Icon

Red den amerikanske Mustang i Florida

Er du vild med vilde heste?

Tag med på denne fantastiske rejse, hvor der er mulighed for at redde vilde heste i Florida! Disse Mustangs, som også kaldes ”Spirit of the West”, har brug for din hjælp.

Du kommer til at være en del af et professionelt team, og er med til at rede og rehabilitere de skadede Mustang Heste. Vær med til at pleje hestene, rengøre deres stalde, fodre, vaske, strigle og ride dem. Alt dette foregår på en ranch ved Floridas østkyst omringet af skov, laguner og flotte strande!

Den gode sag

Når ranchen redder disse heste, er mange af dem meget tæt på at dø. Målet er at pleje dem, så de bliver raske, tæmme og træne dem, så de kan blive bortadopteret til en familie, der vil tage sig godt af dem.

Dog kan ikke alle heste tæmmes, nogen er ”wild at heart” – ranchen vil ikke tvinge dem til at blive tamme. Disse heste bliver på ranchen og lever ude på markerne. Projektet hjælper også ejere af Mustangs, med at forstå dem. Hvordan man skal omgås dem, og underviser dem i deres historie.

Så hvis du vil være med til at gøre en forskel for den amerikanske vildhest Mustang, så tag med ALOTT til Florida.

KORT FORTALT

Pris fra: 11.500,-
Alder: 18+
Kvalifikationer: Passion for heste
Oplagt for dyrlæge stud.
Varighed: Fra 2 uger
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej - frivilligt
Max deltagere: 10
Bør bookes: 6-8 uger før ønsket afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Maria

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

GENEREL INFORMATION

Hvor i USA
Projektet ligger i Orlando Florida

Startdatoer
Året rundt – altid med ankomst om mandagen, så kontakt os med din ønskedato, så kan vi undersøge om der er plads. Er der reserveret plads til dig, skal flybilletterne bookes senest 14 dage efter, så pladsen kan garanteres - ALOTT hjælper med tilbud på flybilletter.

Varighed
2-12 uger.

Ansøgningsfrist
4-6 uger før ønsket afrejsedato. I visse perioder er der stor efterspørgsel på pladserne, og der kan være fuldt booket lang tid frem. Ring gerne og hør nærmere, så snart du har besluttet dig, så vi kan sikre dig din plads. 

Alder
Minimum 18 år.

Frivillige
Der er plads til 5 frivillige af gangen.

Arbejdsopgaverne
Du skal være med til de daglige rutiner omkring hestene. Du kommer til at pleje dem, ride dem, være omkring dem, muge ud i deres stalde, fodre dem, vaske dem, vedligeholde området og ellers alt hvad der skal til for, at de har det godt.

Du arbejder hver dag, hestene skal fodres 2 gange om dagen, morgen og aften. Antallet af arbejdstimer varierer, og du tager del i de aktuelle opgaver, der er på stedet.

Nogle dage bliver man på ranchen, og andre dage er man til arrangementer eller ude at ride. Der er ikke noget fast skema og Diana, lederen på projektet, er rigtig god til at tage højde for, hvad de frivillige gerne vil i løbet af ugen.

Udover de vilde heste, er der også andre dyr på ranchen, såsom hunde, høns mm. Da det er en ranch med andre dyr, kommer du også til at få andre opgaver som ikke involvere hestene. Det er en ranch, og du er med til at få det hele til at køre 😊 .

Hvad sker der med hestene

Rescue Centeret redder vilde mustangs, men også mustangs, der er blevet mishandlet eller forladt af deres ejere.

Når vores reddede mustangs er rolige og raske, bliver de enten adopteret af familier eller flyttet til non-profit reservater, hvor de vil blive passet i trygge og kærlige omgivelser.

Stedet kan have op 50 mustangs, hvilket betyder, at hver gang en mustang er bortadopteret eller flyttet til et reservat, så er man i stand til at redde en ny mustang. 

Hvem er du?

 • Du elsker heste
 • Du er udadvendt og imødekommende
 • Du er god til at tale og forstå engelsk
 • Du er minimum 18 år 
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i små petitesser
 • Du har noget imod at gøre rent, da det er en af de primære opgaver
 • Du elsker at være udendørs
 • Du skal have en god arbejdsmoral, er fysisk fit og klar til at tage fat, hvor det er nødvendigt med en ekstra hånd
 • Du er pålidelig, har en humoristisk sans
 • Det er vigtigt at du er psykisk stærk og kan klare, også når tingene er hårde. Nogle af hestene, der kommer til centret, er i meget dårligt forfatning, og ikke alle overlever


Hvad får jeg ud af det

 • Du vil få en oplevelse for livet
 • Du vil stifte bekendtskaber med andre frivillige
 • Du vil hjælpe skadede heste
 • Du kommer til at udvide dine engelskkundskaber
 • Du får en naturoplevelse ud over det sædvanlige 

Visum og andet

Visum
Du skal have et ESTA visum for at komme ind i USA. Det er et turistvisum, der gælder i 90 dage.

Internet
Der er mulighed for at komme på internettet på ranchen, men kun i et begrænset omfang.

Arbejdstid
Man arbejder typisk 6 dage om ugen, 10 timer om dagen. Der er meget arbejde, og det kan være hårdt at arbejde på en gård.

Fritid
Ranchen ligger 40 minutter fra Orlando. Her kan du komme i Walt Disney Land, Sea World, Universal Studios, Legoland osv. Og så er der masser af muligheder for at opleve den fantastiske natur! Men du skal være obs på at ranchen ligger langt ude på landet, og offentlig transport er ikke en mulighed. Her skal du høre projektet om de kan køre dig, eller jer, hvis i er en gruppe som vil afsted. De tager lidt for bensin og kørsel, og prisen afhænger af hvor du/I vil hen. Somme tider kan det godt være de ikke kan køre dig/jer, så kan de hjælpe med at bestille en Uber. 

Kost og logi
Du får 3 måltider om dagen. Du kommer dog til at hjælpe med madlavningen. Der vil også være mulighed for, at vaske og tørre tøj.

Du kommer til at bo i et hus i deleværelse sammen med de andre frivillige. Se billeder af indkvarteringen her.

Her vil være WiFi, dog begrænset.

Ankomst og afrejse
Du skal ankomme om mandagen på startdatoen. Helst gerne inden kl. 16. Hjemrejsen er også den mandag det slutter. Flyafgange gerne efter kl. 15:00.

Værd at vide
Dette er ikke et ride program. Fokus er på hestene rehabilitering. Du kan somme tider komme ud at ride, men det er ikke her fokus er. 

Support
Hvis du har problemer i løbet af dit ophold som frivillig, skal du kontakte den ansvarlige på ranchen, samt give ALOTT besked.

Klima & bæredygtighed
Vores partner i Florida opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Genanvender plastik, glas og papir
 • Giver madrester til deres grise
 • Planter træer
 • Mindsker deres forbrug af vand så meget som muligt

PRIS 2019

2 uger: 11.500 kr. 
3 uger: 15.200 kr.  
4 uger: 18.400 kr.
5 uger: 21.500 kr.
6 uger: 23.900 kr.
8 uger: 28.400 kr.
10 uger: 32.900 kr.
12  uger: 37.600 kr.
                    

Højsæson:
Perioden fra 1. juni - 30. september er der en lille prisstigning, da det er højsæson.
          
2 uger: 12.200 kr. 
3 uger: 16.100 kr.
4 uger: 19.100 kr.
5 uger: 21.800 kr.
6 uger: 24.200 kr.
8 uger: 29.200 kr.
10 uger: 34.200 kr.
12 uger: 39.800 kr.

 

PRISEN INKLUDERER

 • ALOTT Inclusive
 • Placering på ranchen
 • Hjælp til visumansøgning
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Afhentning i lufthavnen
 • Indkvartering i en trailer med andre deltagere
 • 3 måltider om dagen  
 • ALOTT’s hjælp hele vejen til USA

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Visumgebyr

*** TILMELD DIG HER ***


Depositum

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.
Du bedes indbetale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for programmet udgør: 3.300 kr. Depositum indbetales lettest via vores online betaling. 

 

Annulleringsregler

 • Annullering 60 dage før afrejse fra Danmark - 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark - programmets fulde pris
 • Depositum som er indbetalt ved tilmeldingen refunderes ikke.
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr. 

Kan med fordel kombineres med

Mustangens historie

Mustangen nedstammer fra de spanske heste som conquastidorerne i 15-1600 tallet bragte med til Amerika. Mange af disse spanske heste slap fri og dannede grundlaget for den nordamerikanske vildhest Mustang. Disse heste levede frit og tilpassede sig klimaet gennem naturlig udvælgelse. Den ædle spanske hest ændrede sig til en hårdfør og nøjsom Mustang.

Amerikanerne har altid brugt Mustangs til alt fra mad, foder, trækdyr til ridehest. På et tidspunkt i 1970'erne var bestanden af Mustangs hårdt presset, da deres naturlige områder efterhånden var blevet for små til det faktiske antal heste. Mange Mustangs levede derfor en kummerlig tilværelse og blev et stort problem for farmerne, da Mustangen forsøgte at skaffe føde på enhver måde.

Der blev derfor vedtaget en lovgivning, der skulle beskytte Mustangs og sikre en bæredygtig bestand i de mange forskellige områder rundt om på det nordamerikanske kontinent. Mustang bestanden er opdelt i forskellige stammer, da hestenes bevægelse er begrænset af naturlige forhindringer som bjerge og floder.

Disse stammer kan have vidt forskellige egenskaber, indlæringsevne, intelligens og kropsbygning. BLM (Bureau of Land Management) er sat til at sikre Mustang bestanden samt indfangning af adoptions heste. BLM har stationer overalt i USA, hvor der er naturlige bestande af Mustangs. Al adoption af Mustang foregår gennem BLM, som også foretager kontrol af adopterede Mustangs, så man sikre en træning og human behandling af Mustangs.

Kilde Mustangens historie: Heste-nettet.dk