Icon

Se hvad vores deltagere har gang i..

Mange af vore deltagere sender hilsener og billeder hjem om deres oplevelser i New Zealand; nogle laver sågar hjemmesider, så familie, venner og alle os andre kan følge med. Her er et lille udpluk af tilbagemeldinger fra nogle af vore deltagere..

LARS i aussie- og kiwiland!

 
 Dette var 2 gang jeg var på tur med Alott. Da min første gang var en så stor livs glæde for mig:)
 
New Zealand blev det til denne gang. Lander på North island NZ og det første jeg tænkte på var bare at jeg måtte ud og udforske hele landet med det samme. Så Alott hadet booket mig en all-around NZ tur fra dag 2 så jeg kunne se det hele, og dermed få et overblik over hvor jeg muligvis ville arbejde:)
 
Alt gik nemt, og fik et arbejde i reception på et lille hostel. masser af glade mennesker og fest:)
 
Jeg besluted på et senere tidspunk af tage et fly til Australian på en 1måders tur ca.( da det nu var så tæt på anyway:) 
så en tur til Cairns med mig på bustur med en gruppe mennesker jeg aldrig glemmer. Det var den fedeste tur nogensiden. 
Fik prøvet så mange ting. og festet:)
 
Mødte også en svensk pige som jeg fandt sammen med, så jeg fandt min true love der <3 Kærlighed ved første kys:)
 
Så endnu en gang tak til Alott for en fed tur og som har ændret mit liv på flere punkter.
 
- Lars
 
 

FREDERIK i New Zealand

 

 Til aftensmad fik vi Chili Con Carne (brændt, fordi folk som stod og passede maden, lige pludselig ikke var der alligevel, hehe) med dessert i kraft af én stor marengs. Det vil sige æggehvider med masser af sukker og så kiwifrugter på toppen – det smagte skidegodt! Herefter spillede vi Uno, med New Zealandske regler (tag ikke fejl, det gør det IKKE nemmere), og omkring kl. 22 gik vi alle i seng efter aftenbriefing, om hvad der skulle laves i dag. Opgaverne var delt op i to kategorier, nemlig tørt vejr og regnvejr – der var nemlig lovet rimelig dårligt vejr hele dagen over hele landet i dag, så nu får vi se…

 

MIKKEL drog til New Zealand i marts med et stop i USA på udrejsen.

 

..tak til Alott pigerne for det :D. Skulle der nu sidde nogle unge mennesker der ude med spørgsmål, så smid mig en mail eller skriv i gæstebogen; jeg skal nok forsøge, om jeg kan svare på dem, det kan dog også tage lidt tid i mellem jeg tjekker mine mails og gæstebogen, da vi kun har modem her ude og intent mobil signal. 

Læs hans blog her og nyd hans talent for at tage flotte billeder!

 

MARIE i NZ

Marie rejste alene til New Zeland og mødte en anden dansk deltager fra ALOTT. De besluttede sig for at gøre følgeskab på noget af deres rejse.

..Det viste sig at han har en hel masse med mountain bikes at gøre, og han inviterede os på en cykeltur og tilbød at hans ældste søn på 18 kunne være vores guide :o) Så vi satser lidt på at holde ham op på det tilbud, nu når vi har afsluttet vores WWOOF ophold ved vores næste familie midt i december!

 

MARIA - down under

 

..Auckland er en spændende by med palmer og veje der er utrolig bakkede, meget slemmere end Dybbøl banke! Byen virker meget ren og luften og lyset er anderledes end i Danmark..

 

SIGNE tager springet!

Signe har været i New Zealand i nogle måneder - se hendes flotte billeder på bloggen

..East Cape er noget af det smukkeste jeg har set! Og saa ligger det bare helt afsides, saa der er ikke ret mange derude... 

Se i øvrigt Signes faldskærmsudspring øverst!