Icon

WORK & TRAVEL

Kender du den fantastiske og ubeskrivelige følelse, der løber igennem kroppen på én, når man er ung?

Man føler sig frisk som en havørn, uovervindelig og man kan ALT! Det er den der følelse, hvor man har sommerfugle i maven og sprudler af glæde indeni!

Den følelse er fantastisk lige meget, hvor du befinder dig, men så forestil dig hvor overdrevet vildt det må være at stå med den følelse på en klippetop i det nordlige Australien!

Eller når du suser ned af bjergene på ski i Canada?

Eller forestil dig, hvor ubeskrivelig smuk en solnedgang er på sydøen i New Zealand!

Eller hvad med at stå midt i verdens mest befærdede vejkryds i futuristiske Tokyo, eller under de smukke blomstrende japanske kirsebærtræer i foråret - alt sammen muligt under din Working Holiday i Japan.

Eller foretrækker du mere hjemlige himmelstrøg til en overkommelig pris med Work & Travel UK, med base i en af verdens fedeste storbyer London?


Kan du forestille dig det? En af de BEDSTE OPLEVELSER du nogensinde har haft!

På Working Holiday programmet kan du arbejde og rejse i præcis den blanding af job og sjov, som DU har lyst til. Jobbet giver dig mulighed for at tjene penge til alle det sjove, som du selvfølgelig også skal opleve på din store rejse.  

___________________________________________________________________________________________________________

WORK & TRAVEL - find jobbet undervejs

Er du eventyrlysten, har du ikke lyst til at være låst fast til et bestemt job i en bestemt periode på et bestemt sted, så er denne type Work & Travel ophold noget for dig. Her får du hjælp og støtte til at finde arbejde selv, og du er fri som fuglen til at bestemme hvor, hvornår og hvor meget du har lyst til (og behov for) at arbejde - den perfekte mulighed for at opleve så meget som muligt i dit sabbatår. 

AUSTRALIEN - Work & Travel

NEW ZEALAND - Work & Travel

CANADA - Work & Travel

JAPAN - Work & Travel

UK - Work & Travel


PRE-PLACEMENT - kend dit job før afrejse

Har du en begrænset periode til rådighed, vil du gerne vide hvad du kan tjene og hvad dit job består af, og kan du lide trygheden i at kende din virksomhed før afrejse, så er dette måske hvad du søger:

AUSTRALIEN - Pre-placement Experienced

AUSTRALIEN - Pre-placement Work Exchange

New Zealand - Pre-placement Work Exchange

CHILE - Work Exchange

CANADA - the Rockies

USA - the Broadmoor