Icon

Samuel Cox

Samuel Cox studerede oprindeligt filmproduktion på University of Gloucestershire i England, inden han flyttede fokus til fotografering. 

Efter at have rejst til Afrika siden 1999, voksede hans passion for dyrelivet hurtigt og fik ham til at fokusere på det mangfoldige dyreliv, som det afrikanske kontinent har at tilbyde. Han har haft sine billeder offentliggjort online i National Geographic og Africa Geographic og trykte publikationer i Travel Africa Magazine, BBC Wildlife Magazine og i Africa Geographic's 2017 årbog efter at have arbejdet sig til tops i the ’Wildlife Photographer of the Year’ konkurrence.

Med ønsket om at skifte dagligdagen i England ud med et liv og en karriere i Afrika, meldte han sig til frivilligt arbejde i Zimbabwe og Sydafrika – for med hans store erfaring fra fotografering, kunne han hjælpe med sætte fokus på at bevare dyr og natur. 

Siden da har han sluttet sig til teamet i Greater Kruger Area, som fotokoordinator og underviser i wildlife fotografering for internationale frivillige. Alt sammen bidrager samtidig til bevarelse af naturen og støtter lokale samfundsbaserede projekter.