Icon

WILDLIFE - frivilligt arbejde med dyr i udlandet

Er du over 18 år? Elsker du dyr, er du klar på udfordringer og har du en positiv holdning til livet? Ved du måske ikke helt, hvad du skal i dit sabbatår
 

Så tag med ALOTT og bliv frivillig på vores Wildlife programmer i Afrika, Australien, Thailand, USA, New Zealand, Canada eller Costa Rica, hvor du kan give dyrene og naturen en hjælpende hånd!
 

Du behøver ikke have hverken et helt eller et halvt år til rådighed, men kan også gøre det selvom du bare har nogle uger eller få måneder til rådighed. Læs her om, hvad du kan forvente dig af livet som frivillig.
 

Hvad enten du har en forkærlighed for løver i Afrika,   elefanter i Thailand, Australiens sjove dyr som kænguru, wombats, delfiner og koaler, eller heste i USA, NZ og Afrika, så kan vi hjælpe dig med at komme afsted. 
 

En af de opgaver du bliver sat til, hvis du arbejder som frivillig på et rescue center i Namibia, er at fodre og beskæftige de sjove, lidt frække og meget charmerende meercats, som Anna her. Det giver uforglemmelige oplevelser at gøre en indsats for natur og dyr. --►


Rul længere ned på siden, og se hvad vi har til dig.
Det er ret vildt!


Wildlife Africa - LoveALOTT

Her arbejder du med dyr fra den afrikanske savanne og bush, som har behov for hjælp. Nogle unikke projekter, hvor du kommer helt tæt på dyrene.

Wildlife Volunteer i Australien - GiveALOTT

Eksklusivt for ALOTT deltagere, kan vi tilbyde ophold i dyreparker i det tropiske Australien. Har du lyst til arbejde behind the scenes i disse unikke parker med australsk dyreliv?

Wildlife Volunteer i USA - CareALOTT

Tag med ALOTT til fascinerende USA og hjælp dyrelivet som frivillig på diverse projekter i Florida eller San Diego.

Wildlife NEW ZEALAND - HelpALOTT

Som de første i Danmark tilbyder ALOTT nu et fascinerende og spændende ophold i New Zealands tætte frugtbare skove, fyldt med dyr, der kun findes det ene sted i verden.

Wildlife Volunteer i Thailand - LearnALOTT

Vær frivillig i de frodige bjergskove i det nordlige Thailand sammen med den lokale befolkning, der er kendt for deres historie med elefantpasning og kom til at arbejde helt tæt på disse meget sofistikerede og intelligente kæmper.

 

Wildlife Volunteer i Costa Rica - SaveALOTT

Hjælp med at beskytte de truede jaguarer, mens du lever og arbejder i Costa Ricas regnskov. Denne chance er ikke enhver forundt!