Icon

Canada - Verdens 2. største land!


Se video med to danske praktikanter i Canada

Canada er et meget stort land - 2. største i verden - med betagende sceneri, sofistikerede byer og en enestående udbud af udendørs aktiviteter.

Vores samarbejdspartner har ikke mindre end 700 kontakter til forskellige virksomheder i hovedsageligt Vancouver. Moderne vestligt land med moderne virksomheder, hvor der tales engelsk.

Vancouver, der huser hovedkontoret for vores samarbjedspartner InterneX, er en billedskøn by med bjergene i baggrunden og de mange broer, som befinder sig på kryds og tværs af byen. Den gamle bydel ligger på en halvø, og den renoverede neo-victorianske Gastown huser nu restauranter, barer, butikker og gallerier.

Fra Stanley Park kan man nyde en enestående udsigt over Vancouver centrum. Det livlige område, Chinatown, er skabt af Vancouvers store kinesiske samfund, og her finder man en helt vidunderlig og klassisk kinesisk have.

InterneXs meget aktive PR team arrangerer diverse aktiviteter for deltagerne, der kommer fra hele verden. Så er du til hyggelige sammenkomster, sjove fester og weekendture til bjergene, så skal du vælge Vancuver sompraktikby.

 

..Jo tak, jeg er ved at falde til og har haft min første dag herovre på arbejde og jeg kan kun sige at det er bare super godt!.. Er glad for at jeg hoppede ud i det her projekt og meget taknemlig for al din assistance, under hele processen op til min afrejse..