Icon

Kan du lide naturen, frihed og eventyr?

..Så vil du elske Canada!

Intet andet sted er det muligt at leve så intenst med disse kvaliteter som i verdens næststørste land. Oplev dette kønne sted med masser nationalparker; som er præget af det multikulturelle liv, hvor både engelsk og fransk er nationalsprog, og hvor indianere så vel som eskimoer har haft indflydelse på landet, som det er i dag. 8 år i træk har USA rangeret Canada, som det bedste sted at bo, baseret på sundhed, uddannelse og høj levealder.

ALOTT PÅ TUR I CANADA
ALOTT tager ofte på besøg hos vores partnere i udlandet, og i april gik turen til Canada, hvor vi besøgte praktikvirksomheder, frivillige wildlife projekter, homestay og fik hilst på en masse af vores deltagere.

Maria, der sidder med vores Canada programmer, har lavet en beskrivelse over vores tur - tag et kig her

"Jeg er utrolig glad for at være herovre. Tiden den flyver afsted med arbejde og oplevelser. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og folk er virkelig flinke. Udover arbejde, oplever jeg også en del, så jeg har næsten aldrig mulighed for at holde "fri"."

- Jesper

KORT FORTALT

Pris fra: 8.000,-
Alder: 18-35
Kvalifikationer: -
Varighed: Op til 12 mdr
Ankomst: Året rundt
Løn: Ja
Max deltagere: -
Bør bookes: Gerne 6 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ! ***
Linda

Kontaktperson: Linda

 
  • 74 42 11 88

ALOTT tilbyder i samarbejde med vores canadiske samarbejdspartner INTERNeX forskellige work & travel oplevelser.
Du vælger selv, om du vil kende dit job før afrejse, eller om du vil vente med at finde det, til du er i Canada. Se vores muligheder her:

  • Work Travel servicepakke 1: Startpakke
  • Work Travel servicepakke 2: Pre placement på resort med fly  (Job på resort/hotel)
  • Work & Travel servicepakke 3: Placement i by med fly  (Job I Vancouver)

Work & Travel Canada
Uanset hvilket program du vælger, så vil du modnes som person, opleve større uafhængighed, blive mere selvstændig, få indgående kendskab til canadisk kultur og det engelske sprog samt styrke dine faglige kompetencer og derved dine job chancer senere i dit arbejdsliv. Du vil, som en betydelig sidegevinst, få venner for livet.

Det er bare om at kridte vandreskoene og komme af sted!

BEMÆRK!!
Du kan rejse til Canada hele året rundt. Husk blot, at mange virksomheder ikke ansætter i december måned.

Uanset hvornår du er til rådighed: Har du lyst til at arbejde i Canada, så ring til os - vi kan måske hjælpe dig lige meget, hvornår på året du vil rejse.

 

Savner du lidt inspiration til nogle af de sjove ”Must dos” mens du er Down under? Så tjek vores seje  XploreMORE-ADD-ONs  - for  sjove muligheder der er nemme at koble på din rejse i Australien. 
 

CitatStart.jpg

Hej ALOTT!

Jeg er netop kommet hjem fra Thailand, som var mit sidste stop på min tur fra februar, som talte Australien og en spontan smuttur til Fiji.

Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker og oplevet ting, som er once in a lifetime, ting som jeg aldrig aldrig vil være foruden - både på godt og ondt!

Jeg har intet dårligt at sige om jeres selskab, kun rosende ord om det I gør så godt for unge mennesker, som jeg selv, der er helt grønne, og ikke ved hvor man skal begynde at arrangere sin tur.

Det har været FANTASTISK! Og jeg ville gøre det igen til enhver tid!! Nu skal jeg bare lige indfinde mig med den danske hverdag igen, hvilket bestemt ikke er let :)

Kærlig hilsen
Frederikke

CitatSlut.jpg