Icon

SABBATÅR i udlandet


Er du skoletræt, træt af at sidde ved kassen eller er du frisk på nye eventyr?

Måske har du brug for at samle erfaring i 3-6 måneder til din kvote 2 ansøgning? 

Mangler du ideer og inspiration til, hvad du skal, når du er færdig med gymnasiet?

Kribler det i dig, for at komme afsted på nye eventyr og uforglemmelige oplevelser og bare dase på palmer i solen, som Victor ovenover?

Så er et sabbatår en fantastisk ide! Lad dit eventyr begynde HER!

.......................................................................................................................................................................................................................

Tag på sabbatår med ALOTT!

Du kender det. Du sidder hjemme i kolde Danmark og kigger på billeder på Facebook af Lise, der lige har tilbragt et halvt år af hendes sabbatår ude og rejse og Thomas, der lige er kommet hjem fra sit livs oplevelse i Australien. Hvor er det bare snyd… Men hey cupcake! Så er det tid til, at gøre noget ved det nu!

Du er selvfølgelig typen, der elsker at have det sjovt, være på eventyr og få fede oplevelser med andre friske unge mennesker. Hvem er ikke det?
Så hvorfor sidder du hjemme og liker billeder på Facebook, når du selv kan rejse ud i verden og se det hele med dine egne øjne?

Se her  hvad eksperterne siger om sabbatår. 

Der er mange måder at bruge sit sabbatår på

Og der er mange forskellige måder at rejse på. Måske vil du ud og opleve en masse på en såkaldt oplevelsesrejse - du sparer derfor penge op på forhånd, så du har råd til at få en masse oplevelser.

Eller måske har du bestemte lande/regioner, du gerne vil se i dit sabbatår - så læg en rejseplan hjemmefra, så du måske både kan nå at opleve Australien og Asien på din rejse.

Eller hvad med at lave frivilligt arbejde? Eller tage din praktik i udlandet? Vil du hellere være helt fri og være backpacker? Endelig kan du også, som mange andre, rejse ud og få et ganske almindeligt lønnet arbejde som tjener, frugtplukker eller lignende med et working holiday visum.

Mulighederne er uendeligt mange - og beslutningen om hvad du vil i dit sabbatår, er din - og kun din!

Lidt tips og ideer til dit sabbatår?

  • Rejse til Afrika og passe vilde dyr
  • Tage til Kina - eller Laos - for at lære børn engelsk
  • Tage på working holiday i New Zealand eller Canada
  • Blive oplært som vaskeægte Cowboy
  • Forbedre dit CV EKSTREMT meget, ved at tage et praktikophold i USA, Canada, Australien eller New Zealand. Eller hvad med eksotiske Mauritius?
  • Være Au Pair i USA, New Zealand eller Australien og blive fuldstændig flydende i engelsk
  • og meget mere selvfølgelig. Føl dig hjemme og kig dig omkring på siden. Det kan være dit drømmeeventyr ligger lige for næsen af dig!

En ting er sikkert – du skal have dit kamera med, for du kommer til at tage nogle fantastiske billeder!

Du får mange fordele, når du rejser med ALOTT. Vi sørger for skattenummer, søger visum, sørger for afhentning i lufthavnen og meget mere der er nødvendigt til netop din rejse, For vi skræddersyr manger rejser og sammensætter den efter, hvad DU vil.

Ja, vi sørger generelt bare for, at du får en dejlig tur uden store bump på vejen. Og kommer der alligevel bump, så er vi klar til at hjælpe dig – uanset hvor i landet du er – 24/7.

Så VI sørger for alt det kedelige, og i mellemtiden kan DU så koncentrere dig om at have den fedeste oplevelse langt væk fra sne, slud og snottede næser.

Vi glæder os til at se dine farverige og varmende fotoalbums! :)