Icon

Praktik i Australien

 

Hvad er praktik..

..ifølge vores Australske samarbejdspartner:

"An “internship” is defined by the National Society for Experiential Education (NSEE) as:
“a carefully monitored work or volunteer experience in which an individual has intentional learning goals and reflects actively on what he or she is learning throughout the experience”

Vores australske samarbejdspartner har i mange år placeret unge i praktikpladser over hele Australien, og løbende udvidet deres netværk, så de nu har kontakt til mere end 800 virksomheder.

Den bedste til at arrangere dit praktikophold

Vi samarbejder altid med de bedste i modtagerlandet for at sikre at du får mest muligt for dine penge - kvaliteten i din praktik er meget vigtig for dit resultat. Derfor har vi i Australien også valgt en af de absolut bedste og mest erfarne samarbejdspartnere til at arrangere din praktik, Internships Downunder.

Kontakt os gerne før du søger for at høre om mulighederne for at vi kan finde netop din drømmepraktikplads. Når du har besluttet dig for at søge udfylder du vores online tilmelding og indbetaler depositummet på vores online betalingsmodul eller på vores bankkonto.

Når vi har modtaget din komplette ansøgning, vil du få en skype samtale med vores samarbejdspartner i værtslandet, hvor man vil gennemgå dine ønsker og de muligheder der er. Det er godt, ved denne samtale, at være så præcis som muligt, for selvom vi ikke kan garantere en helt bestemt plads, så tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker.