Icon

WILDLIFE - frivilligt arbejde med dyr i udlandet

Er du over 18 år? Elsker du dyr, er du klar på udfordringer og enhelt anden kultur? Ved du måske ikke helt, hvad du skal i dit sabbatår
 

Så tag med ALOTT og bliv frivillig på vores Wildlife programmer i Afrika, Australien, Thailand, USA, New Zealand, Canada eller Costa Rica, hvor du kan give dyrene og naturen en hjælpende hånd!
 

Du behøver ikke have hverken et helt eller et halvt år til rådighed, men kan også gøre det selvom du bare har nogle uger eller få måneder til rådighed. Læs her om, hvad du kan forvente dig af livet som frivillig.
 

Hvad enten du har en forkærlighed for løver i Afrika,   elefanter i Thailand, Australiens sjove dyr som kænguru, wombats, delfiner og koaler, eller heste i USA, NZ og Afrika, så kan vi hjælpe dig med at komme afsted. 
 

En af de opgaver du bliver sat til, hvis du arbejder som frivillig på et rescue center i Namibia, er at fodre og beskæftige de sjove, lidt frække og meget charmerende meercats, som Anna her. Det giver uforglemmelige oplevelser at gøre en indsats for natur og dyr. --►


Rul længere ned på siden, og se hvad vi har til dig.
Det er ret vildt!


Wildlife Afrika

Wildlife Australien

Wildlife Costa Rica

Wildlife New Zealand

Wildlife Thailand

Wildlife USA

Wildlife Sri Lanka