Icon

Mød en deltager fra Afrika

Her kan du møde nogle af vores deltagere, der har været i Afrika. Se hvad de skriver, nyd deres dejlige billeder og bliv inspireret til en tur til det fascinerende Afrika, hvor du kan være med til at gøre noget for dyrene.

Dette er hvad nogle tidligere ALOTT’ere har oplevet. Hvad skal du opleve? Tag ned og få din helt egen oplevelse.

GOD FORNØJELSE!


Julies magiske tur til Namibia

Læs Julies artikel her.

Ida's vilde oplevelser i Namibia

Læs Ida's beretning her.

Louise's 12 fantastiske uger på Welgewonden

Læs hendes livs rejse her.

Christina i Afrika på Horse safari

Christina har været i Afrika og arbejde med heste. Læs hendes rejse her.

Cecilie - 2 måneder i Afrika

Cecilie var 2 måneder i Afrika. Læs om hendes eventyr her.

Maria i Zimbabwe og Namibia

Maria valgte at tage til Zimbabwe, og Namibia. læs om hendes rejse her. 

Annemarie i Namibia

"Jeg synes det var fantastisk at rejse ud som frivillig som 50 årig. Arbejdsopgaverne er noget alle kan deltage i uanset alder, og hver dag er ikke ”hårdt” arbejde, der er også mange vandreture ud på savannen, rideture og ture med jeep hvor man ser Namibias fantastiske dyreliv."

Læs om hendes rejse her.

 

Mia på Wildlife Center i Sydafrika

Læs om Mias fede oplevelser her.

Cecilie og de forældreløse næsehorn

Læs om Cecilies oplevelser i Sydafrika hvor hun arbejdede med forældreløse næsehorn. 

Kamillas hesteeventyr

Læs alt om Kamillas tur til to af vores hesteprogrammer i både Sydafrika og Zimbabwe.

Brigitta i Namibia og Sydafrika

"Nu, hvor jeg er hjemme igen og tænker tilbage på de 4 måneder, ved jeg, at jeg har haft mange gode oplevelser både med dyrene på de to projekter, med de frivillige jeg har været sammen med, med forskellene på at være frivillig og turist og meget mere." -  Brigitta

Karoline tog på fotokursus i Zimbabwe

" Du bliver en del af det. Og fordi du indgår i en gruppe af mennesker der alle brænder for det samme, så giver det pludselig bare så meget mere mening "- Karoline, læs meget mere om Karolines tur til Zimbabwe lige her

Mathildes afrikanske drøm

Mathilde har sendt os nogle fantastiske billeder og en film med alle de dyr hun har mødt på Welgewonden i Sydafrika

Sally vandt en rejse til Zimbabwe

"Samarbejdet med Travel Alott før-, under- og efter min rejse har været Nordstjernen i mit lille rejseunivers" - læs mere om Sallys eventyr lige her.

Mette på Pre-vet i Sydafrika

" Virkelig god ”hands-on-experience”, hvor man lærer en hel masse forskellige mennesker fra hele verden at kende samt de ansatte på projektet" - Mette. Læs mere om Mettes eventyr lige her

Maja tog tilbage til Zimbabwe

Maja har siden hendes første besøg i Antelope Park drømt om at kommer tilbage, den drøm gik i opfyldelse i 2017. Du kan læse om hendes seneste eventyr lige her.

Kristinas afrikanske eventyr

Her er en lille fortælling omkring livet som frivillig i Afrika og efterfølgende safari i den nordlige del af Namibia. Læs mere lige her.

Rebekka i Namibia - Afrika: Mit livs oplevelse

Læs mere om Rebekkas afrikanske eventyr lige her.

Lærke i Zimbabwe Lion Center & Kruger to Coast

Lærke var 7 uger i Zimbabwe Lion Center og derefter på Kruger to Coast turen. Tryk på billedet og læs mere om Lærkes skønne oplevelse!

Christians super fede tur til Zimbabwe!

Christian har været 8 uger i Zimbabwe, hvor han har fået en oplevelse for livet!  Tryk på billedet over teksten, læs hans kommentar til hans tur og se hans billeder.

Lærke i Zambia og Namibia

Mød Lærke, der både var i Zambia og i Namibia. Lærke har sendt os nogle fantastiske billeder fra sin store oplevelse. Se mere her

 

Marie Louise i Zimbabwe

"..Hver morgen startede klokken 6:25 med en lion walk. Det er den allerbedste måde at starte dagen på! Vi fik set solopgangen i bushen sammen med to løver - mega fedt! Efter lion walk var der morgenmad."

Se mere om hvad Marie Louise oplevede i Zimbabwe her

Mies sydafrikanske oplevelse

Se her hvad Mie oplevede i Sydafrika - kultur, dyr nye venner og meget mere!

Lines Eventyr i Namibia

Line havde en fantastisk tur til Namibia - Læs her hvad hun fortæller om Kælegrisen Harriet og den forældreløse Æselunge.

Ida er forelsket i Sydafrika

Ida er forelsket i Sydafrika! Se hendes kommentarer her.

Frederikke i Namibia - mødte et hav af dyr!

Frederikke tog til Wildlife Centre i Namibia, og mødte her en hel masse forskellige dyr, oplevelser og nye internationale venner. Se hendes dejlige billeder her.

Nina blev Ranger på Shamwari

Nina var både frivillig og blev uddannet ranger på Shamwari. Hun arbejder på sin fortælling om denne spændende oplevelse, og mens vi venter på den, kan vi nyde hendes billeder.

Se bare her

Camillas beretning fra Zimbabwe

Camilla har været i Zimbabwe og fortæller her om dagligdagen på projektet: "En af mine yndlingsting på programmet, var specielt cubsitting hvor du får lov at sidde og lege med de helt små løveunger, hvilket er fuldstændig fantastisk! Derudover var vi også så heldige at få lov at komme med på en night encounter, hvor de slipper en af løverne ud i reservatet, så de kan lærer at fange sit eget bytte, hvilket vi fik lov at opleve.

"Se hendes billeder og fortælling her"

Kasper i Namibia

...Du bliver beskidt, kørt ned, får sår og skrammer og du vil savne at være der hjemme, men når du engang er hjemme igen, er savnet for Namibia mindst 10 gange større!

Se mere her.

 

Politibetjent til daglig - løvepasser på tur

Torben har passet løver på opdrætsprojektet i Zimbabwe og fortæller:


"..Som frivillig kan man gå og arbejde med løverne indtil de bliver 18 måneder, hvorefter de bliver for store for de frivillige og det kun er de lokale lion handlers, der kan gå og arbejde med dem. Men det er stadig en kæmpe oplevelse at stå 20 cm. fra et løvebur med 7 fuldvoksne løve, og skulle få dem ind i et andet bur for enten at ligge mad ind til dem, eller bare at rengøre deres bur, og det kan faktisk være nemmere sagt en gjort.."

Se mere her.

 

Connie blandt løver, elefanter og børn

"..Da jeg kom derud, var det et lille sted, med imødekommende personale. Vi kom på en gåtur, og endelig mødte vi løverne Thuli og Thembile. Det var lidt skræmmende men også helt fantastisk at gå med dem og klappe/røre dem. Vi har en handler med, som har et vågent øje med løverne ogen scout med et gevær, som er beskyttelse, hvis der kommer vilde dyr og vil angribe.."

Læs mere om Connies oplevelser her.

 

Rose sprang ud i det i Zimbabwe

Rose har været på vores spændende løveprojekt i Zimbabwe, og fortæller godt og interessant om sine oplevelser i sin blog her

 

Kimmie og æselhovederne

"...Jeg havde fået så mange skræmmehistorier om Namibia hjemmefra, fra alle som jeg fortalte at jeg skulle afsted, at jeg var helt nervøs for turen. Det havde jeg ellers ikke været før. Selvom jeg godt ved at man ikke skal tro på alt, hvad man hører (specielt fra folk som ikke har været der), tog det alligevel lidt glæden fra mig i dagene op til afrejsen.."

Læs hvad det gik op i for Kimme her

 

Sarah blandt løver og elefanter i Zimbabwe

"..Når jeg ikke var sammen med elefanterne, arbejdede jeg sammen med parkens løver, som de har over 100 af. Ofte stod dagens aktivitet på BPG cleaning, som betød at der skulle rengøres i løvernes indhegning. Her var det bestemt ikke unormalt at skulle samle store knogler og kranier, råddent kød eller andet godt fra køer op, og ikke mindst skovle afføring op. Det lyder værre end det er, for jeg kan helt ærligt sige, at mange af mine grin og smil kom i denne aktivitet! "

Se mere her

 

Mia var i Zimbabwe

Mia var i Zimbabwe:

".. Ja, selvfølgelig må du lægge det ud på hjemmesiden - vil gerne være med til at inspirere andre, til at tage den tur, som jeg lige har taget.

Afrika går virkelig helt ind på hjertet på én, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt dette fantastiske kontinent!"

Se Mias beskrivelse her

 

Andreas i Namibia

En hilsen fra Andreas:

" Min verden er ikke den samme som før.
Jeg tog til Afrika med en ide om, at jeg skulle rykke mig selv personligt, jeg ville opleve noget, noget som kunne rykke i min grundvold.

Jeg kom til Namibia efter at have været i Sydafrika i en måned og havde så småt vænnet mig til den afrikanske hverdag, og deres udtryk.."

Læs mere her og se Andreas' billeder

 

Karen var i Namibia

Karen: "..Oplevelsen var noget af det bedste, jeg har prøvet i mit liv!"

Se her hvad Karen fortæller om sit ophold i Namibia.

 

Tina og Sebrine i Namibia

Tina og Sebrine:

"..Vi har allerede planlagt at holde nytår sammen med 7 andre frivillige dernede fra! Det er et fedt sammenhold man opnår på så kort tid .."

To søstre drog til Afrika og fortæller og viser her billeder fra deres oplevelse.

 

Sheila i Namibia

Sheila:

"...det har været fantastisk at få lov til at arbejde så tæt med dyrene.
Sheila sendte os en hilsen da hun var kommet tilbage til Danmark efter sin oplevelse i Afrika."

 Se her hvad hun skriver.

 

Christina i Namibia

Expect the unexpected!

Christina har været på Wildlife Centre i Namibia og har sendt os billeder og beskrivelse fra hendes oplevelse blandt Afrikas vilde og mindre vilde dyr. Her kan du få en ide om hvad du kan forvente.

Se Christinas dejlige billeder og fortælling her