Icon

Sydafrika - 3 dage surf skole og fede oplevelser

Denne 3 dages surf camp er en sjov og aktiv tur, hvor du får muligheden for at lære at surfe, og samtidig får nogle spændende oplevelser. Du kommer til at udforske Southern Capes smukkeste steder!

De daglige surflektioner er kombineret med aktiviteter, som f.eks. surf på sand, at se hvaler, svømme i mellem klipper, vandring i de mest fantastiske omgivelser, se den afrikanske solnedgang, besøge en Sea Cave, og dejlig hygge sammen med gruppen.  

Du kommer til at bo få skridt fra stranden i et Beach house i badebyen Arniston. Arniston ligger 2-3 timers kørsel fra Cape Town, og byen ligger mellem klitter og landbrugsland.

Det azurblå vand fra Det Indiske Ocean, bruser op på strandkanten, og her skal du surfe. Det er et fantastisk sted for nybegyndere at lære at surfe. Hvis du er en lidt mere erfaren surfer, er der mere kraft på bølgerne i den afrikanske sommerperiode.

Hvis du vil have 3 dage ekstra i Afrika på din rejse, lære at surfe og se utrolig natur, så er denne tur lige noget for dig! Kontakt os og hør, om der er plads, så det passer med dit projekt.

KORT FORTALT

Pris fra: 2.950,-
Alder: 18 til 35 år
Kvalifikationer: Glad og lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige
Varighed: 3 dage
Ankomst: Året rundt
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Maria

 
 • 74 42 11 88

GENEREL INFORMATION

Hvor i Sydafrika
Turen starter og slutter i Cape Town. Vi kan hjælpe med at arrangere din rejse hertil. Turen går blandt andet til Strand Beach, Hermanus og den lille kystby Arniston, tæt på Afrikas sydligste punkt.

Startdatoer

2018
19. januar
16. februar
13. april
27. juli
24. august
7. september
12. oktober
23. november
20. november

 

2019
18. januar
1. februar
1. marts
5. april
12. juli
16. august
13. september
11. oktober

8. november
30. november

 

 


Ansøgningsfrist
Du skal gerne ansøge inden, du booker dine fly, så vi kan få det til at passe sammen. Tag fat i os og hør, om der er plads.

Alder
Turen er for folk mellem 18 og 35 år. 

Dag 1: Cape Town - Fredag

Vi rejser fra Cape Town tidligt fredag morgen til Strand Beach. Her vil du få din første surf lektion.

Efter lektionen kører du videre til Hermanus, hvor du vil have mulighed for at se hvaler fra en klippe, imens du får frokost. OBS! Hvalsæsonen er fra juli til november.

Turen går så videre gennem Canola Fields til byen Arniston, hvor du skal overnatte i et Beach house. Om aftenen slapper du af og får aftensmad sammen med de andre.  

Inkluderede måltider: Aftensmad
Overnatning: Beach house
Inkluderet højdepunkt: Whale Spotting

Dag 2: Arniston – Lørdag

Efter morgenmad går turen til stranden, hvor du får din anden surf lektion. Når I har fået frokost, går turen videre ned til "the Southernmost Tip of Africa", hvilket er det officielle mødepunkt for det Indiske og Atlantiske Ocean.

Turen tilbage til jeres beach house tages via lokale grusveje. Her får du mulighed for at spotte strudse og zebraer sammen med utallige forskellige fuglearter.  

Når I er kommet tilbage, snupper I jeres sandboards, og smutter ud for at surfe på sandet, imens I nyder den afrikanske solnedgang. Om aftenen hygger I omkring et bål, hvor I kan nyde en Sydafrikansk Braii (barbeque).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad
Overnatning: Beach house
Inkluderede højdepunkter: Southernmost Tip of Africa og Sandboarding 

Dag 3: Cape Town – Søndag

Efter morgenmad går turen videre på gå-ben. Du skal hike på sanddyner ud til en fascinerende grotte ved havet. Grotten hedder Waenhuiskrans Cave.

På vejen tilbage har du også mulighed for at svømme i de flotte rock pools, som I kommer forbi.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost
Inkluderede højdepunkt: Vandretur og svømning i rock pools.

Kost og logi

Du skal overnatte i et hyggeligt beach house designet til surfere. Det har to værelser med sovesofaer, et dobbeltværelse, et fantastisk udendørs grillområde, hvor du vil tilbringe de fleste af aftenerne. Et fuldt udstyret køkken, hvor der vil blive lavet måltider til de sultne surfere. En solrig chill out lounge, med pejs til de koldere måneder, en udendørs og indendørs bruser.

Før og efter turen

Du bliver afhentet og sat af ved 91LOOP i Cape Town. Vi kan hjælpe dig med at booke overnatning på 91LOOP vandrehjem.  

Værd at vide

Turen er meget afhængig af vejret, så det kan godt være, at man bliver nødt til at ændre lidt i planen. Du skal være fleksibel og ikke tage denne rejseplan til punkt og prikke. Bemærk at der ikke refunderes for lektioner som man er nødsaget til at aflyse pga vejret. 

PRIS 2019:  2.950 kr.

HVAD ER INKLUDERET?

 • ALOTT Inclusive
 • 3 x 2 timers surf lektioner
 • Transport
 • 2 overnatninger i et privat beach house
 • Det meste af kosten – Se under hver dag, hvad der er inkluderet
 • Alt surf udstyr


HVAD ER IKKE INKLUDERET?

 • Frokost på dag 1
 • Snacks, sodavand, alkohol
 • Badetøj, håndklæder, solcreme
 • Afhentning i lufthavn

Tilmelding og betaling
For at vi kan reservere en plads til dig, på programmet, kræver det at vi har modtaget din tilmelding samt betaling for programmet. Det kan du overføre til os meget nemt via vores online betaling.

*** TILMELD DIG HER ***

Annulleringsregler

 • Annullering 60 dage før afrejse fra Danmark - 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark - programmets fulde pris
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.  

Kan med fordel kombineres med