Icon

New Zealand - Landet længst væk

New Zealand er et vestligt demokrati og selvom landet ligger længere væk fra Danmark end noget andet land, så ligger kulturen ikke fjernt fra den danske, så det er let at finde sig godt tilpas blandt de venlige kiwier, som new zealænderne bliver kaldt.

New Zealands spektakulært smukke landskab omfatter store bjergkæder, dampende vulkaner, fejende kyster, dybe fjorde og frodige regnskove.

Samme størrelse som England, Colorado eller Japan, er New Zealand med en befolkning på kun 4 mio, et af verdens mindst overfyldte lande. Det er et paradis for dem, der søger fred og afslapning samt en legeplads for ekstremsportsudøvere og eventyrere. En tempereret klima med relativt lille sæsonvariation gør det til et ideelt feriemål året rundt.

Auckland er hjem for en befolkning mere end én million mennesker, og er den største by i New Zealand. Auckland's beliggenhed lige ved vandet har fremmet de lokales 'kærlighedsaffære med havet' og øgenavnet "City of Sails" apsser perfekt på byen.

Wellington New Zealands hovedstad, og byderuforglemmelige oplevelse i en fantastisk natur. Beliggende mellem havnen og de grønne bakker, har Wellington god shopping, professionelt teater, kunst og kultur samt mere end 300 caféer, barer og restauranter.