Icon

Dit liv på projektet

Du vil komme til at arbejde med børn i alle aldre med forskelligt niveau i engelsk. Denne udfordrende og meget givende rolle vil give dig et unikt indblik i den Laosiske kultur.

Du bor i Luang Prabang, hvor sydøstasiens arkitektur og franske koloniale palæer mødes, og skaber nogle smukke og unikke omgivelser. Indkvarteringen finder sted i et Guest House, hvor du får dit eget værelse med eget toilet og bad. 

Skolen ligger i et Buddhist tempel, og man tager hensyn til den lokale kultur og tro. Kvinder må for eksempel ikke tage fysisk kontakt til munkene, det inkluderer også at give dem ting direkte. Dette er pga. en ældgammel lov, og hvis en munk bryder denne lov kan han få store konsekvenser! Hvis man skal give en munk noget, skal man lægge det på et bord eller noget andet, og så tager munken det derfra.

Fra mandag til fredag arbejder du med at undervise i engelsk. Undervisningen foregår forskellige steder i byen. I weekenden har du fri, og her kan du slappe af eller gå på opdagelse i området. 

Hvis du skal på internettet er der internet cafeer, hvor du mod betaling kan bruge internettet.

Du får et ugentligt madbudget, så du kan gå ud og købe ind af den lokale mad, mens du udforsker dit nye hjem og kommer ud blandt de lokale. Der er en del muligheder for at købe mad på de lokale markeder.

Der er både mad vi kender og lokalt mad. Mad er ikke dyrt i Laos, så du kommer typisk til at spise ude hver dag. Du kan få et måltid for kun 2$ og opefter. På selve gæstehuset vil der blive serveret morgenmad, og frokost, hvis du er hjemme. 

Katrine blandt unge munke i Laos

 

..Jeg har aldrig oplevet så mange unge mennesker være så ivrige efter at lære. Så selv med min danske accent og ikke altid grammatiske korrekte engelsk, så slugte de alt til sig.

Så de var fantastiske elever, men også fantastiske mennesker, og jeg nød virkelig alle de timer jeg brugte i klasseværelserne. De var så livsglade, entusiastiske og en smule kække - så man kan simpelthen ikke undgå at nyde sin tid der..

Billeder fra Laos