Icon

MØD EN DELTAGER - AUSTRALIEN

Mange af vore deltagere sender hilsener og billeder hjem om deres oplevelser i Australien; nogle laver sågar hjemmesider, så familie, venner og alle os andre kan følge med. Her er et lille udpluk af tilbagemeldinger fra nogle af vore deltagere..


CLEMENT arbejder i Luna Park!

 

 Efter godt og vel to måneder får du lige en update fra Down Under. Kort sagt: Det går fantastisk!

På selv samme dag jeg ankom tog jeg til jobaudition i Luna Park, hvilket viste sig at være noget af en oplevelse; der skulle bl.a. danses og tales foran en større forsamling(med alt for lidt søvn) inden jeg tre dage efter var så heldig at få jobbet - fantastisk! 

Se hvad Clement ellers fortæller her!

LINE I AUSTRALIEN

Line kom hjem i juni og sendte denne søde hilsen.
 
 Hej Alott

Først og fremmest tak for hjælpen til at organisere min rejse til Australien og New Zealand. Det har været rart at have nogle at kontakte, når man lige pludselig panikker eller står med tusind spørgsmål om alt muligt. I har altid været venlige og rare til at svare på hvad som helst, og I har hjulpet med til, at gøre de første dage af min rejse positive og trygge.

Jeg er lige kommet hjem fra mit livs bedste rejse til Australien og New Zealand. Selvom det også er skønt at være hjemme, så savner jeg at rejse og har helt sikkert fået blod på tanden til at tage på endnu en længerevarende rejse i den nærmeste fremtid.
Inden jeg rejste benyttede jeg mig meget af jeres hjemmeside og læste en del af de blogs i henvendte til. Det var en stor hjælp for mig, og gav mig lidt en ide om, hvad det var jeg kunne forvente, når jeg kom til Australien. Hvis I har lyst, må I også gerne sætte et link til min blog ind på jeres side, så andre måske kan få glæde af at læse den, inden de tager ud på en stor rejse.

Endnu en gang tak,
Med venlig hilsen Line Grøsfjeld

 

René som cowboy

Rene har rejst med ALOTT i Australien i et helt år og arbejdet på forskellige farme. En stor oplevelse i Outbacken, som du kan læse om her.

 Der har været tider, hvor man tænker, at det kunne man godt have undværet, men det ville ikke have ført til alle de andre gode ting, og den jeg er i dag, hvis ikke det var sket. Lev livet, mens du kan! Gør hvad DU har lyst til.

 

Kasper og Heidi passede dyr på WILDLIFE-programmet!

Heidi og Kasper har arbejdet som frivillige i "THE RAINFOREST HABITAT" og er kommet helt tæt på australsk dyreliv.

 Alt i alt en fantastisk oplevelse at prøve frivilligt arbejde, også i de omgivelser. Dejligt vejr, fantastisk dyre- og planteliv.

 

RASMUS OG GRY

- har været på rundtur i Australien. Se på deres flotte billeder.

 

MARC ANDRESEN

 Hej - I tirsdags sluttede mit Australien eventyr med min hjemkomst til Danmark. Det har været et fantastisk og lærerigt år.Jeg fik set en masse af Australien, arbejdede på Leconfield 5-day jackaroo school i sammenlagt 4,5 mdr. og brugte Work and Travel til at finde et job (lagermedarbejder) i Sydney for 2 mdr.En fantastisk oplevelse, kan jeg kun sige igen og igen.

Se nogle af Marcs billeder her.

 

SIGNE og TINE

 

..mandag saa vi hvaler paa stranden og tirsdag og onsdag saa vi parpegoejer i traeerne. lidt underlig naar vi er vandt til grimme fugle eller fugle i bur derhjemme... og saa torsdag morgen surfede vi jo saa med delfiner... rigtig rigtig fedt...! det fatter man ikke.!

 

NINETTE OG CHRISTIAN

 
 Vi valgte Australien på grund af de mange muligheder, der er i dette land. Det kaldes ikke for "Backpackernes land" uden grund! Landet tilbyder alt fra storslået/paradisisk natur, uforglemmelige strande, fantastiske koralrev, utrolige storbyer samt øde ubeboede strækninger. Med andre ord kan man her både opleve storbyluksus og primitivt landliv.
 
 
   

2 KAMMERATER FRA GYMNASIET...

- Jesper og Jesper, rejste sammen til Australien og New Zealand. De har fået mest muligt ud af deres tur - se deres flotte hjemmeside og smukke billeder.

Og her kan du se et lille udpluk af deres fantastiske billeder.