Icon

KINA - Teach & Travel

Går du rundt med en lærer i maven, er du ikke blevet optaget på dit ønskestudie eller har du bare lyst til at prøve noget helt usædvanligt som f.eks at arbejde og opleve forbløffende Kina anno 2019, så er dette helt sikkert noget for dig!

Teach & Travel China er et spændende koncept udviklet i et samarbejde med de kinesiske myndigheder og en anerkendt sprogskole i Australien, for at imødekomme den enorme efterspørgsel for engelsklærere i Kina, hvor du finder verdens største befolkning.

Et enestående program, der giver en "once-in-a-lifetime" oplevelse ved at arbejde i Kina som engelsklærer, samtidig med at man lærer om kinesisk kultur og sprog, møder unge fra hele verden, udvikler sig personligt og får en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. 

Programmet består af et halvt års ophold, der starter med et online TEFL kursus (Teaching English as a Foreign Language) og 5 dages orientering og forberedelse med et top professionelt team i Beijing, før du begynder dit arbejde som engelskunderviser.

Efter opholdet er du certificeret engelskunderviser, og kan med dit nyerhvervede certifikat tage ud i verden og undervise engelsk i lande, hvor engelsk ikke er hovedsprog.

Eller bare have det som et überblæret punkt på dit CV!

KORT FORTALT

Pris fra: 12.650,-
Alder: 18-45 år
Kvalifikationer: Engelsktalende, 
gymnasiel uddannelse
Varighed: Fra 12 mdr
Ankomst: 2x årligt
Løn: Ja
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Joan

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

🙈 🙉 🙊

Vil du vide mere om Teach & Travel?

Ring og få en snak med Camilla på 74 42 11 88.

 

Generel information

Hvor i Kina

Du starter i Beijing med 5 dages kursus. I løbet af tiden i Beijing bliver der besluttet hvilken skole, du bliver placeret på. Vi arbejder med skoler overalt i Kina. De fleste ligger i den østlige og sydlige del. Men vi har også enkelte placeringer i Kunming, Chengdu og sågar Inner Mongolia.

Hvordan forløber ansøgningen

Du starter med at udfylde en online ansøgning og tager en engelsktest. Derefter går du i gang med din TEFL træning. Størstedelen af TEFL kurset (omkring 120 timer) tages online hjemmefra, så du nemt og fleksibelt kan gøre det, når du har bedst tid.

Kort tid før afrejse bliver du inviteret til en online kulturgennemagng, så du har mulighed for at få de sidste spørgsmål på plads inden den store rejse

Herefter vil du rejse til Kina, hvor der først vil være 5 dages orientering i Beijing med sightseeing og kulturelle oplevelser, samt afslutning af TEFL kurset med praktisk undervisning i klasselokale.

Der starter nye hold 2 gange om året; et sommerhold og et vinterhold. 
 
Vi vil hele tiden være der til at hjælpe dig og sikre os, at du er bedst muligt forberedt på dit kinesiske eventyr.

Ansøgningsfrist

Næste ansøgningsfrist er 7. juli 2019.

Det kan somme tider lade sig gøre at søge tættere på afrejse – kontakt os og hør hvis du har kort tid til afrejse.

Er I to, der gerne vil rejse sammen, er det også en mulighed, hvis I søger om det hjemmefra - husk at søge i god tid! Så vil vi gøre, hvad vi kan for at placere jer på samme skole eller i samme område.

Der vil altid være mindst to fra TEFL-kurset i samme skole, så du er ikke er helt alene. Det kan være dig og en eller flere fra det kursus du går på, eller en der har forlænget fra det forrige kursus. 

Startdatoer

Program
Perioder

 Indhold

Ankomst-
dato

Ansøgnings-
frist

Slutdato

Halvårsprogram
Vinter-Sommer 2019:

120 timers online TEFL kursus +
20 timers TEFL kursus i klasselokale +
20 ugers undervisning +
cirka 3-4 dages ferie

8. februar 2019

23. november 2018

15. july 2019

Halvårsprogram
Sommer-Vinter 2019:

120 timers online TEFL kursus +
20 timers TEFL kursus i klasselokale +
20 ugers undervisning +
cirka 3-4 dages ferie

23. august 2019 7. juni 2019 15. januar 2020

Alder

19-45 år (18 årige, der fylder 19 år i løbet af opholdet og er modne, kan komme i betragtning).

Arbejdsopgaver

Når du ankommer til den skole, du har fået tildelt, vil du fungere som en del af lærerstaben på skolen og undervise klasserne i engelsk. Der kan være op til 50-60 elever i hver klasse. Hvilket klassetrin du får tildelt, afhænger af dine engelskkundskaber og lærerevner. På de højere klassetrin bliver specielt den grammatiske korrekthed vægtet højt.

På et 5 dages kursus i Beijing, før placering på en skole, afsluttes TEFL kurset, og du bliver oplært i, hvordan du underviser, laver lesson plans, retter opgaver, forbereder undervisning til de forskellige klassetrin og meget mere. Alt dette skal du bruge, når du som underviser får ansvaret for dine egne klasser.

Arbejdstider

En typisk arbejdsuge vil have 35 arbejdstimer på skolen, inklusive face-to-face undervisning, forberedelse af lektioner, møder, aktiviteter osv. Skulle der ligge kinesiske højtider i perioden, får du selvfølgelig også disse dage fri. Men derudover vil der ikke være mulighed for at holde pauser/ferier midt i semesteret, og skolen kan bede dig arbejde på andre tidpunkter for at arbejde fridagene ind.

Husk at kineserne ikke er kristne, og de derfor ikke har fri til fx jul eller påske, ligesom deres nytår fejres på et andet tidspunkt end i Danmark. Spændende at opleve!

Hvem er du?

Du behøver IKKE være underviser eller have en baggrund som lærer for at kunne søge programmet.

Ting som fleksibilitet, lyst til at prøve noget anderledes og åbenhed er mere vigtige egenskaber - og så selvfølgelig dine engelskkundskaber.
 

 • Det vigtigste krav for at kunne blive engelskunderviser i Kina, er dine engelskkundskaber. Det der svarer til engelsk på A- eller B-niveau fra gymnasiet, vil i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. Du vil i forbindelse med ansøgningen lave en skriftlig engelsktest.
 • Det er en fordel, hvis du har rejse- og arbejdserfaring.
 • Duu skal være fleksibel, moden, tolerant og klar til en udfordring af de store!
 • Du skal have afsluttet en eksamen efter folkeskolen (f.eks. gymnasium eller handelsskole).
 • Du skal være god til at tilpasse dig en meget anderledes kultur og ikke mindst være klar til en stor (og spændende) udfordring

Hvad får du ud af det?

 • Du bliver efter dit ophold certificeret engelskunderviser – certifikatet er internationalt anerkendt
 • Du vil få et spændende indblik i kinesisk kultur og verdens største økonomi
 • Du får et efterspurgt punkt på dit CV, nemlig kendskab til Kina og kinesisk kultur
 • Du vil blive bedre til engelsk og til formidling
 • Du vil lære om det kinesiske undervisningssystem generelt
 • Du vil være en del af en international gruppe af andre engelsklærere de første 5 dage
 • Du vil blive placeret på en skole med mindst én anden vesterlænding
 • Du får ansvaret for engelskundervisning for givne klasser på din skole – og dermed stor modenhed
 • Du får kendskab til Mandarin
 • Du får muligheden for at opleve flere dele af Kina
 • Du lærer nye mennesker at kende - nogle for livet

Gør noget godt for dit CV og din fremtid. Et flertal af brancher har efterhånden kontakt med Kina, og du kan få et stort forspring til din karriere ved at have Kina på dit CV.

Arbejdsgivere efterspørger den slags erfaring mere og mere.

 

 

Visum

Som Teach & Travel deltager rejser man ind i Kina på et visum udarbejdet i samarbejde med ImmerQi, som er den kinesiske samarbejdspartner. Visummet betales af to omgange. ALOTT hjælper dig gerne gennem hele ansøgningsprocessen.

Dit visum gælder 180 dage. Så hvis du selv arrangerer din billet, bedes du booke hjemrejsen, så den ikke overskrider den tid, dit visum er gyldigt. ALOTT er gerne behjælpelig med at booke din rejse. 

Support

Du vil have et 24 timers nødnummer, hvis der skulle ske noget på din rejse, så du får bruge for hjælp. Desuden er der altid en projektkoordinator i landet og en ”buddy” på skolen, der typisk vil være en engelsktalende lærer på skolen.

Oplev Kinas rige kultur

I løbet af din tid i Kina vil du selvfølgelig få mulighed for at opleve nogen af de fascinerende seværdigheder, landet har at byde på. Nogle finder sted i løbet af den teoretiske TEFL træning i de første 5 dage af dit ophold og er inkluderet i programmet.
Vi opfordrer dig også til at rejse rundt og opleve landet i dine weekender og ferier.

Ting du bør vide om Kina

Inden du begiver dig til Kina, er det vigtigt at du forstår, at Kina kan være et udfordrende land at rejse i, da det er meget forskelligt fra danske forhold. Vi anbefaler du ringer til ALOTT først og får en samtale med vores personale omkring udfordringerne, der kan opstå, og hvad man skal være forberedt på, når man rejser til afsted!

Du kan læse meget mere om Kina her.

Klima & bæredygtighed

Vores partner i Beijing opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • De har vundet priser for det arbejde de gør for det lokale samfund, hvor de med deres team bl.a. laver events hvor de arbejder frivilligt på børnehjem, samler penge til gode formål, sponsorerer og støtter en lokal fodboldklub, besøger farme osv.
 • Udleverer et lokalt subway kort til alle deltagere, for at fremme brugen af offentlig transport
 • Anvender så lidt papir som muligt

PRIS 2019

12.650 kr.

Det anbefales derudover, at alle deltagere medbringer 5000RMB, da skolerne ikke betaler dem løn igennem deres 2 ugers TEFL-kursus.

Inkluderet i prisen:

 • ALOTT Inclusive
 • Vejledning og forberedelse før afrejse
 • Meet-Up og deltagerliste før afrejse
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Afhentning i lufthavn ved ankomsten
 • Hjælp ved visumansøgning 
 • Første del af visumgebyret til de kinesiske myndigheder (ca. 2500 kr)
 • Detaljeret information og 'Teach & Travel China handbook'
 • Info om kinesisk kultur
 • Online TEFL kursus 
 • 6 dages kursus i Beijing i at undervise i praksis.
 • Kurset indeholder:
  • Dag 1: Ankomst til Beijing
  • Dag 2: Introduktions seminar + velkomstmiddag
  • Dag 3: Mandarin og kulturel undervisning
  • Dag 4: Tur dag: Turistet dag hvor i blandt andet besøger den Kinesiske Mur
  • Dag 5: Mandarin og kulturel undervisning igen
  • Dag 6: Afgang til skolerne
 • Job som engelskunderviser i Kina arrangeret for dig
 • Certifikat efter fuldendt program - international anerkendt
 • Transport fra til skolen, hvor du skal arbejde - uanset hvor i Kina du bliver placeret.
 • Mandarinundervisning under hele opholdet.
 • Du modtager den bedste service fra et meget professionelt team med hovedkontor i Beijing
 • Kost under arbejdsopholdet (undtaget i ferier)
 • Logi under arbejdsopholdet
 • 24 timers assistance fra Teach & Travel teamet ved nødstilfælde
 • Service og assistance af programkoordinatorer med hjælp til alt hvad du kan får brug for på din rejse, bl.a. oversættelse Kinesisk - engelsk
 • School Buddy - kontaktperson på skolen, som du kan spørge om råd
 • Løn per måned: 2000 RMB
 • Bonus efter fuldført arbejdsophold 4500 RMB
 • Kontakt os gerne efter hjemkomst til Danmark, hvis du ønsker at modtage en velkommen-hjem-kuvert med en bekræftelse på dit ophold

Programmet inkluderer ikke:

 • Tur/Returbillet til Beijing koster typisk mellem 5.000 og 7.000 kr. inkl. lufthavnsskatter
 • Forsikring, der også dækker hvis du arbejder, koster ca. mellem 3500 og 5000 kr for et halvt år
 • Visumgebyr til visumkontor i Danmark, fra 963 kr. opkræves direkte ved ansøgning efter modtagelse af viumdokumenter fra Kina
 • Vacciner, koster typisk mellem 1.000 og 3.000 kr. afhængig af, om du i forvejen er vaccineret

Ring og hør nærmere - vi kan hjælpe med det hele.

*** TILMELD DIG HER ***

 

Depositum
Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositummet udgør 3.500 kr. og betales nemmest via vores online betaling.

Annulleringsregler

 • Annulleres efter TEFL-kurset er modtaget, så bortfalder depositummet + 5.000 kr.
 • Annullering efter visumprocessen er påbegyndt og 'Letter Of Invitation' er modtaget, bortfalder 7.000 kr. + depositummet.
 • Annullering mindre end 30 dage før ankomst, bortfalder 80% af programmets pris.
 • Annullering efter afrejse - ingen refusion
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr. 
 • Læs mere i vores Generelle Betingelser.

Kan med fordel kombineres med

...At tage til Kina kræver stamina, det kræver vilje, det kræver fleksibilitet, modenhed og gå-på-mod. Men har du det, får du en oplevelse, du vil smile over og glædes ved, selv på dit dødsleje.

Du får venner og bekendte fra hele verden, du får fantastiske oplevelser, unikke minder og udfordringer som aldrig før. Kina er alt, hvad man frygter, og alt man drømmer om - med lidt til!

Hvis du har muligheden, så tag afsted! Det bliver helt sikkert ikke som du havde regnet med - det bliver 10 gange vildere, mere fantastisk, mere krævende og mere givende, end du nogensinde vil kunne forestille dig det!...

- Camilla