun gør, når hun arrangerer dit livs oplevelse!

Hun har boet et år i USA, hvor hun arbejdede som au pair og har rejst i disse lande:
Australien, New Zealand, Canada, Japan, Singapore, Afrika, USA, Bali og Europa.

"So much of who we are is where we have been"

Maria

Klik på billedet, for at se mere
Wildlife programmer
Dyk & Marine
Frivilligt arbejde
Grupperejser

Maria har tonsvis af relevant erfaring og et fantastisk drive, som du kan glæde dig til at møde. Hun har blandt andet en baggrund fra
hotelverdenen, og som udlært receptionist i udlandet er servicen helt i top.

Maria har boet i Japan og Skotland, og rejst som backpacker i Thailand samt opholdt sig en måned i junglen på Borneo. Desuden har Maria rejst i Sydafrika, Zimbabwe, Zambia, USA, Canada og Europa.

"Happiness is not a destination, it's way of life"

Camilla B

Klik på billedet, for at se mere
Website
Sociale Medier

Camilla Beck, som i øjeblikket er på barsel, er det kreative medlem i ALOTT teamet. Hun har en bachelor i Design og Innovation med fokus på markedsføring. Hun har stor flair for service og kundebetjening fra tidligere jobs og fra sit praktikophold ved Vancouver Fashion Week i Canada.

Camilla har rejst i følgende lande:
Egypten, Kina, Japan, Canada og flere gange besøgt USA. Derudover har hun også rejst meget rundt i Europa.

"Hver eneste rejse gør dig klogere, mere open minded + mere interessant at smalltalke med"

Sten

Klik på billedet, for at se mere
Bogholderi
IT
Administration
Løn

Sten er vores hyggelige administrationsguru. Udover alt det ovenstående er han også eminent god til at sætte hylder op, skifte pærer og løfte tunge ting!

Sten har rejst i følgende lande: Skandinavien, Europa, USA, Canada, Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Argentina, Australien, New Zealand, Kenya.

"see ALOTT – learn ALOTT – travel ALOTT "

Camilla C

Klik på billedet, for at se mere
Website
Sociale medier

Camilla arbejder hos ALOTT hovedsageligt med vedligeholdelse af vores hjemmeside og sociale medier. Når der er ekstra travlt hjælper hun med rejseforsikringer og visumansøgninger til hele verden, og så står hun for alt, hvad der har med brochurer, printning og forsendelser at gøre.

Camilla har været i USA af flere omgange, den ene gang et år som udvekslingsstudent i Californien. Hun har desuden rejst i Australien, New Zealand, Canada, Mexico, Sydafrika, været et smut på Hawaii og så naturligvis rundt i Europa.

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

ALOTT Maskot

Klik på billedet, for at se mere
Medarbejderne i ALOTT teamet rejser en del, derfor synes vi det var sjovt at tage en lille maskot med os rundt og fotografere den i alle verdens hjørner. Det skulle selvfølgelig være noget dansk, så valget faldt på en lille glad LEGO figur. Hvor skal du have den med hen?

Vi mener selv den er den heldigste LEGO-figur i verden!

"At rejse er at lege"