Icon

Mød en deltager fra Wildlife Australien

ALOTT's Maria i Australien

"Så er jeg kommet hjem fra min tur til Australien, og har haft en helt fantastisk tur!

Jeg har besøgt vores programmer i Cairns og Port Douglas, jeg har været ude at dykke, jeg har været på oplevelse i outbacken, og så har jeg oplevet storbyen hvor jeg var til en rejsekonference.

Som rejseagent, er det fantastisk at se landet man sender folk til, men også de programmer vi sender folk til. Jeg vil skrive lidt om mine oplevelser på Cairns Combo og Wildlife Port Douglas 😊"

Læs den fulde historie her.

Emma Just på Cairns Combi i Australien

Jeg arbejdede i Cairns i 3 forskellige dyreparker. Mange af de jobs jeg havde var blandt andet at gøre rent inde ved dyrene, skærer frugt og vedligeholde parkerne. Jeg fik da også muligheden for at holde og fodre nogle af dyrene en gang imellem. I Cairns Zoom and Wildlife Dome hjalp jeg også til i de daglige shows en gang imellem, hvor jeg var med til at holde dyrene, hvor så at dem der er arbejdede der, fortalte om dem. Det var helt vildt sjovt og meget lærerigt at prøve. Jeg boede på værelse med to andre danskere, vi tog på forskellige ture, vi tog ud til revet en dag og kørte en tur rundt i Queensland-området. Jeg arbejdede heller ikke hver dag, hvilket jeg synes var godt. For så fik man også tid til at komme ud at se noget. 

Læs den fulde historie her.

Mettes møde med de vilde delfiner i Australien

 Det er en helt ubeskrivelig følelse at være i så tæt kontakt med vilde dyr, der selv opsøger din opmærksomhed. På swimtoursne var det ultimative at få øjenkontakt med delfinerne og endda at få dem til at svømme med dig! - Mette

Ved at klikker her, kan du læse meget mere om Mettes eventyr og om hvordan vi sammensatte 3 af vores programmer for at skabe den ultimative drømmerejse til Mette.

Simone: grin, sort humor og godt humør - Port Douglas

...og har flere gange overvejet ikke at tage fridage, bare for at kunne komme en ekstra dag eller to på arbejde. Det har været 8 uger med smil, grin, sort humor og godt humør, og så har dyrepasserne også bare været fantastiske og gode til at lære og forklare arbejdsopgaver og -livet på habitatet.

Hver arbejdsdag har jeg glædet mig til at komme på arbejde, og har flere gange overvejet ikke at tage fridage, bare for at kunne komme en ekstra dag eller to på arbejde. Det har været 8 uger med smil, grin, sort humor og godt humør, og så har dyrepasserne også bare været fantastiske og gode til at lære og forklare arbejdsopgaver og -livet på habitatet.. 

 

 

 

Se Simones fulde tilbagemelding og billeder her

Heidi og Kasper tog afsted sammen - Port Douglas

..Det har været alletiders oplevelse for os og personalet har været fantastiske. De er alle søde og sætter pris på at vi er der, da vi er god aflastning for dem. Personalet har været gode til at lære fra sig og har gjort alt for at opfylde vores ønsker.

Vi rejste som et par og de gjorde det muligt for os, at tilbringe det meste af tiden sammen. Hvis du vil gå lidt rundt i parken som gæst er man velkommen til det, ligesom man ikke skal spørge, hvis man har brug for en pause eller lign. Man har meget frie tøjler.

Se fuld feedback og billeder her

Veninderne Heidi og Katja - Port Douglas


Katja og Heidi har været frivillige på Widlife Habitat i det tropiske Australien, og havde blandt andet besøg af ALOTTs udsendte medarbejdere, da de var på studietur Down Under.
 

Deres arbejde bestod i at passe dyrene på stedet, lave mad og fodre dem. De skulle hjælpe med at holde hele parken ren og pæn og sørge for at indhegningerne var I orden. Når der kom sårede dyr til stedet, gik de også til hånde med pasningen af disse dyr, indtil de kunne sættes fri igen.  

Se Heidi og Katjas billeder fra deres oplevelse som frivillig i en australsk dyrepark.

Denne vej til Port Douglas!