Icon

FLORIDA Exotic Wildlife Rescue

Undrer du dig over, hvad der bliver af de rovdyr, der er blevet for store til at være i hjemmet  ved private, der har misforstået hvad et kæledyr er, eller eksotiske dyr der har været en del af et cirkus? 

På dette rescue center i Florida tager man sig af netop disse dyr. Vi kan ikke redde dem alle, men her på stedet gør de, hvad de kan for at hjælpe dyr, der har været ude for mishandling, sult, er blevet efterladt eller bare blevet for store til at være kæledyr. 

Projektet startede med en tiger, og siden er her kommet mange dyr i nød. Her gør man alt, hvad der er nødvendigt for at give dyrene den sundhed og omsorg, de har brug for, for at de kan få så godt et liv som muligt. Deres velfærd og beskyttelse er i højsædet, da de ikke kan komme tilbage til naturen, så dette er deres hjem.

Her hjælper frivillige med alle de daglige opgaver. Selvom du ikke har hands-on kontakt med dyrene, så er du hver dag helt tæt på, når du fodrer dem, rengør bure eller bare sørger for at de har det godt.

Dyr reddet fra fangenskab genvinder tilliden, når deres kroppe igen får sin styrke, og de lærer at sætte pris på de mennesker, som har reddet dem. Som et ægte fristed, bliver de dyr, der reddes, aldrig avlet på, solgt eller udnyttet på nogen måde. De bliver ikke bedt om at gøre noget udover at være dem de er, og de lærer at trives under den pleje og medfølelse, de modtager af personale og frivillige på stedet. 

KORT FORTALT

Pris fra: 15.500,-
Alder: 21+
Kvalifikationer: Passion for dyr
Varighed: Fra 4 uger
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej - frivilligt
Max deltagere: 10
Bør bookes: Gerne 5 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Maria

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

Misbrugte eller omsorgssvigtede eksotiske dyr
De fastboende dyr på centeret er ofte enten blevet konfiskeret af myndighederne, har været anvendt som forsøgsdyr, overladt til sult, eller er mislykkede som kæledyr, på grund af deres vilde natur.

Rehabilitering og genudsættelse af sorte bjørne
Forældreløse eller tilskadekomne vilde bjørneunger plejes og rehabiliteret med minimal menneskelig kontakt, så de lærer at trives på egen hånd, med henblik på at de kan blive sat tilbage i naturen.

Uddannelse
Stedet er ikke åbent for offentligheden som en attraktion eller zoo; de eneste besøgende, der tillades er gennem guidede ture, som tilbydes to gange om måneden. Derudover er der gode frivillig- og praktikprogrammer, der kan lære andre interesserede om disse dyr. 

Dette er en helt særlig mulighed for at give omsorg til eksotiske dyr, der ikke er så heldige at leve frit i naturen, møde andre frivillige og gøre en forskel samtidig med at du oplever skønne Florida.

GENEREL INFORMATION

Hvor i Florida

Projektet ligger i Silver Springs, Florida. 

Startdatoer

Året rundt, hver mandag. 

Varighed

4-12 uger.

Ansøgningsfrist 

Gerne 3 måneder inden afrejse, da det er et populært projekt. 

Alder 

Minimum 21 år

Frivillige

Der er plads til 10 frivillige ad gangen på projektet.

Arbejdsopgaverne

Som frivillig på dette projekt, skal du kunne arbejde udenfor i Floridas klima. Det kan været hårdt, at arbejde udenfor i solen, så indstil dig på et, i mere end en forstand, svedigt arbejde. 

Du indgår i teamet der passer de dyr, der er på centeret, f.eks. med opgaver som tilberedning af dyrenes mad, rengøring af bure, vedligeholdelse af anlæg og rengøring og oprydning af området.

I nogle tilfælde, kan du også være med til de andre opgaver, såsom markedsføring, fundraising og at undervise offentligheden om de vilde dyr. 

At arbejde med dyr er fysisk hårdt, og du skal ikke se dette som en ferie, mere som en unik arbejdsoplevelse.

Hvem er du?

 • Du elsker dyr og vil gerne hjælpe, hvor der er brug for det
 • Du er imødekommende og udadvendt 
 • Du går ikke op i små petitesser eller har noget imod at gøre rent, da det er en af de primære opgaver
 • Du elsker at være udendørs, og vilde dyr har din helt store interesse
 • Du er ikke ryger
 • Du er minimum 21 år  
 • Du skal have en god arbejdsmoral
 • Du er pålidelig, har humoristisk sans, er fysisk og psykisk stærk
 • Du taler og forstår engelsk 

Hvad får jeg ud af det?

 • Du vil få en oplevelse for livet
 • Du vil stifte bekendtskaber med andre frivillige
 • Du vil hjælpe flere eksotiske arter af rovdyr mm
 • Du kommer til at forbedre dine engelskkundskaber
 • Du får en naturoplevelse ud over det sædvanlige 

Dyr

Der kommer løbende dyr til stedet, så vi kan ikke være sikre på nøjagtig hvilke slags dyr der bor her, når du er på stedet, men du skal regne med store rovdyr, som panter, tiger, bjørn mm. Derudover er der som regel aber, flagermus, katte, landskildpadder osv.

Visum

Du skal have en ESTA rejsetilladelse for at rejse til i USA. Den er gyldig i 90 dage. Dette vil du få flere informationer om efter tilmeldingen og det koster ca. 15 USD. 

Internet

Hvis du medbringer din egen computer, så er der mulighed for at komme på et trådløst internet. 

Arbejdstider

6 dage om ugen, 6-10 timer om dagen. Da du arbejder med dyr, kan man ikke forudse arbejdstiden, så du skal være fleksibel med de timer, du kommer til at arbejde. 

Fritid

Der er flere aktiviteter man kan lave i området. Man kan sejle kajak, ride osv. Dette er noget du skal arrangere når du er i landet. Og priserne på dette er forskelligt fra ting til ting. Det er ikke noget projektet ejer. 

Kost og logi

Du kommer til at bo sammen med andre frivillige i et hus tæt på projektet. Hvor du deler værelse, bad og køkken med de andre. Du og de andre, skal selv sørge for der er rent i huset. 

Kosten er inkluderet og de frivillige hjælpes ad med at tilberede den. Der vil blive handlet ind, så I har mad i huset. Hvis du er vegetar, kan der tages hensyn til dette. Hvis du ønsker økologisk, glutenfrit eller andre krav, så kan der forekomme ekstra betaling for dette. Junk food er ikke inkluderet. 

Drenge og piger har hvert sit hus. Husene ligger omkring 500 meter fra selve projektet, som man dagligt bliver kørt til og fra. Derudover ligger det hele langt væk fra storbyen, så du skal regne med et liv væk fra byens støj og turmult, hvor du virkelig kan fokusere på naturen. 

Vacciner

Du skal have en opdateret stivkrampe og hepatitis B. Derudover skal du have et bevis med, der viser du ikke har Tuberkulose (negativ test eller vaccine). Hvis du gerne vil arbejde med flagermus, skal du have rabiesvaccine. 

Afhentning i lufthavn 

Du skal ankomme til Orlando International Airport om mandagen mellem 9-19. Her bliver du mødt  og kørt til projektet. Når du skal hjem bliver du kørt tilbage til lufthavnen. Husk at booke din hjemrejse så du flyver efter klokken 11.00 - hjemrejse er også altid om mandagen. Vi kan hjælpe med at booke din flybillet.

Support

Hvis du har problemer i løbet af dit ophold som frivillig, kan du altid kontakte din koordinator på projektet, eller sende en mail til ALOTT.  

Klima & bæredygtighed

Vores partner i USA opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Fjerner invasive plantearter, for at bibeholde naturen
 • Informerer lokalsamfundet om dyrernes vigtighed i nærmiljøet
 • Rehabilitering og genudsættelse af sårede sorte bjørne

PRISER

Priser 2019
4 uger: 15.500 kr.
6 uger: 18.200 kr.
8 uger: 22.800 kr.
10 uger: 26.500 kr.
12 uger: 30.700 kr.


 
PRISEN INKLUDERER

 • ALOTT Inclusive
 • Afhentning i lufthavnen 
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Indkvartering i et hus med eget værelse 
 • Daglig transport fra indkvartering til rescue centeret
 • ALOTTs hjælp hele vejen til USA
 • Kost 

PRISEN INKLUDERER IKKE
 • Flybillet 
 • Afbestillings- og rejseforsikring 
 • ESTA gebyr 
 • Tuberkulosetest 
 • Vacciner

*** TILMELD DIG HER ***


Depositum
Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet. 

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for Florida Exotic Wildlife Rescue udgør 2.000 kr. og indbetales lettest via vores online betaling. 


Annulleringsregler

 • Annullering 60 dage før afrejse fra Danmark - 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark - Programmets fulde pris
 • Depositum som er indbetalt ved tilmeldingen refunderes ikke
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr. 

Kan med fordel kombineres med

Mustangens historie

Mustangen nedstammer fra de spanske heste som conquastidorerne i 15-1600 tallet bragte med til Amerika. Mange af disse spanske heste slap fri og dannede grundlaget for den nordamerikanske vildhest Mustang. Disse heste levede frit og tilpassede sig klimaet gennem naturlig udvælgelse. Den ædle spanske hest ændrede sig til en hårdfør og nøjsom Mustang.

Amerikanerne har altid brugt Mustangs til alt fra mad, foder, trækdyr til ridehest. På et tidspunkt i 1970'erne var bestanden af Mustangs hårdt presset, da deres naturlige områder efterhånden var blevet for små til det faktiske antal heste. Mange Mustangs levede derfor en kummerlig tilværelse og blev et stort problem for farmerne, da Mustangen forsøgte at skaffe føde på enhver måde.

Der blev derfor vedtaget en lovgivning, der skulle beskytte Mustangs og sikre en bæredygtig bestand i de mange forskellige områder rundt om på det nordamerikanske kontinent. Mustang bestanden er opdelt i forskellige stammer, da hestenes bevægelse er begrænset af naturlige forhindringer som bjerge og floder.

Disse stammer kan have vidt forskellige egenskaber, indlæringsevne, intelligens og kropsbygning. BLM (Bureau of Land Management) er sat til at sikre Mustang bestanden samt indfangning af adoptions heste. BLM har stationer overalt i USA, hvor der er naturlige bestande af Mustangs. Al adoption af Mustang foregår gennem BLM, som også foretager kontrol af adopterede Mustangs, så man sikre en træning og human behandling af Mustangs.

Kilde Mustangens historie: Heste-nettet.dk