Icon

🏅 DE OLYMPISKE LEGE I JAPAN 2020 🏅

I juli og august 2020 vil Japan være på den anden ende - her afvikles der nemlig sommer OL i Tokyo. 🏊‍♂️⛹️🤾‍♂️🏆

Der forventes at være komplet udsolgt, og serviceindustrien i Tokyo har brug for ekstra hænder. 
Det er lige her DU kan komme ind i billedet!

Turismen i Japan forventes at være øget i hele 2020 og ikke kun under selve de Olympiske Lege som afvikles fra 24 juli til 9. august 2020. Der skriges på ekstra hænder i servicebranchen og med ALOTT har du den enestående mulighed for at komme afsted, få lønnet arbejde og bolig stillet til rådighed.

Vi anbefaler stærkt at man kommer et par måneder inden de Olympiske Lege – så man kan nå at falde til og komme ordentlig på plads inden det hele går løs.

At finde en bolig i Tokyo til en overkommelig pris er normalt svært, og under de Olympiske Lege vil det sandsynligvis være nærmest umulig, og derfor skal du slå til nu så du kan sikre dig en plads i byen hvor alting sker i sommeren 2020.

Normalt skal man igennem 4 obligatoriske uger på sprogskole for at lære japansk i starten af et Work & Travel ophold, men Tokyo har brug for så mange folk som muligt med gode engelsk kundskaber for at kunne servicere alle de turister der forventes i perioden op til, under og efter de Olympiske Lege så i denne periode vil det være muligt at komme på Working Holiday uden sprogskole.
Har du andre sprog ud over et godt engelsk, er det meget eftertragtet og serviceerfaring er også et plus. Vi forventer at der meldes fuldt hus og du må ikke vente for længe hvis du vil være en del af dette eventyr. 


Skal du med og være tæt på de Olympiske Lege 2020, så kontakt os på 74 42 11 88 🤸.